İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Bu adam nişanlanmadan 3 gun onceye kadar benımle görüştü
Sizde nişanlanacak bir adamla görüştünüz mezhebiniz bayağı geniş nasıl kendinize yakistiriyorsunuz geri de kıza söylüyorsunuz. Allah'ım akıl fikir versin size gidin boşandığiniz eşinizle uğraşın.

hımm doğru o zaman sözlüyken konu sahibiyle görüşmüş adam şerefsiz pislik net umarım kız kurtarır kendini bu adamdan. Konu sahibide kurtulduğuna sevinmeli de şu an anlamıyor tabi
Adamın elle tutulur yanı yok zaten. Nolursa olsun günün sonunda evleneceği kadını konu sahibiyle aldatmış. Onu da tam beceremiyormuş gerçi konu sahibinin anlattıklarına bakarsak ama en azından öpüşebilmiş

Şu hikayede sadece diğer kadına üzüldüm, o da inşallah aklını kullanıp adamın ne mal olduğunu görür.

Bende o kadına çok üzüldüm inş aklını kullanır en azından düğün olmadan kurtarsın kendini. Keşke nişanlıyken bulabilseydi konu sahibi. Ben özellikle düğünü beklediğini düşünmüyorum zaten düğün daha olmamış. Düğün öncesi nikah yapmışlar ondan da haberi yoktur.

Adamla gorustugumde bole bir sey yoktu

Baksana, benden öncesi sıkıntı değil demiş kadın. Ne öncesi yav, sen varken de konu sahibi vardı. Hey Allah'ım. Aman o da sıkı tutsun bırakmasın. Bulunmaz adam.

Kızı yenı buldum .Yoksa yazardım .Bak benımle gorustu sonra bu resmı attı diye

Baksana, benden öncesi sıkıntı değil demiş kadın. Ne öncesi yav, sen varken de konu sahibi vardı. Hey Allah'ım. Aman o da sıkı tutsun bırakmasın. Bulunmaz adam.
Benden öncesi dediği 3 gün öncesi herhalde.
Tutanın elinde kalıyor adam nasıl bir şeyse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…