İyimi yaptım ama nişanlısına yazdım

Ki zaten adam nişanlıy ken onunla görüşmemiş yani nişanlısını aldatmamışki fotoyuda atıp nişanlandım da demiş demem o ki adam hep en başından itibaren dürüst davranmış zaten kadın da hep zaafım dı falan deyip bile bile hata yapmaya devam ediyor maalesef...

Kızı ancak buldum o yuzden

Aldatıldığını bilipte düğün yapan kadın varmıdır acaba ? Çok kötü bir durum
Kk bana şunu öğretti. Her anlatılana inanma.... Adama birlikte olmayı teklif ettiği halde bunu reddeden biri ise adam o kadar kötü biri olamaz. Belki de konu sahibine hiç ümit vermedi onu da bilmiyoruz çünkü konuda havada kalan çok detay var

Nasıl anlamadım
Bence artık içinizdeki hırsı bir kenara bırakın çünkü yipraniyorsunuz emin ol o adamda onla mutlu olamaz aile için evlilik yapan erkeklerinin durumu belli dışarda mutluluk aşk arıyorlar kendilerine mutsuz bir hayata mahkum ediyorlar
Cicim ayındalardır.Bu ayın sonunda dugunlerı var
Bence artık onlarla muhatap olmayın bu hikayede herkes kaybetti uğraş mayın artık bırak onlar sanal mutluğuna devam etsin sizde kendinize yeni bir yol çizin herkes hak ettiğini yaşar sende seni sevecek birini bul

Ne yollamiş ki ? Ben kaçırdim.
Adam için "benle gezdi tozdu sonra görücü usulü evlenicem deyip gidip senle nişanlandı, koynumdan çıkıp sana geldi, nişandan üç gün önce bile yanımdaydı tarzı şeyler yazmış. Bir de fotolarını atıp size düğün hediyem olsun demiş. Ayrıca " başka bir kadını üzmek amacım yok, kötü biri değilim" vs tarzı söylemleri var ancak bundan bir önceki konusunda bir mesajında "kızı kıskandığımdan onun için hiç üzülmedim" yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…