Yahu konu sahibi diyor ki görücü usulü oldu. Asla sevgililik yoktu. Kadın kendisi söylüyor bunu yani? Yattı diyor yatma yok. Bu forumda bana adam savundurtuyorlar resmen ya
Ajdjdkdkdk konu sahibine ne deniyor bu durumda argoda? Erkeğe şerefsiz diyodukDurun durun olay değişti
Konu sahibi ocak ayında askerden dönünce nişanlanacak yazmış adam için. Yani sözlü olduğunu, nişanlanacağını bile bile gitmiş adamın yanına.
Hayır. Ocak ayında sözlendiğini söylemiş, asker dönüşü nişanlanacağını yazmış konu sahibi.aylardır değil yıllardır ben başkasıyla evlenicem diyomuş ta konu sahibiylr görüşmesi doğru mu yani adamı savunuyor bazıları aldatmamış diyorya pes diyorum başka bi forumdamıyım şüpheye düştüm
İşte bu yuzden adamı haklı horuosunuz.Zihnıyetlerınız aynı .Kesın kocanızda baskasına bunları yapıodur sızde olsun benım kocam dıosunuzdur:):)Yok adam gayet kurtulamayan adam. Üstüne iftira atılıyor yattı diye yatma yok. Genç bekar erkek isterse 10 kadını sıraya dizer öper seks yapar (ki konu sahibi ile yatmamış). Belki gerçekten 3 gün içinde karar verildi. Belki konu sahibi 3 gün diye sallıyor? Benim kuzenim 2 günde nişanlandı ortada hiçbir şey yokken. Adam piç olsa nişanlı olup yine gelir yatar kalkar öperdi. Ama adam topukluyor topukluyor kurtulamıyor. Bekarken öpüştüğüm her erkek peşime takılırsa ohooo
Bakın az önce arkadaş yazdı. Konu sahibi Ocak ayından beri nişanlanacagını bilip yiyişmeye gidiyormuş. Kadının düşmanı kadın kesinlikle hak veriyorum su an size. Baskasıyla olan bir adamı sekse zorlamak.... neyse bayramlık agzımız acılmasınNişanlanmaya 3 günde karar vermediyse eğer nişanından 3 gün önce yatmasa dahi başka biriyle görüşen erkek aldatmamış oluyor öylemi ?
Aynen canım kocam.İşte bu yuzden adamı haklı horuosunuz.Zihnıyetlerınız aynı .Kesın kocanızda baskasına bunları yapıodur sızde olsun benım kocam dıosunuzdur:):)
Ocaktaki konusunda şunu yazmış:Ajdjdkdkdk konu sahibine ne deniyor bu durumda argoda? Erkeğe şerefsiz diyoduk
Neyse sonra bana bı resım attı söz verdım dıye.Benle bulustuktan sonrakı gun cıcegı almış kıza verıyo bedellı askerlıge gıttı askerden geldıkten sonra nısanlanıcaklarmıs.
AHAHAHAHAHDJDJSNDMDMDKDKDKAaa bu öpüşürken boşalan adam değil mi. Kız onu da yazsaydın nişanlısına, yazıktır kadına.
Yok adam gayet kurtulamayan adam. Üstüne iftira atılıyor yattı diye yatma yok. Genç bekar erkek isterse 10 kadını sıraya dizer öper seks yapar (ki konu sahibi ile yatmamış). Belki gerçekten 3 gün içinde karar verildi. Belki konu sahibi 3 gün diye sallıyor? Benim kuzenim 2 günde nişanlandı ortada hiçbir şey yokken. Adam piç olsa nişanlı olup yine gelir yatar kalkar öperdi. Ama adam topukluyor topukluyor kurtulamıyor. Bekarken öpüştüğüm her erkek peşime takılırsa ohooo
Çok da severım kendımı ama onun yaptıklarını yedıremıyorum benı bu kadar basitlestırdıgıne katlanamıyorum.Her şeyin bir bedelı var.Onun nişanlısı bir nefeste soluverecek çiçek ya ben ???
Ocaktaki konusunda şunu yazmış:
Offfffff. Her iki tarafta çok aşağılık. İnşallah kadın ayrılırOcaktaki konusunda şunu yazmış:
Bacım adam aldatıyor da kadın ne yapıyor? Allah Allah kadınları savunucaz okey de böylesini de savunmayın bir zahmeteğer böyleyse adam kesin aldatmış oluyor
Bakın az önce arkadaş yazdı. Konu sahibi Ocak ayından beri nişanlanacagını bilip yiyişmeye gidiyormuş. Kadının düşmanı kadın kesinlikle hak veriyorum su an size. Baskasıyla olan bir adamı sekse zorlamak.... neyse bayramlık agzımız acılmasın
İşte bu yuzden adamı haklı horuosunuz.Zihnıyetlerınız aynı .Kesın kocanızda baskasına bunları yapıodur sızde olsun benım kocam dıosunuzdur:):)
Bacım adam aldatıyor da kadın ne yapıyor? Allah Allah kadınları savunucaz okey de böylesini de savunmayın bir zahmet
Neden bu kadar dar düşünüyorsunuz ki10 kadını sıraya mı dizer nasıl bir tabir bi kadın aldatmayı nasıl meşru gösterir pes diyorum. öyle erkeği alana da ne diyim. Eminim 3 günde isteme söz nişan olmuştur
Nişanlısı açısından adamı savunmuyorum ben zaten. Nişanlısını aldatmış orası öyle.eğer böyleyse adam kesin aldatmış oluyor
Yemın ederım benımle gorustukten sonra resım attı daha sonra bır daha bana yazma dedım .Ama ıftıra atıyorsunuz10 kadını sıraya mı dizer nasıl bir tabir bi kadın aldatmayı nasıl meşru gösterir pes diyorum. öyle erkeği alana da ne diyim. Eminim 3 günde isteme söz nişan olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?