M minel axsxk HİSLERİMİN TALEBESİYİM Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2008 1.200 15 7 Temmuz 2009 Konu Sahibi kedijik #81 ooyy kedim ne kadar güzel yazmışsın tarif etmişsin kızcagızına olan duygularını darısı tüm isteyen ailelerin başına opuyorumnanaktanzemuszemus
ooyy kedim ne kadar güzel yazmışsın tarif etmişsin kızcagızına olan duygularını darısı tüm isteyen ailelerin başına opuyorumnanaktanzemuszemus
kedijik CüMLe_-_MüHeNDiSi Kayıtlı Üye 17 Şubat 2008 2.724 2 46 7 Temmuz 2009 Konu Sahibi kedijik #82 march7 .!.: gecikmiş bir kutlama da olsa tebrikler canım...nice nice yıllara inşallah... Genişletmek için tıkla... Aminnn sagol canım arkadasım. Hepımızın cocuklarına nıce nıce yıllar ınsallah
march7 .!.: gecikmiş bir kutlama da olsa tebrikler canım...nice nice yıllara inşallah... Genişletmek için tıkla... Aminnn sagol canım arkadasım. Hepımızın cocuklarına nıce nıce yıllar ınsallah
kedijik CüMLe_-_MüHeNDiSi Kayıtlı Üye 17 Şubat 2008 2.724 2 46 7 Temmuz 2009 Konu Sahibi kedijik #83 minel aşk .!.: ooyy kedim ne kadar güzel yazmışsın tarif etmişsin kızcagızına olan duygularını darısı tüm isteyen ailelerin başına opuyorumnanaktanzemuszemus Genişletmek için tıkla... Aminnn datlummm İnsallahhhhhh opuyorumnanakdan
minel aşk .!.: ooyy kedim ne kadar güzel yazmışsın tarif etmişsin kızcagızına olan duygularını darısı tüm isteyen ailelerin başına opuyorumnanaktanzemuszemus Genişletmek için tıkla... Aminnn datlummm İnsallahhhhhh opuyorumnanakdan