- 19 Mayıs 2020
- 46.905
- 210.294
- 548
Bunu arabaya yapıştıran kadının kendine saygısı yoktur. Kuvvetle muhtemel dişe dokunur tek başarısı da budur.Mesaj attığınız çiftin muhtemel gelin arabalarıEki Görüntüle 2675742
Nişanlıyken görüşmüşler şimdi nikahları kıyılmış,bu ayın sonunda da düğünleri olacakmışkaç gündür bakıyorum konuya hala anlamadım adam evlendi mi? nişanlandı mı?
Galiba nıkahları olmuş düğünleri olacak dahakaç gündür bakıyorum konuya hala anlamadım adam evlendi mi? nişanlandı mı?
Son güncelleme geldi: İlişki yaşanmış.kaç gündür bakıyorum konuya hala anlamadım adam evlendi mi? nişanlandı mı?
Başta nişanlıyken görüştüm dedi sonra nişanlıyken görüşmedik nişanlanmadan 3 gün önce buluşmuştuk sonra nişanlandım dıye üç gün sonra dıye resım atmış herhalde yakasından düşsün diyeNişanlıyken görüşmüşler şimdi nikahları kıyılmış,bu ayın sonunda da düğünleri olacakmış
Teşekkür ederım canım .Aynen katılıyorum.Ayrıca evlılık çok zor bir kurum.Bunu arabaya yapıştıran kadının kendine saygısı yoktur. Kuvvetle muhtemel dişe dokunur tek başarısı da budur.
Benımle gorusuyordu nişanlanmış daha once nişanlımıydı bilgim yok sonrada resim attı nişanlandım diye.Başta nişanlıyken görüştüm dedi sonra nişanlıyken görüşmedik nişanlanmadan 3 gün önce buluşmuştuk sonra nişanlandım dıye üç gün sonra dıye resım atmış herhalde yakasından düşsün diye
Adam nikah yapmış dugunu yakında .Sorun söyleyım hanımefendiSon güncelleme geldi: İlişki yaşanmış.
Kadının kime inandığına bağlı.Aldatıldığını bilipte düğün yapan kadın varmıdır acaba ? Çok kötü bir durum
Ne güzel demişsiniz agzınıza sağlık.Bunu arabaya yapıştıran kadının kendine saygısı yoktur. Kuvvetle muhtemel dişe dokunur tek başarısı da budur.
Demiştirki yakamdan düşmüyor.Ben senı sevıyorum.Oda ınanmıştır.İstemeden ıyılık yaptım.Ben bunları yazarken kımseyı düşünmedım bence.İçimdeki nefretı kustum.Kadının kime inandığına bağlı.
Kanıt atmışKadının kime inandığına bağlı.
Gerçekten böylemı dusunuosunuz.Adam benımle gorusurken ortada nişan vs yok.Bız gorusuyoruz 3 gun sonra tesım gelıyor nişanlandım diye.Adamın bana hiç bir sey vaad etmemıs olması onun haklı oldugu anlamına mı gelıyor.Tesekkur ederım sağ olun.Ki zaten adam nişanlıy ken onunla görüşmemiş yani nişanlısını aldatmamışki fotoyuda atıp nişanlandım da demiş demem o ki adam hep en başından itibaren dürüst davranmış zaten kadın da hep zaafım dı falan deyip bile bile hata yapmaya devam ediyor maalesef...
Vallaha gitmem.Neden gideyım?Bitti diyorsunuzda. Adam nisanlisindan ayrilip tekrar seni arasa kosa kosa gidersin.
Neyse olan olmus artik da, siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Hayatiniza bu sekildemi devam edeceksiniz? Attiginiz adimlar hic saglikli degil, yanlis iliskiler icindesiniz. Surekli isyan ediyorsunuz fakat bu yasadiginiz hayati siz seciyorsunuz farkindamisiniz? Kendinizi magdur rolunde goruyorsunuz. Hakkaten bunu kendinize neden yapiyorsunuz? Boyle bir hayati kendinize niye laik goruyorsunuz. Mutlugu neden baskalarinda ariyorsunuz?
Siz olsam elin adamina borc para verecgime o parayi gider iyi bir psikologa yatirirm akil sagligim icin.
Kız niye para verdin az da değil geri verseydi bariGerçekten böylemı dusunuosunuz.Adam benımle gorusurken ortada nişan vs yok.Bız gorusuyoruz 3 gun sonra tesım gelıyor nişanlandım diye.Adamın bana hiç bir sey vaad etmemıs olması onun haklı oldugu anlamına mı gelıyor.Tesekkur ederım sağ olun.
Aldım kız bırakırmıyım.O an bı ıhtıyacı vardı .Ödedı zaten .Kız niye para verdin az da değil geri verseydi bari
Sanırsınki cehennemde yalnız yanacağım.Hatasız kul olmaz .Ben serdımı anlatıyorum.Bana eklenen hiç bir sıfat kalmadı.Kız niye para verdin az da değil geri verseydi bari
İyi bari adam gitmiş para gitmesin kar kardırAldım kız bırakırmıyım.O an bı ıhtıyacı vardı .Ödedı zaten .
Ben ne dedim bana atarlandınSanırsınki cehennemde yalnız yanacağım.Hatasız kul olmaz .Ben serdımı anlatıyorum.Bana eklenen hiç bir sıfat kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?