İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Benım haberım yoktukı .Evlenecegını bılmıodumkı?Haberım olsa gorusurmuydum?Bekar bir ınsandı.

Amacım kimseyi savunmak değil şuan olan olmuş zaten niye yaptın diye toplanıp kızı dövsekte olan olmuş değişmez şuandan sonrası için fikir verebiliriz kimseyi yargılamak haddimize olmamalı.

Senimi alacaktık davul bıle dengı dengıne dedı?Bende çok haklısın dedım.

Benım haberım yoktukı .Evlenecegını bılmıodumkı?Haberım olsa gorusurmuydum?Bekar bir ınsandı.

işte sana vaat de vermemiş nişanlanıcam senle evlenicem senle diye, e beklentin varmış ki gitmişsin? evleneceği için neden bu kadar kızasın yoksa, bir de oh canıma değsin iyi ki goruştum kullandım diyosun, bir de diyosun çok can yakıcı diye, sen hangisisin bacım, öyle rahat rahat takılan bir kız mı? yoksa biriyle birlikte olmayı çok önemseyen ve bunun için gelecek planları duymasına ihtiyacı olan kız mı? hangisisin? arada kalmışsın sanki?

Amacım kimseyi savunmak değil şuan olan olmuş zaten niye yaptın diye toplanıp kızı dövsekte olan olmuş değişmez şuandan sonrası için fikir verebiliriz kimseyi yargılamak haddimize olmamalı.
Aaaa olur mu canım oyle ?Ben hakettım .Adam cagırdı ben gıttım cunku .

Ben hangisiyim bılıomusun?Eger bır ınsan gıdeceksede sereflı bır sekılde gitsın.

Ben diğer konularınızı da okudum. hep babamın arkadaşıyla evlenecem demiş zaten ve öylede olmuş. Demek ki oda istiyormuş onunla evlenmeyi eğer istemesey di zaten baba ben başkasını seviyorum deyip onunla ciddi düşünüyorum demesi gerekmez miydi sence sonuçta 19 yaşındayken bile öyleymiş sonra danda öyle olan bi durum değilki aslında sizde gerçeklerin farkındasınız ama kabullenmek istemiyor sunuz oradaki adamın suçu sana evlenecek gözüyle bakmamasıdır ve senin duygularını önemseyememesi dir ama sen bütün bunları zaten kabul edip senin de dediğin gibi zaafım deyip geçiştirmen buda senin hatan buna o kişiyi hayatından çıkartmayıp devam edişindir. Kaldı ki onların sonradan olan yuvasını yıkmışsındır sonuçta adam onu aldatmamışki ben yandım oda yanmasın demeniz bundan sonra aldatma olayı olsada onların arasında olacak bir durum yani o kızın yuvasını yıkmak istemenizde bile isteye yapmışsınız "12 yıldır benim yapamadığımı başkası beş dk da yaptı" deyip kendinize kabullenmemenizdir . benim sana tavsiyem artık kendinize yeni bir yol çizmenizdir onuda geçtim bu saatten sonra onunla bir geleceğinizin hala olabileceğine inanıyor musun gerçek ten ? İyi düşün ve kendine yeni bir yol çiz ....

Senimi alacaktık davul bıle dengı dengıne dedı?Bende çok haklısın dedım.

bak işte kaç kuruşluk insanlar bu lafı edebiliyor senin hakkında, bundan sonra adımlarını dikkatli at bence, bak valla erkeksizlikten ölunmuyor kaç yaşında arkadaşlarım var teyzem var, ölmemişler o kadar yıl, sana değer veren birini bulana kadar bir kafanı dinle, sana seninle hiç birşey olmayacağını bastıra bastıra söyleyen adamla işin olmasın.

İnsanların hayatında olup da arkadan turlu turlu ısler yapmasın.Ben buna kızdım.

Teşekkür ederım .

Herhangi bir vaat vermeyen adamin karşısındaki kisiyle takılmaktan baska niyeti olmadigi ortadadir. Simdi bu adam baskasina gidince niye sorun oluyor ki?
Seninle evlenme niyetim yok demek kimseyle evlenmem demek degil ki.

Benımle gorusurken 3 gun sonra nısanlandı .Hiç gorusmeyıp nişanlandıysa bılmıorum.Ama bu da aldatmaktır.Evet benım hatam onu defalarca adam yerıne koyup gorusmem.

Herhangi bir vaat vermeyen adamin karşısındaki kisiyle takılmaktan baska niyeti olmadigi ortadadir. Simdi bu adam baskasina gidince niye sorun oluyor ki?
Seninle evlenme niyetim yok demek kimseyle evlenmem demek degil ki.
Sorun benım yanımdan gıdıp 3 gun sonra attıgı resımden kaynaklı .Evet bana mustehak deyıp sussaydım degılmı ?

Sorun benım yanımdan gıdıp 3 gun sonra attıgı resımden kaynaklı .Evet bana mustehak deyıp sussaydım degılmı ?
Aldatilan biri varsa siz degilsiniz.

Nişanlısı. Adamin size sadakat sozu yok. Size hicbir sozu yok.

Sizin mesaj yazma sebebiniz ise diger kadinin aldatilmasi falan degil, adamin baskasina gitmis olmasi hırsı. Diger kadin aldatildigini ogrensin falan diye iyilestirmeye calismayin hic, sadece kendi hirsinizi almak icin yaptiniz ne yaptinizsa.

Benımle gorusurken 3 gun sonra nısanlandı .Hiç gorusmeyıp nişanlandıysa bılmıorum.Ama bu da aldatmaktır.Evet benım hatam onu defalarca adam yerıne koyup gorusmem.
Seninle evlenmicem başkasıyla evlenicem dadiğinde neden hala devam ettin? Sorun tam olarak burda adamın yanlışı ortada zaten eğer sana dürüst davranmasaydı( biriyle gönül eğlendirmek tabikide dürüstlük dağil "adam için diyorum")ama sende bile isteye devam etmişsin yani üzgünüm ama seninde ondan bi farkın kalmıyor. Kaldıki adam seni kandırmamış ve yine söylüyorum herşeyi sana anlatmış neden 3 gün sonra nişanlandı demenin cevabıda bu işte sana hep demiş ...

İçimdekılerı kustum evet .Kimseyı dusunmedım sadece kendımı dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…