Ki zaten adam nişanlıy ken onunla görüşmemiş yani nişanlısını aldatmamışki fotoyuda atıp nişanlandım da demiş demem o ki adam hep en başından itibaren dürüst davranmış zaten kadın da hep zaafım dı falan deyip bile bile hata yapmaya devam ediyor maalesef...Eski konunuzu okudum, hatta tüm konuyu okumaya erinenler için en önemli kısımları alıntıladım. Evet adam da hatalı da en hatalı olan sizsiniz. Adam size hiçbir şey vaat etmiyorken habire kendi ayağınızla gidip onun sizinle istediği gibi takılmasına izin vermişsiniz. Bunları canınızı yakmak için söylemiyorum aslında, hatanızı artık fark edip yanlışınızdan dönün diye söylüyorum.
Hani demişsiniz ya niye herkes mutlu ben mutsuzum. Eskiyi geçmişte bırakamadığınız için, sizi sevmediğini bildiğiniz birine bel bağladığınız icin, ben mutsuzum ben yandım onlar da yansın diye düşündüğünüz için, benim canım yandıysa o kızın da yansın diye düşündüğünüz için mutluluk size gelmez. Ne zaman ki sadece kendinize dönersiniz ben değerliyim, beni sevmeyenle işim yok dersiniz o zaman her şey yoluna girmeye başlar.
Mesaj atmanızı da yanlış buldum, hırsınızı alıp ortalığı karıştırmak için mesaj atmışsınız. Gerçekten o kızın üzülmemesi ve onun da başını yakmasın diye söylediğinizi bilsem belki iyi yapmıştınız derdim. Ama niyetiniz o değil. Kendi mutsuz olunca herkes mutsuz olsun isteyen kişiler vardır, maalesef ki o gruptansınız. Bu şekilde mutlu olmanız zor.
Anlatırım
[/Qyaw he he
Kızı ancak buldum o yuzdenNeden nikah olmadan önce söylemediniz ki yazık değil mi kıza şimdi boşanmak istese daha ilk aydan boşanmış olacak.Boşanmasa içinde hep bir kurt olacak.Kötülüğü o Adama değil,kıza yaptınız bence esas hak eden Adam olmasına rağmen
Peki şimdi durumları Nasıl haberin var mıKızı ancak buldum o yuzden
Öyle bir şey asla yapmam .Kızı ancak buldum .Sır gıbı saklıyorlardıKonu sahibi umarım bilerek nikahın olmasını beklememişsindir..
Cicim ayındalardır.Bu ayın sonunda dugunlerı varPeki şimdi durumları Nasıl haberin var mı
Valla normal bir kadın gönderdiğiniz şeylerden sonra cicim ayında olamaz bence yaCicim ayındalardır.Bu ayın sonunda dugunlerı var
Cicim ayındalardır.Bu ayın sonunda dugunlerı var
Aldatıldığını bilipte düğün yapan kadın varmıdır acaba ? Çok kötü bir durumGittim geldim kahvemi içtim o arada 4 sayfa ilerlemiş konu ama konu sahibi hala yerinde sayıyor. Ay sonu düğünlerini basmasa iyidir
Affetmiş mi ? Ben konu sahibi mesajları gönderdikten sonrasını bilmiyor diye anlamıştımCiddi misin ya? Kadın affetmiş mi yuh
Valla normal bir kadın gönderdiğiniz şeylerden sonra cicim ayında olamaz bence ya
Kk bana şunu öğretti. Her anlatılana inanma.... Adama birlikte olmayı teklif ettiği halde bunu reddeden biri ise adam o kadar kötü biri olamaz. Belki de konu sahibine hiç ümit vermedi onu da bilmiyoruz çünkü konuda havada kalan çok detay varAldatıldığını bilipte düğün yapan kadın varmıdır acaba ? Çok kötü bir durum
Affetmiş mi ? Ben konu sahibi mesajları gönderdikten sonrasını bilmiyor diye anlamıştım
Aldatıldığını bilipte düğün yapan kadın varmıdır acaba ? Çok kötü bir durum
[/QUO O kadar çokki öyle evlenen seninle eğlendi benimle evlendi kafasını yaşayan çok kız var
Adamla nişanlıyken görüştüğünün kanıtlarını yolladığını yazmış ondan öyle dedimNe yollamiş ki ? Ben kaçırdim.
Bence artık içinizdeki hırsı bir kenara bırakın çünkü yipraniyorsunuz emin ol o adamda onla mutlu olamaz aile için evlilik yapan erkeklerinin durumu belli dışarda mutluluk aşk arıyorlar kendilerine mutsuz bir hayata mahkum ediyorlarNasıl anlamadım
Bence artık onlarla muhatap olmayın bu hikayede herkes kaybetti uğraş mayın artık bırak onlar sanal mutluğuna devam etsin sizde kendinize yeni bir yol çizin herkes hak ettiğini yaşar sende seni sevecek birini bulCicim ayındalardır.Bu ayın sonunda dugunlerı var
Mesaj attığınız çiftin muhtemel gelin arabalarıBenımle gezdı tozdu dolaştı sonra ben gorucu usulu evlenıcem deyıp senınle nısanlandı yazdım.
Adam için "benle gezdi tozdu sonra görücü usulü evlenicem deyip gidip senle nişanlandı, koynumdan çıkıp sana geldi, nişandan üç gün önce bile yanımdaydı tarzı şeyler yazmış. Bir de fotolarını atıp size düğün hediyem olsun demiş. Ayrıca " başka bir kadını üzmek amacım yok, kötü biri değilim" vs tarzı söylemleri var ancak bundan bir önceki konusunda bir mesajında "kızı kıskandığımdan onun için hiç üzülmedim" yazmıştıNe yollamiş ki ? Ben kaçırdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?