İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Tesekkur ederım

Ben kac ders cıkardım bılemezsın.Çok haklısın.Yolumuzdayız:)

Çünkü o benım zaafım.Ama bitti artık .
Bitti diyorsunuzda. Adam nisanlisindan ayrilip tekrar seni arasa kosa kosa gidersin.
Neyse olan olmus artik da, siz ne yapmayi dusunuyorsunuz? Hayatiniza bu sekildemi devam edeceksiniz? Attiginiz adimlar hic saglikli degil, yanlis iliskiler icindesiniz. Surekli isyan ediyorsunuz fakat bu yasadiginiz hayati siz seciyorsunuz farkindamisiniz? Kendinizi magdur rolunde goruyorsunuz. Hakkaten bunu kendinize neden yapiyorsunuz? Boyle bir hayati kendinize niye laik goruyorsunuz. Mutlugu neden baskalarinda ariyorsunuz?
Siz olsam elin adamina borc para verecgime o parayi gider iyi bir psikologa yatirirm akil sagligim icin.

Tesekkur ederım .Haklısınız

Hayır tabıkı donmeyecegım .Bunca olandan sonra dönülürmü?

Şu an onun karısı kendisini sevmeyen, aileler istiyor diye evlenen bir adamla evli. Kendisini aldatan ve defalarca aldatacak olan bir adamla. Aile evliliğinde figüran o kadın. Ben en çok ona acıyorum, kusura bakma.

yüzde yüz katılıyorum en çok o kadına üzüldüm ben de en masum gerçekten o

Bu adam nişanlanmadan 3 gun onceye kadar benımle görüştü
E sn de adam sana nsanlanacam,evlenecem derken onla gorustun.snin bu gerceği duymuş olmana rağmen opusmen de en az erkeğini kadar kotu o zaman.ha karşı bilsin okey, peki sen biriyle evlenirken adam sana sorsa anlatıcısı misin bunları.

Eee o zaman bu adam o kızı aldatmamış sevgılı olmayıp aıleler uygun görüp nişanladıysalar dimi.
Ben de aynen böyle düşünüyordum, saçma sapan linçlerler uğraşamam diye bir şey söylemedim. Eğer durum böyleyse aldatmış sayılmaz. Konu sahibinin psikolojik destek alması şart.

Hayır tabıkı donmeyecegım .Bunca olandan sonra dönülürmü?
Adam evlen demis evlenmissiniz. Ben baskasiyla evlenecegim yoluna bak demis, dinlememis yine gorusmussunuz. Ben sizin icin uzuldum. Yasadiklarinizdan dolayi degil. Kendinze yasattiklarinizdan dolayi.

Ben de aynen böyle düşünüyordum, saçma sapan linçlerler uğraşamam diye bir şey söylemedim. Eğer durum böyleyse aldatmış sayılmaz. Konu sahibinin psikolojik destek alması şart.
Aynen öyle kendı dedı emın bır şekılde kı eskı konularını okuyan arkadaşlar adam cınsellıkte sorunu varmış kı sanmam bunu reddetmış bu öyle sanmış ve artı kendı cınsrllık yaşamadık dedı sürekli ee o zaman kıza nıye koynumdan çıkıp geldı der bı ınsan Zaten boşandıktan sonra arkadaş yazmış gıtmış hep adam 12 yıldır ben senle evlenmıcem gıt demış konu sahıbı okb hastasıymış en son bunu da dediğine göre takmış belkıde çocuk sürekli kurtulmaya çalıştı bılemeyız

Anlatırım

Ben kanıtlarla gittim merak etme
Neden nikah olmadan önce söylemediniz ki yazık değil mi kıza şimdi boşanmak istese daha ilk aydan boşanmış olacak.Boşanmasa içinde hep bir kurt olacak.Kötülüğü o Adama değil,kıza yaptınız bence esas hak eden Adam olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…