Tesekkur ederımİyi yapmişsin ben bir cok kez yaptim bunu sosyal medyadan ulasip ifşa ettim. Tesekkur edende oldu bana kizip sovende oldu. Ama ben bana yapılmasını istemediğim şeyin başka bir kadın ora yapılmasını istemem aynı şekilde kandırılan ben olsaydım bundan haberdar olmak isterdim bir şekilde ona göre yolumu çizerdim çünkü o anlamda vicdanlı her zaman rahat oldu senin de rahat olsun gerisini onlar karar versin nişanlısı karar versin zaten bugün bunu yapan evlendikten sonra da yapmaya devam edecektir kadin kendi karar verecek ya tamam ya devam. Buda tum kadinlara ornek olsun
Ben kac ders cıkardım bılemezsın.Çok haklısın.Yolumuzdayız:)Psikolojik destek ve arkadaşlarımın desteği sayesinde oldu sonra birde kendimi okuluma ve derslerime verdim öyle geçti gitti.. amaaannnnn çocukluk işte 20 yaşnda daha önce hayatına biri girmemiş bir kz için biraz fazla şeyler yaşamştmSende arkanda bırak mutluluğuna önüne bak.. bu konuyu kimsye anlatmıyordum unuttuğum için ama takıntılı halini görünce anlatayım dedim sende yoluna bak bu hayatta hiçbirşey ve hiç kimse senden kıymetli değil çünkü.. Ne yayıyorsak kendi kararlarımız ve kendi hatalarımız. Ders çıkartmayı bildikten sonda gerisi önemli değil..
Tesekkur ederım .O kadar zaman geçmiş bitse bu kadar uğraşmazdın adam baştan söylemiş sen bile bile rezalet çıkarmışsın
Nasıl anlamadımO adamla evlenmek. :))))
Aslında bunlara hiçbgerek yok az bişey suphe varsa hiç gerek yokHepsi değildir tabi güvenilir olanlarıda vardır
Bitti diyorsunuzda. Adam nisanlisindan ayrilip tekrar seni arasa kosa kosa gidersin.Çünkü o benım zaafım.Ama bitti artık .
Tesekkur ederım .HaklısınızBitti diyorsunuzda. Adam nisanlisindan ayrilip tekrar seni arasa kosa kosa gidersin.
Neyse olan olmus artik da, siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Hayatiniza bu sekildemi devam edeceksiniz? Attiginiz adimlar hic saglikli degil, yanlis iliskiler icindesiniz. Surekli isyan ediyorsunuz fakat bu yasadiginiz hayati siz seciyorsunuz farkindamisiniz? Kendinizi magdur rolunde goruyorsunuz. Hakkaten bunu kendinize neden yapiyorsunuz? Boyle bir hayati kendinize niye laik goruyorsunuz. Mutlugu neden baskalarinda ariyorsunuz?
Siz olsam elin adamina borc para verecgime o parayi gider iyi bir psikologa yatirirm akil sagligim icin.
Hayır tabıkı donmeyecegım .Bunca olandan sonra dönülürmü?Bitti diyorsunuzda. Adam nisanlisindan ayrilip tekrar seni arasa kosa kosa gidersin.
Neyse olan olmus artik da, siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Hayatiniza bu sekildemi devam edeceksiniz? Attiginiz adimlar hic saglikli degil, yanlis iliskiler icindesiniz. Surekli isyan ediyorsunuz fakat bu yasadiginiz hayati siz seciyorsunuz farkindamisiniz? Kendinizi magdur rolunde goruyorsunuz. Hakkaten bunu kendinize neden yapiyorsunuz? Boyle bir hayati kendinize niye laik goruyorsunuz. Mutlugu neden baskalarinda ariyorsunuz?
Siz olsam elin adamina borc para verecgime o parayi gider iyi bir psikologa yatirirm akil sagligim icin.
Şu an onun karısı kendisini sevmeyen, aileler istiyor diye evlenen bir adamla evli. Kendisini aldatan ve defalarca aldatacak olan bir adamla. Aile evliliğinde figüran o kadın. Ben en çok ona acıyorum, kusura bakma.Nasıl anlamadım
Şu an onun karısı kendisini sevmeyen, aileler istiyor diye evlenen bir adamla evli. Kendisini aldatan ve defalarca aldatacak olan bir adamla. Aile evliliğinde figüran o kadın. Ben en çok ona acıyorum, kusura bakma.
E sn de adam sana nsanlanacam,evlenecem derken onla gorustun.snin bu gerceği duymuş olmana rağmen opusmen de en az erkeğini kadar kotu o zaman.ha karşı bilsin okey, peki sen biriyle evlenirken adam sana sorsa anlatıcısı misin bunları.Bu adam nişanlanmadan 3 gun onceye kadar benımle görüştü
Ben de aynen böyle düşünüyordum, saçma sapan linçlerler uğraşamam diye bir şey söylemedim. Eğer durum böyleyse aldatmış sayılmaz. Konu sahibinin psikolojik destek alması şart.Eee o zaman bu adam o kızı aldatmamış sevgılı olmayıp aıleler uygun görüp nişanladıysalar dimi.
Adam evlen demis evlenmissiniz. Ben baskasiyla evlenecegim yoluna bak demis, dinlememis yine gorusmussunuz. Ben sizin icin uzuldum. Yasadiklarinizdan dolayi degil. Kendinze yasattiklarinizdan dolayi.Hayır tabıkı donmeyecegım .Bunca olandan sonra dönülürmü?
Aynen öyle kendı dedı emın bır şekılde kı eskı konularını okuyan arkadaşlar adam cınsellıkte sorunu varmış kı sanmam bunu reddetmış bu öyle sanmış ve artı kendı cınsrllık yaşamadık dedı sürekli ee o zaman kıza nıye koynumdan çıkıp geldı der bı ınsanBen de aynen böyle düşünüyordum, saçma sapan linçlerler uğraşamam diye bir şey söylemedim. Eğer durum böyleyse aldatmış sayılmaz. Konu sahibinin psikolojik destek alması şart.
Tamamda boş yere günahını almışta olabiliriz.Ben ufakta olsa bir kanıt görmezsem,şüphe yüzünden terk ettiğime pişman olurdumAslında bunlara hiçbgerek yok az bişey suphe varsa hiç gerek yok
Sizi ayakta alkışlıyorumŞu an onun karısı kendisini sevmeyen, aileler istiyor diye evlenen bir adamla evli. Kendisini aldatan ve defalarca aldatacak olan bir adamla. Aile evliliğinde figüran o kadın. Ben en çok ona acıyorum, kusura bakma.
Ben kanıtlarla gittim merak etmeTamamda boş yere günahını almışta olabiliriz.Ben ufakta olsa bir kanıt görmezsem,şüphe yüzünden terk ettiğime pişman olurdum
AnlatırımE sn de adam sana nsanlanacam,evlenecem derken onla gorustun.snin bu gerceği duymuş olmana rağmen opusmen de en az erkeğini kadar kotu o zaman.ha karşı bilsin okey, peki sen biriyle evlenirken adam sana sorsa anlatıcısı misin bunları.
Neden nikah olmadan önce söylemediniz ki yazık değil mi kıza şimdi boşanmak istese daha ilk aydan boşanmış olacak.Boşanmasa içinde hep bir kurt olacak.Kötülüğü o Adama değil,kıza yaptınız bence esas hak eden Adam olmasına rağmenBen kanıtlarla gittim merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?