Eski konunuzu okudum, hatta tüm konuyu okumaya erinenler için en önemli kısımları alıntıladım. Evet adam da hatalı da en hatalı olan sizsiniz. Adam size hiçbir şey vaat etmiyorken habire kendi ayağınızla gidip onun sizinle istediği gibi takılmasına izin vermişsiniz. Bunları canınızı yakmak için söylemiyorum aslında, hatanızı artık fark edip yanlışınızdan dönün diye söylüyorum.
Hani demişsiniz ya niye herkes mutlu ben mutsuzum. Eskiyi geçmişte bırakamadığınız için, sizi sevmediğini bildiğiniz birine bel bağladığınız icin, ben mutsuzum ben yandım onlar da yansın diye düşündüğünüz için, benim canım yandıysa o kızın da yansın diye düşündüğünüz için mutluluk size gelmez. Ne zaman ki sadece kendinize dönersiniz ben değerliyim, beni sevmeyenle işim yok dersiniz o zaman her şey yoluna girmeye başlar.
Mesaj atmanızı da yanlış buldum, hırsınızı alıp ortalığı karıştırmak için mesaj atmışsınız. Gerçekten o kızın üzülmemesi ve onun da başını yakmasın diye söylediğinizi bilsem belki iyi yapmıştınız derdim. Ama niyetiniz o değil. Kendi mutsuz olunca herkes mutsuz olsun isteyen kişiler vardır, maalesef ki o gruptansınız. Bu şekilde mutlu olmanız zor.