İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Yahu konu sahibi diyor ki görücü usulü oldu. Asla sevgililik yoktu. Kadın kendisi söylüyor bunu yani? Yattı diyor yatma yok. Bu forumda bana adam savundurtuyorlar resmen ya

Nişanlanmaya 3 günde karar vermediyse eğer nişanından 3 gün önce yatmasa dahi başka biriyle görüşen erkek aldatmamış oluyor öylemi ?

Durun durun olay değişti

Konu sahibi ocak ayında askerden dönünce nişanlanacak yazmış adam için. Yani sözlü olduğunu, nişanlanacağını bile bile gitmiş adamın yanına.
Ajdjdkdkdk konu sahibine ne deniyor bu durumda argoda? Erkeğe şerefsiz diyoduk

Hayır. Ocak ayında sözlendiğini söylemiş, asker dönüşü nişanlanacağını yazmış konu sahibi.

Adamın konu sahibiyle görüşmesi doğru değil. Ama aldatılan konu sahibi değil, nişanlı. Konu sahibinin adamla "aldatılacağı" bir ilişkisi yok çünkü.

Nişanlı, evet, aldatılmış.

İşte bu yuzden adamı haklı horuosunuz.Zihnıyetlerınız aynı .Kesın kocanızda baskasına bunları yapıodur sızde olsun benım kocam dıosunuzdur:):)

Nişanlanmaya 3 günde karar vermediyse eğer nişanından 3 gün önce yatmasa dahi başka biriyle görüşen erkek aldatmamış oluyor öylemi ?
Bakın az önce arkadaş yazdı. Konu sahibi Ocak ayından beri nişanlanacagını bilip yiyişmeye gidiyormuş. Kadının düşmanı kadın kesinlikle hak veriyorum su an size. Baskasıyla olan bir adamı sekse zorlamak.... neyse bayramlık agzımız acılmasın

10 kadını sıraya mı dizer nasıl bir tabir bi kadın aldatmayı nasıl meşru gösterir pes diyorum. öyle erkeği alana da ne diyim. Eminim 3 günde isteme söz nişan olmuştur

Çok da severım kendımı ama onun yaptıklarını yedıremıyorum benı bu kadar basitlestırdıgıne katlanamıyorum.Her şeyin bir bedelı var.Onun nişanlısı bir nefeste soluverecek çiçek ya ben ???

Yoksa sen bihter ziyagil misin

Adamın kafasına silah mı dayadı yahu gitmeseydi adam masum mu ocaktan beriyse ohooo bayağı boynuzlamış işte nişanlandığı kızı. Kusura bakmayın ama adam şerefsiz

Bacım adam aldatıyor da kadın ne yapıyor? Allah Allah kadınları savunucaz okey de böylesini de savunmayın bir zahmet

Siz adam aldatmamış dediniz kaç kere ona yazdım
Ben konu sahibini savunmadım aksine siz aldatan adamı savunuyosunuz şok oldum ona

10 kadını sıraya mı dizer nasıl bir tabir bi kadın aldatmayı nasıl meşru gösterir pes diyorum. öyle erkeği alana da ne diyim. Eminim 3 günde isteme söz nişan olmuştur
Neden bu kadar dar düşünüyorsunuz ki
Her öpüşen sevişen sevgili mi? Aynı anda 3 5 kişiyle yatamaz mıyım? Yatarım. Erkekte olsam kadın da olsam yatarım. Fakbadisini aldatmayan koca yürekli kız.... kaldı mı böyleleri...

eğer böyleyse adam kesin aldatmış oluyor
Nişanlısı açısından adamı savunmuyorum ben zaten. Nişanlısını aldatmış orası öyle.

Adam konu sahibi açısından haklı diyorum sadece. Nişanlanacağını bildiği halde gelen konu sahibine bir şey borçlu değil adam.

Yemın ederım benımle gorustukten sonra resım attı daha sonra bır daha bana yazma dedım .Ama ıftıra atıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…