- 6 Aralık 2018
- 9.823
- 8.499
- 148
Yok kız sana nıye atarlanıyım.Dert yanıorum:)Ben ne dedim bana atarlandın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız sana nıye atarlanıyım.Dert yanıorum:)Ben ne dedim bana atarlandın![]()
Olsun benim koynumdan gitti.Kız demeyeydın ole kalbım agrısı yıne:):)Hüle güle gitsin demeyecegımBen ne dedim bana atarlandın![]()
Bak şindi bu yorumumada neler derler :)Olsun benim koynumdan gitti.Kız demeyeydın ole kalbım agrısı yıne:):)Hüle güle gitsin demeyecegım
Olur öyle şeyler ya kızlara bakma sen hep erkekler mi hata yapıcak ama sen gene de şu saatten sonra uzak durYok kız sana nıye atarlanıyım.Dert yanıorum:)
El üstünde tutan olucak eş değil yanlış olmasınOlur öyle şeyler ya kızlara bakma sen hep erkekler mi hata yapıcak ama sen gene de şu saatten sonra uzak dur
Bide sevmeyenle ne uğraşıyorsun şu saatten sonra bize değer veren eş üstünde tutan adamlarla uğraşmak yakışır sevmeyene doydum şahsen ben![]()
Bende doyuma ulaştım.Ay sankı bitek erkekler kullanır Sen nıye gıttın sen nıye gıttın?Belkı benze zevk alıodum olamaz mı?Hep erkeklermı zevk alır?Olur öyle şeyler ya kızlara bakma sen hep erkekler mi hata yapıcak ama sen gene de şu saatten sonra uzak dur
Bide sevmeyenle ne uğraşıyorsun şu saatten sonra bize değer veren eş üstünde tutan adamlarla uğraşmak yakışır sevmeyene doydum şahsen ben![]()
Hayırlısı olsun bacım .Birinin dedıgı çok dogru 20 bın ona verecegıne tedavı ol demıs .Saolsun.Bence kımse kınamasın .Zira kınadıgın yanında oluyor .El üstünde tutan olucak eş değil yanlış olmasın![]()
O adam eğlenmeye devam ederBunu arabaya yapıştıran kadının kendine saygısı yoktur. Kuvvetle muhtemel dişe dokunur tek başarısı da budur.
konu ne ki?Arkadaşlar bir önceki konuda salaklıklarımı anlattım.Bana kızanlar oldu azda olsa haklı gorenler oldu çok teşekkür ederım .Ben yandım kız yanmasın dedim fake ins hesaptan kıza yazdım.Allahım nasıl tutuştular.Hiç aramayan kardeşlerı ablası benı aradı açmadım tlfnu.Tehditler seni yok ederım sana bılmem naparım Neler neler.Whatsaptan yazdı artık aılenle çözeceğim bu zamana kadar çektım kımse benım karıma mesaj atamaz.Sana istanbulu dar edecegım .Neler neler.Bürokrasımız çok genıs senı şöyle bulacam bole yaptırcam.Hesabı sildim.Bulamazlar inşallah beniAileme intikal ederse çok koru olur.Gercı onunda butun boklarını ortaya dökerım .Ama sanki içi den bir yuk kalktı .Uzuntulerım gıttı bı anda .Nasıl bir mutlulul geldı anlatamam.
Tüh, o başarı da çöpe gitti desene.O adam eğlenmeye devam eder
Ne kadar sevıyorlar ınsanları uzmeyı .Benimle eglenmişte miş miş ?Belki ben eglendım!!!Eglenmesem ayaklarım topuklarıma değe değe gıdermıydım.Neden yazdım ?Kımseye kotuluk ıcın deıl.İçimdekılerı akıtmak ıcın.Benım ıyılıgım ıstendımı kı onların ıyılıgını ısteyeyım?O adam eğlenmeye devam eder
Bende doyuma ulaştım.Ay sankı bitek erkekler kullanır Sen nıye gıttın sen nıye gıttın?Belkı benze zevk alıodum olamaz mı?Hep erkeklermı zevk alır?
Nerden başlasamki :):)Anlattım aslında okursanız canım .Vallaha tekrar yasıom anlatıncakonu ne ki?
Ahhh tesekkur ederım kuru yaprağı bana benzettıgınız ve rüzgarıda yanıma kattıgınız için.Her seyın bır bedelı vardı .Madem baskasıyla evlenıcektı neden gorustu benımle.Insanlar sadece bırbırıne bıseyler vaad edıncemı gorusur.Yapmayın ama .İnşallah başınıza gelmez ne dıyeyım.Rüzgarı bana kattıgınız ıcın tesekkur ederım.Kendısını çok severım.bir kaç tane seni savunan var, gerçekten denecek söz yok,
o iğrenç adam sana bir şey vaat etmemiş, sen kendi kendine belki bir şey olur aramızda diye gitmişsin yanına, verilen bir söz yok, ama adamla olmayacağı kesinleşince en acıtıcı dille adamın nişanlısına yazmışsın.
adamla ikiniz tencere kapak misali yakışırmışsınız oysa da, kıza yazık...
e madem adamı kullandın tekrar neden peşine duştun, hayatınla ne yapacağını bilemiyosun, ruzgar önunde kuru yaprak gibi surukleniyosun işte.
Bir kadın kendini niye bu duruma düşürür kiTüh, o başarı da çöpe gitti desene.
Baksana adam pür pak ben pis kaka oldum.Sankı tek basına yaptım.Madem evlenıcektı nıye gorustu benımle !!Adam bısey vaad etmemıste ben gıtmısım.Oh ne guzel ettım .Canıma degsın.Bir kadın kendini niye bu duruma düşürür ki
Evlendin ne oldu yani
Aldatılacaksam ömür boyu evliliği ne yapayım ben
Toplumun ahlak anlayışı beni benden alıyor
Ahshs iyi de sizinle gezip tozup evlenmek icin başkasını seçtiğini siz kendiniz yazdiniz.Teşekkür ederım canım .Aynen katılıyorum.Ayrıca evlılık çok zor bir kurum.
Umarım hiç bir zaman benım durumuma dusmezsınız .Zira çok can yakıcı .Ama ben kendım ettım kendım buldum degılmı.bir kaç tane seni savunan var, gerçekten denecek söz yok,
o iğrenç adam sana bir şey vaat etmemiş, sen kendi kendine belki bir şey olur aramızda diye gitmişsin yanına, verilen bir söz yok, ama adamla olmayacağı kesinleşince en acıtıcı dille adamın nişanlısına yazmışsın.
adamla ikiniz tencere kapak misali yakışırmışsınız oysa da, kıza yazık...
e madem adamı kullandın tekrar neden peşine duştun, hayatınla ne yapacağını bilemiyosun, ruzgar önunde kuru yaprak gibi surukleniyosun işte.
Ahhh tesekkur ederım kuru yaprağı bana benzettıgınız ve rüzgarıda yanıma kattıgınız için.Her seyın bır bedelı vardı .Madem baskasıyla evlenıcektı neden gorustu benımle.Insanlar sadece bırbırıne bıseyler vaad edıncemı gorusur.Yapmayın ama .İnşallah başınıza gelmez ne dıyeyım.Rüzgarı bana kattıgınız ıcın tesekkur ederım.Kendısını çok severım.
Konuları okumamışsınız bence .Neyse canım haklısın tesekkur ederım.Ahshs iyi de sizinle gezip tozup evlenmek icin başkasını seçtiğini siz kendiniz yazdiniz.
Arabaya o yazıyi asan kadin kadar sizin de kendinize sayginiz yok.
Bari beni sevdi diyebilseydiniz de elle tutulur olsaydi. Adamin sizinle gezip tozmasi olumlu bir sey mi
Kadin cevaben "cnm benimle evlendigine gore evlenilecek kadin benmisim" dese ne diyecektiniz.
Benimle gezdi seninle evlendi, evlenilecek kadin eglenilecek kadin vs gibi şeylerden sacma tanimlar yok ama bunu kendinize siz yakistirip baskasini mi elestiriyorsunuz simdi![]()