İyi kötü geçiniyorum eşim anormal:(

Evlendiginizde 18 yas altinda olduğunuzdan esiniz suç islemis
Mahkemeye ciksa ceza alabilir, rizam yoktu dersiniz mecbur evlendim siddet gosteriyor dersiniz adam uzun bir süre iceride kalir hakim.de zaten boşar.
Öncelikle babaniza anlatin ailenizin yanina gidin ve dönmeyin madem arkanizdalar, siz de ailenize sığının.
Esinizin evde olmadığı bir gün esyalarinizi toplayın gidin ailenizin yanına
Arkanizda birileri oldukca hic bir sey yapamaz uzaklaştırma karari da aldirirsiniz

Ööff geçenlerde de vardı benzer bi konu. Bayılıyorsunuz küçücük yaşta kendinizi köle etmeye. Uyanmıyorsunuz da bir türlü.

Aynı yaştayız kendimi düşünemiyorum iki çocukla. Maşallah ne diyim.
Ailen de arkanda değildir muhtemelen. Olsa seni 16 yaşında amca oğluyla evlendirmezlerdi.

kim şikayet edicek ki? baksana hala kocamı nasıl memnun ederim derdinde garibim, kendi durumundan haberi bile yok, 2 de çocuk yapmış
Tanısam sırf zevk için bu herifi şikayet ederdim ama bu sefer konu sahibi üstüme gelirdi '' Yuvamı yıktın, ortada kaldık çoluk çocukla, canım kocacım ühühühühü'' diye. Medyaya yansıyan durumlar var ama oralara girmek istemiyorum.

Ben geçmişte yaptığım bir hata ile evlendim esimle Amcamın oğlu zaten asla 3 .cu çocuk yapmicam spiral taktırdım istesede olmaz
Zaten 2 tane yapmışsın ve hata yapmışsın.eminim nişanlıyken belliydi herşey ama değişir dedin değil mi?
Birde çocuklar kaç yıl sonra oldu bilmiyorum ama ne olur evlenir evlenmez çocuk yapmayın.2_3 yıl bekleyin. (Genel söylüyorum) ailene anlatmalısın

Nasıl hata ki bu 15 yaşında evlenmek zorunda kaldın. Birliktelik mi yaşadın anlamadım? Yaşın da çok küçükmüş.

Seni ve ailene zarar vermekle, tehdit etmesi, bu evliliğin yoluna gitmediğinin kanıtı zaten. Tehdit etmesi başlıca yetiyor tehditle mi duruyorsun bu evliliği sürdürüyorsun ayrılmak istemene rağmen.

Okuyunca bir an aklıma şöyle bir ihtimal geldi seni bu kadar sıkmasının altında kendi özgürlüğü varmış gibi. Kim bilir neler neler yapıyor . Ama senin haberin bile yoktur . Telefonu engelle, insanlarla iletişimini engelle ,kıskanmanın arkasına saklan, bu yaptığı iş hanzoluk resmen k.bakma ama böyle . Esir hayatı yapmaya çalışıyor . Korku insanın hayatında yaşadıģı en kötü şey bence inşallah bir çözüme ulaşırsınız . Sinirlerim bozuldu

Nasıl hata ki bu 15 yaşında evlenmek zorunda kaldın. Birliktelik mi yaşadın anlamadım? Yaşın da çok küçükmüş.
Birliktelik olmadı çok derin bir konu yaniii değişse sorun olmicak aramızda ama işte huylu huyundan vazgeçmiyor

büyük çocuğu 6 yaşında, yani 17 yaşında doğum yapmış, 16 yaşında hamileymiş, ilk günden gebe kalmadıysa en fazla 15 belki de 14 yaşında amcasının oğluyla evlendirilmiş
Yok 17 den gün alıyordum evlendim benim tercihim kimse beni zorla vermedi babam bile karşıydı ama ben bı hata yaptım evlendim bedelini ödüyorum

Hayır mesele o değil tlfnu şifre yok hep elimin önünde kurcalasamda birşey çıkmıyor dışarı çıksa bile abisiyle gider çalışıyor zaten babasının yanında Ya o bana hiç guvenmiyor ona soğuk davraniyormusum hep tlfn elimdeymis güya ona göre TM tlfnla oynuyorum ama güvenmiyor geçmişte bı hata oldu belkide oyuzden bu güvensizliği sosyal medya bile kullandirtmiyor

Yok 17 den gün alıyordum evlendim benim tercihim kimse beni zorla vermedi babam bile karşıydı ama ben bı hata yaptım evlendim bedelini ödüyorum
Ya evliliği ne sanıyorsunuz? Bir elin yağda bir elin balda,seni el üstünde tutacak,iş yaptırmayacak,gezdirip tozduracak falan filan mi sanıyorsunuz.annen temizlik yaptırmaz,yaptırmaya kalksa nazın geçer.yemek yapmazsın, evin sorumluluğu yok..sadece okuyacaksınız. O görev bile zor geliyor size.

Seni ve ailene zarar vermekle, tehdit etmesi, bu evliliğin yoluna gitmediğinin kanıtı zaten. Tehdit etmesi başlıca yetiyor tehditle mi duruyorsun bu evliliği sürdürüyorsun ayrılmak istemene rağmen.
Yaa biliyorum herşeyin farkındayım oturup konuştum dedim ayrılalım kavga anında bıktığımı söyledim diyo seni seviyorum sen düzelt kendini nasıl ayrılırsin beden falan filan

Okumak kadar güzel bişey yok şimdi anlıyorum ama oldu bikere herkes imtihan yaşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…