İyi kötü geçiniyorum eşim anormal:(

Ben her ortama uyan biriyim herkes tarafından seviliyorum oda çok şakacı etrafa karşı iyimser çocuklarını çok seviyor ilgileniyor normalde benide önemsiyor ama ev hali olunca çıldırıyor bazen ve normal deil biliyorum

İyi kotu gecinmek degil bu, hayatinizi bitirmişsiniz.
23 yasinda 2 cocukla eve kapanmissin bu mu yaşamak, gecinmek...
Ne deseniz haklısınız ama ben başka yol bulamıyorum napacagimida bilmiyorum şimdilik öyle durulmuşum

Babanıza anlatmak, polis çağırmak, darp raporu almak gerekirse sığınma evine başvurmak bunlar hep seçenekleriniz siz kaçını denediniz? Yazdığınıza göre hiçbirini. Çoğu kadın gibi siz de çocuklarınızı boşanmama bahanesi olarak kullanıyorsunuz. Eminim annelerinin babalarından fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü annelerinin evden çıkmasının, telefon kullanmasının bile yasak olduğu bir evde çok mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişiyordur çocuklarınız. Kendinizden geçtiniz madem asıl onlar için boşanmalısınız

Eğitim şart! 16 yaşında evlenmişsin ne bekliyordun seni başının üstünde tutmasını mı? Üstelik çok eski bi zaman da değil internet var tv var herşey var aç haberleri izle iki kitap oku erken yaşta evlenenler okumayanlar nasıl kocalarının gözünde değersiz olurmuş öğrenebilirdin. Bir de boşanamam başka çarem yok yazmışsın. Daha 23 yaşındasın bu yaşta ünv sınavına hazırlanan insanlar var. Ya bu adamın kölesi olup dayak yemeye (çocuklarının önünde) devam edersin ya da hayatını baştan aşağı değiştirip güçlü ve mutlu kadın nasıl olur onu öğretirsin çocuklarına. Seçim senin!

Insan evinde de rahat gezemeyecekse nerde gezecek yahuSiz artık çok bunalmışsınız yolun sonu belli. Saygı yoksa hic birsey kurtaramaz zaten bu evliligi.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Zaten sonumuz belli onunla bir ömür geçirmek istemiyorum bosansam çocuklarımı alır vermez bana ama yaa zarar verirse bana aileme herşey beklenir ondan en çok korktugumda bu zaten

Insan evinde de rahat gezemeyecekse nerde gezecek yahuSiz artık çok bunalmışsınız yolun sonu belli. Saygı yoksa hic birsey kurtaramaz zaten bu evliligi.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Evet saygı yok sevgide onun yüzünden bitti gibi ama gerçekten çok zor bir hayatım var bosanamiyorum korkularım var

Zaten sonumuz belli onunla bir ömür geçirmek istemiyorum bosansam çocuklarımı alır vermez bana ama yaa zarar verirse bana aileme herşey beklenir ondan en çok korktugumda bu zaten

Hiçbir mahkeme o yaş çocuğunu babaya vermez. Korkunuz kaçırırsa vs ise nereye ne kadar kaçırabilir? Bulunduğu anda çocuklarını görme şansını da kaybeder, ceza da alır. Zaten size zarar veriyor şiddet görüyorsunuz, yarın bir gün o kalkan elde bıçak olmayacağının garantisi var mı? Eşiniz sizi sindirmiş olan bu, siz de tam onun istediği gibi kabullenmişsiniz bu durumu.

Dediğinizi bı ara yaptım huyu huyuna gittim iyidi aramız ama yine kendisi çıkıyor dışarı bende onunla gidiyorum heryere değişen fazla bişey yok ama ben ona yüz vermedikçe kahroluyor
Huyu huyuna gitmeyeceksin işte, ne görüyorsan onu göstereceksin. Deliyle deli olmak bu, her dediğine he demek değil.

Gerçekten zor ama korkuyorum bı zarar verir die haberleri görüyoruz yoksa bir dk kalmazdim onun yanında
İsterseniz 30 yıl evli kalın. Size er geç zarar verecek.
Haberlere bakın, korkan tüm kadınların sonu aynı oluyor.
Elinizi kaptırdınız diye pes etmeyin. Kolunuzu, bacağınızı kaptırmadan kurtulmaya bakın.
Hadi sizi geçtim. Kızınız büyüyüp ergen bir genç kız olduğunda onu da eve kapatacak, dövecek, sövecek. Ve siz de anneyim diye dolanacaksınız ortalarda.

16 yaşında evlenmemiş, hamileymiş, en fazla 15 yaşındaymış amcasının oğluyla evlendiğinde belki de 14....hem pedofili hem ensest vakası

Bunun gecinmek olmadiginin insallah farkindasinizdir. Esinizin psikolojisi bozuk bence. Siz onu bir psikiyatriste götürün.

İçimden bosan demek geliyor ama işte insanların ne yaşadığını bilmeden söylemek kolay. Allah yardımcınız olsun. Eğer boşanmaya gidecek durumunuz yoksa iyi geçinmeye çalışın.

Çok genç anne olmuşsun canım. Neyse konu bu değil. Okuyor musun? İşin var mı? Daha önce çalıştın mı? Ben açıkçası boşanman en iyisidir diye düşünüyorum. Çünkü nereye kadar böyle sürecek? İlla ki bu moral bozukluğun,tartışmalarınız çocuklara yansıyacak. Sana,çocuklarına yazık değil mi?

Bu iyi kötü geçinmek falan değil. Bu köleliğe boyun eğmek, şiddete kısıtlanmaya ses çıkarmamak. Oysa gitmişsiniz babaevine tekrar nasıl ikna oldunuz. Anlamıyorum kocam beni çok kıskanıyor perdeleri kapatıyor beni bir yere göndermiyor(ama kendi gayet geziyor bu arada) sinirlenince eşyalarıma zarar veriyor hatta bana da zarar veriyor şiddet uyguluyor(ben de bu insana çocuk veriyorum bu arada hamileyim) ve biz iyi kötü geçiniyoruz mu diyorsunuz şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…