- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
Heee bende sandım kı evlenmeden sızde party varrrr
E kk da ıse burdakı aksıyon malum yaş sınırından dolayı erken bıtecekkk
Zuzu gelemese de ben burdayımmmmm
RABBIM daha nice 11 seneler nasip etsin,mutlulukla,saglikla:Saruboceq:,iyiki dogdum canim,:lepi:
zaten prensim:ecrin_bebek: de okul tatilinden beri evde değil:gitme:....babasına gitti derken bodruma gittigamyoncuiremsu...bodrumdan döndü gene babasına gitti:sinifsinif:...evde yapsak bile kızkıza bir parti olardı:umursamaz:
Kız kıza gezelım modu demekkkk
Bız en ıyısı gecenın bır körü bızbıze gezelım modunda olalım şekerrrr
Senın mesajlarını okurken pek bı guldu anneee sen bana kocamı arıyon dıye nası bı bakısı var gormelıydın:))))
"kızım iyiler erken kapılıyorkaydirigubbakcemile3 biz iyisinden erkenden kapalım bi dene" deseydin:jeyyar:
biliyosun deül mü:jeyyar: oğlum çarşamba doğdu ve o hastane o hafta doğan doğmuş 9 kızın içine tek erkekti:jeyyar: bu konuda çok şanslı olduğunu hatırlatırım:jeyyar: ama ben prensime her daim söylüyorum erken evlen tek eşli ol:mymeka:
Saol canım benım tepemde okuyo oda tesekkur edıyo opuyomus bıde oyle dıyo:)))
Herkese bu mesajlar için tşk ederim.Ben Tuğçe (Bahsettiğiniz prenses)
Annem söylemişti ama ben görmemiştim mesajlarınızı.Şimdi gördüm annem şu anda bilgisayarın başında değil.Sizleri tanıdığım için de çooooooook mutluyum.Şimdi hepinizde benim teyzemmisiniz?Ben evlenmiyeceğim ama annem bana koca bile bulmuş:)Aşşağıda birsürü sarı ikon var ama nasıl yapıldığını bilemedim ben.Hepinizin öpücüklerini aldım.Bende hepinizi öptüm...
HERKESE TŞK EDERıM...
ay gelinimin dili de pek bi şekeropuyorumnanaktan biraz uzun ama ossunkaydirigubbakcemile3 erkek milletine uzun dil lazımyerimseniben...evine prensime hakim olaropuyorumnanaktan
biz nasılsa 2 dünüre kk ya yerleşeceğüüskaydirigubbakcemile5 onlar ne halüü varsa görsünlerkaydirigubbakcemile3
aldıkları ödülleri birbirlerinin kafasına mı atarlarkaydirigubbakcemile3
yoksa "savaşma seviş benle" Şenizşarkısı mı sülerler bilemem:jeyyar: ve ayrıca beni de hiç enterse etmiy:umursamaz:
ben dünüremle kk da mesut mutlu yaşamak istiyom:1hug:
Ayyhhh ilahı demek oduller ılerıde boyle lazım oluyomusss
Ne ıyı bı yatırım.Evet valla kk da bakarız keyfımızı naparlarsa yapsınlar.
Ama ole cocuk felan da bakamayız degılmı sardusum.Ya yapmasınlar yada bakıcı tutsunlar.
Muhtesemsın yaaaaaaaa bızımkıde az degıl hem guluyo hemde sınırlı gıbı davranıyo ıstemem can cebe mısalı:))))
he canım doğru deyyünkaydirigubbakcemile5 torun taklavata elle bakmayı istemeyüs:umursamaz: :umursamaz:
gösümüsle bakarıs:1shok: :1shok:ve aynen atlarus sübürbemise:jeyyar:
bis kk da nur topu gibü dopikler doğurup doğurup onlara elleşeceyüsopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gelimin işi biliyooo:jeyyar: yok öle hemen atlamak dalmak:jeyyar: kıs evi naz evi:umursamaz: deyyüükaydirigubbakcemile3 ama biz almasunu bilürükkaydirigubbakcemile
tmm kedijik hazirliklarin tamamsa yengem ve ben geliyoruz haberin ola:kedi:
Daha bızı bekleyen bı topık gelecegı varken kım napsın torunu torbayı
Artık naz mı yapıyo bılmem.Ben hemen amannn sardusum da ne ıyıdır ogluda pek bı basarılıdrı seklıde cumlelere gırdım
Artık sende ucundan ucundan cıtlatadur...:jeyyar:
çıtlattım zatiii:jeyyar: hani şu ödül aldıkları topikleri :jeyyar: gösterirken çıtladuvedüüüm:jeyyar:
"anne kıs bakmak için erken deül mü" dedikaydirigubbakcemile3 oğlum dedüm "erken kalkan yol alur...erken evlenen döl alur":ecrin_bebek:ölümlü dünya ölmeden torunumu görmek :1shok:istiyommafoldumben diye duygu hissiyat sömürgesine başladım:jeyyar: