Lütfen hastalığınız için ayrı destek alın okb hastasısınız takmışsınız:):):)Ne kadar da sevıyorlar kurguyu :):)Vallaha kahkaha atıyorum
:):)Konu sahibi sanıyor ki boşancaklar bunlar evlenecek sjdjddj
Yahu adam konu sahibine karıma ne cürretle mesaj atarsın demiş. Artık adamın da burasına kadar gelmiş bide bizi kandırıyo koynum moynum diye rüyasında seviştiler zaar
Kurguyu mu seviyorlar?:):):)Ne kadar da sevıyorlar kurguyu :):)Vallaha kahkaha atıyorum
Geldıgınde benı arıodu opuodu kokluodu öpüşüoduk ama cinsel olarak bırlesme yasamadık.O asamaya gelmıodu.Gelemıodu.Hatta bunun espIrısını bıle yapıodum kendıdıyle.Sarılma opusme oluodu ama ılerısı yok
Tabı yıne opmeler sarılmalar gerısı yok.Dedımkı bir sorunmu var sende.Dedıkı doktora gıttım de duzenlı cınsel hayatım yok ya o yuzden bole oluomusum dedı.Opusunce bıle ınsan boşalırmı bosalıodu.Ama dedıgım gıbı hıc cınsel bırlesme olmadı aramızda .
Yine deriz ama konu sahıbının bastan ılk yorumları eskı konularına bak neden böyle dedıklerını anlarsın başta bı error verıyoruz ama sonra gerçekler farklı olduğunu anlıyorsunBurada birisi kocam beni evli birisiyle aldattı dese hemen kocasına yetiştir diyenler konu sahibine ne kadar çok tepki göstermiş. Tabi kadın yapınca başka erkek yapınca başka.
Konu sahibini savunmuyorum.Yaptıkları baştan sona kadar yanlış ama öyle bir bahsetmişsiniz ki sanki adamı zorla öpmüş gibi.Adam nişanlanmadan 3 gün önce başkasıyla öpüşüyor yani birini bulup,3 gün içinde nişanlanmaya karar vermediyse hayatındaki kişiyi aldatmış sayılıyor.Kurtulamayan adam diyerek olayı dramatize etmişsiniz ama kurtulmak isteyen kuytu köşelerde buluşup, öpüşmez. Tacize uğradığını,rahatsız edildiğini düşünen kişi net bir tavır koyar gerekirse savcılığa verir.Şekerim olay şu. Adam konu sahibinden kaçıyor konu sahibi seks, para vaad ediyor adamı elinde tutmak için. Adam güç bela iki öpüşüyor (seks yok)
Su anki eşiyle de görücü usulü evleniyor yani şu anki eşini de aldatmıyor. Nişanlandıktan sonra konu sahibi yazıyor adam fotoğraf atıyor nişanlandım yazma diye. (Tabi konu sahibi durduk yere adamın nispet yaptığını düşünüyor djfmdmdkd)
Konu sahibi de seks vaadime gelmedi para verdim gelmedi iki öbüştük gitti beni kandırdı diyo (halbuki adam hep onunla olmayacağını asla evlenmeyeceğini söylüyor)
Soooracıgıma adam nikahlanmış konu sahibi karısına mesaj atmış benim koynundan sana geldi diye ki -yalan-
Adam bununla yatmıyo diye konu açmış burda. Ben burda ne yaparsa yapsın kurtulamayan bir adam ve çiçeği burnunda mutsuz olan bir gelin görüyorum. Birde bunlarla uğraşan bir deli -konu sahibi-
Boşver canım.Burada birisi kocam beni evli birisiyle aldattı dese hemen kocasına yetiştir diyenler konu sahibine ne kadar çok tepki göstermiş. Tabi kadın yapınca başka erkek yapınca başka.
Neyse sonra bana bı resım attı söz verdım dıye.Benle bulustuktan sonrakı gun cıcegı almış kıza verıyo bedellı askerlıge gıttı askerden geldıkten sonra nısanlanıcaklarmıs.
Yoo konu sahibinin adamın nişanlısının gözünü açmak gibi bir derdi yok ki. Bana ne kadından diyor hatta.Burada birisi kocam beni evli birisiyle aldattı dese hemen kocasına yetiştir diyenler konu sahibine ne kadar çok tepki göstermiş. Tabi kadın yapınca başka erkek yapınca başka.
Şekerim olay şu. Adam konu sahibinden kaçıyor konu sahibi seks, para vaad ediyor adamı elinde tutmak için. Adam güç bela iki öpüşüyor (seks yok)
Su anki eşiyle de görücü usulü evleniyor yani şu anki eşini de aldatmıyor. Nişanlandıktan sonra konu sahibi yazıyor adam fotoğraf atıyor nişanlandım yazma diye. (Tabi konu sahibi durduk yere adamın nispet yaptığını düşünüyor djfmdmdkd)
Konu sahibi de seks vaadime gelmedi para verdim gelmedi iki öbüştük gitti beni kandırdı diyo (halbuki adam hep onunla olmayacağını asla evlenmeyeceğini söylüyor)
Soooracıgıma adam nikahlanmış konu sahibi karısına mesaj atmış benim koynundan sana geldi diye ki -yalan-
Adam bununla yatmıyo diye konu açmış burda. Ben burda ne yaparsa yapsın kurtulamayan bir adam ve çiçeği burnunda mutsuz olan bir gelin görüyorum. Birde bunlarla uğraşan bir deli -konu sahibi-
Bız zaten artık yorulduğumuz ıcın adama öyle dıyoruz yoksa adama masum demıyoruz ama konu sahıbı %70 suçluKonu sahibini savunmuyorum.Yaptıkları baştan sona kadar yanlış ama öyle bir bahsetmişsiniz ki sanki adamı zorla öpmüş gibi.Adam nişanlanmadan 3 gün önce başkasıyla öpüşüyor yani birini bulup,3 gün içinde nişanlanmaya karar vermediyse hayatındaki kişiyi aldatmış sayılıyor.Kurtulamayan adam diyerek olayı dramatize etmişsiniz ama kurtulmak isteyen kuytu köşelerde buluşup, öpüşmez. Tacize uğradığını,rahatsız edildiğini düşünen kişi net bir tavır koyar gerekirse savcılığa verir.
Burada birisi kocam beni evli birisiyle aldattı dese hemen kocasına yetiştir diyenler konu sahibine ne kadar çok tepki göstermiş. Tabi kadın yapınca başka erkek yapınca başka.
Sizinde ıhtıyacınız var bence .Gercekten ben zaten tedavı goruyorum ama sızın bu anlattıklarınız anlamamanız ve dogrulamanız ben ysptıklarımı dogru bulmuorum ama ortada kacan bırısı yok.Kacsa zaten muhattap olmaz .Neyse tesekkur ederımLütfen hastalığınız için ayrı destek alın okb hastasısınız takmışsınız
Yok adam gayet kurtulamayan adam. Üstüne iftira atılıyor yattı diye yatma yok. Genç bekar erkek isterse 10 kadını sıraya dizer öper seks yapar (ki konu sahibi ile yatmamış). Belki gerçekten 3 gün içinde karar verildi. Belki konu sahibi 3 gün diye sallıyor? Benim kuzenim 2 günde nişanlandı ortada hiçbir şey yokken. Adam piç olsa nişanlı olup yine gelir yatar kalkar öperdi. Ama adam topukluyor topukluyor kurtulamıyor. Bekarken öpüştüğüm her erkek peşime takılırsa ohoooKonu sahibini savunmuyorum.Yaptıkları baştan sona kadar yanlış ama öyle bir bahsetmişsiniz ki sanki adamı zorla öpmüş gibi.Adam nişanlanmadan 3 gün önce başkasıyla öpüşüyor yani birini bulup,3 gün içinde nişanlanmaya karar vermediyse hayatındaki kişiyi aldatmış sayılıyor.Kurtulamayan adam diyerek olayı dramatize etmişsiniz ama kurtulmak isteyen kuytu köşelerde buluşup, öpüşmez. Tacize uğradığını,rahatsız edildiğini düşünen kişi net bir tavır koyar gerekirse savcılığa verir.
Konu sahibi adamın nişanlanacağını aylardır biliyormuş yalnız, o detayı paylaşmamış bizimle :)Aynen ya resmen konu sahibini aşağılamak için etmedikleri hakaret kalmadı deli demişler kadına. Pes bu kadar düşmanlığı anlayamıyorum ya.
Boşverın hanımefendi .Ben hep dıorum kadınların dusmanı daha çokAynen ya resmen konu sahibini aşağılamak için etmedikleri hakaret kalmadı deli demişler kadına. Pes bu kadar düşmanlığı anlayamıyorum ya.
İşte her kelimesı doğru çünkü kendı yazdıkları yorumlarda ve konularda mevcut adam aslında kurtulamayan bırı adam resım artık atmış peşimi bırak dıye diğer kız vs aldatılmamış bazı arkadaşlar anlamadı aslında bütün yorum be konuları okusalar konu sahıbının takıntılı olduğu aşikar takmışta takmış adama yazan edende kendısı adam kurtulamıyor evlendı ama yıne rahatsız edıcek emınım
Yahu konu sahibi diyor ki görücü usulü oldu. Asla sevgililik yoktu. Kadın kendisi söylüyor bunu yani? Yattı diyor yatma yok. Bu forumda bana adam savundurtuyorlar resmen yanasıl aldatmıyor erkeği pür pak yapmışsınız basbayağı aldatmış kadın kanıtlarında sunmuş.
Ayyy bu nasıl kelımeler .Size cevap vermeyecegımYok adam gayet kurtulamayan adam. Üstüne iftira atılıyor yattı diye yatma yok. Genç bekar erkek isterse 10 kadını sıraya dizer öper seks yapar (ki konu sahibi ile yatmamış). Belki gerçekten 3 gün içinde karar verildi. Belki konu sahibi 3 gün diye sallıyor? Benim kuzenim 2 günde nişanlandı ortada hiçbir şey yokken. Adam piç olsa nişanlı olup yine gelir yatar kalkar öperdi. Ama adam topukluyor topukluyor kurtulamıyor. Bekarken öpüştüğüm her erkek peşime takılırsa ohooo
Konu sahibi adamın nişanlanacağını aylardır biliyormuş yalnız, o detayı paylaşmamış bizimle :)
Durun durun olay değiştiYok adam gayet kurtulamayan adam. Üstüne iftira atılıyor yattı diye yatma yok. Genç bekar erkek isterse 10 kadını sıraya dizer öper seks yapar (ki konu sahibi ile yatmamış). Belki gerçekten 3 gün içinde karar verildi. Belki konu sahibi 3 gün diye sallıyor? Benim kuzenim 2 günde nişanlandı ortada hiçbir şey yokken. Adam piç olsa nişanlı olup yine gelir yatar kalkar öperdi. Ama adam topukluyor topukluyor kurtulamıyor. Bekarken öpüştüğüm her erkek peşime takılırsa ohooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?