İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Benımle gorustukden sonra resım attı dedıgım o zamandı işte .Daha sonra kızı bulup yazdım.Bu nasıl bır dedektıflık?Yalancı konumuna dusuyorum.
Ocak ayında görüştükten birkaç gün sonra sözlenmiş, asker dönüşü nişanlanacakmış dediniz.
Bu konuyu açtınız, benimle görüştü 3 gün sonra nişanlandı dediniz.
Sonra ay sonu düğünü var diyorsunuz.

Yani en iyi ihtimalle ocak ayında size evleneceğini söyleyen adam için tam 7 ay sonra mı bu olayları yapıyorsunuz, eğer şu an söylediğiniz gibi arada görüşmediyseniz?

En modern benim yarışına girmiş bir kaç üye var.Bende laf anlatabileceğimi düşünmüyorum ama görünce de yazmadan geçemiyorum işte :)
Tavsiye ederim yazmadan geçebilirsiniz ben öyle yapıyorum çok keyifli 👍

Ocak ayında görüştükten birkaç gün sonra sözlenmiş, asker dönüşü nişanlanacakmış dediniz.
Bu konuyu açtınız, benimle görüştü 3 gün sonra nişanlandı dediniz.
Sonra ay sonu düğünü var diyorsunuz.

Yani en iyi ihtimalle ocak ayında size evleneceğini söyleyen adam için tam 7 ay sonra mı bu olayları yapıyorsunuz, eğer şu an söylediğiniz gibi arada görüşmediyseniz?
Bahçivan uşağa Uşak aşçıya dkfmffkfkkf

Bacım resme gerek yok. Adam aylar öncesinden haber vermiş bilgilendirmiş bile bile niye gidiyorsun? Hadi adam barzo sen olmasan başkasıyla yapacak ama bari bu kirli işlerin bir parçası olup sonra mağdur ayağına yatmayın

Aylar öncesinden bilgilendirmemiş olay o zaman olmuş adam o zaman nişanlanmış konu sahibi kızı yeni bulmuş

Ne yapalım bır farklı dıyorsunuz bır farklı beyın error mecbur bakıyoruz kı çoğuna ben değil arkadaşlar bilip söyledi ben sonra baktım doğruymuş
Neye ınanmak ıstersenız ınanın.Burada kımse gercek degıl.Yasadıgımız her seyı anlatıyoruz .Yalana ne mecburıyetım var.Madem yalan soleyecegım adam benı çok sevıyordu da dıyebılırdım.Madur rolunede sokardım.Ben benım yaptıklarım dogru demıyorum.En buyuk hata onu ınsan yerıne koymam zaten.Ama olanı anlattıgımdada yalancı dıosunuz.Ne konuma sokuyorsunuz.

A
Aylar öncesinden bilgilendirmemiş olay o zaman olmuş adam o zaman nişanlanmış konu sahibi kızı yeni bulmuş
Anlamıyolar boşver .Zaten kımse kımseyı tanımıyor.Buraya gelıp yalanımı anlatayım.Kendımı çok da guzel madur yerıbe sokardım.Dedektıflık oynuyosunuz.Nasıl bır hayal dunyanız var?

Yok ya önceden sözlenmiş sonra nişanlamış söz mevzusunda haber vermiş

hımm doğru o zaman sözlüyken konu sahibiyle görüşmüş adam şerefsiz pislik net umarım kız kurtarır kendini bu adamdan. Konu sahibide kurtulduğuna sevinmeli de şu an anlamıyor tabi

hımm doğru o zaman sözlüyken konu sahibiyle görüşmüş adam şerefsiz pislik net umarım kız kurtarır kendini bu adamdan. Konu sahibide kurtulduğuna sevinmeli de şu an anlamıyor tabi
Konu sahibi kurtulduğuna niye seviniyor zaten konu sahibi başkasıyla olanla görüşüyor. Oiyy beynim

Ama anlamıyor işte ama ben ya ben diyo 🙁 beni beni Bihter'ini diyo.

Back