- Konu Sahibi Elfserenay
-
Tanısam sırf zevk için bu herifi şikayet ederdim ama bu sefer konu sahibi üstüme gelirdi '' Yuvamı yıktın, ortada kaldık çoluk çocukla, canım kocacım ühühühühü'' diye. Medyaya yansıyan durumlar var ama oralara girmek istemiyorum.kim şikayet edicek ki? baksana hala kocamı nasıl memnun ederim derdinde garibim, kendi durumundan haberi bile yok, 2 de çocuk yapmış
Zaten 2 tane yapmışsın ve hata yapmışsın.eminim nişanlıyken belliydi herşey ama değişir dedin değil mi?Ben geçmişte yaptığım bir hata ile evlendim esimle Amcamın oğlu zaten asla 3 .cu çocuk yapmicam spiral taktırdım istesede olmaz
Yok artık! 16 yaşında mı anne olmuş?!16 yaşında evlenmemiş, hamileymiş, en fazla 15 yaşındaymış amcasının oğluyla evlendiğinde belki de 14....hem pedofili hem ensest vakası
Nasıl hata ki bu 15 yaşında evlenmek zorunda kaldın. Birliktelik mi yaşadın anlamadım? Yaşın da çok küçükmüş.Konuda anlatmadım ama geçmişte yaptığım bir hata yüzünden evlendim TM bende ilk başta ısındım sevdim ama böyle yapması soğutuyor kendinden niyetim boşanmaktı ama şimdi vazgeçtim biraz daha katlanmak gerekiyo başka çarem yok
büyük çocuğu 6 yaşında, yani 17 yaşında doğum yapmış, 16 yaşında hamileymiş, ilk günden gebe kalmadıysa en fazla 15 belki de 14 yaşında amcasının oğluyla evlendirilmişYok artık! 16 yaşında mı anne olmuş?!
Birliktelik olmadı çok derin bir konu yaniii değişse sorun olmicak aramızda ama işte huylu huyundan vazgeçmiyorNasıl hata ki bu 15 yaşında evlenmek zorunda kaldın. Birliktelik mi yaşadın anlamadım? Yaşın da çok küçükmüş.
Yok 17 den gün alıyordum evlendim benim tercihim kimse beni zorla vermedi babam bile karşıydı ama ben bı hata yaptım evlendim bedelini ödüyorumbüyük çocuğu 6 yaşında, yani 17 yaşında doğum yapmış, 16 yaşında hamileymiş, ilk günden gebe kalmadıysa en fazla 15 belki de 14 yaşında amcasının oğluyla evlendirilmiş
Değişmeyecek. Bunu sen de biliyorsun.Birliktelik olmadı çok derin bir konu yaniii değişse sorun olmicak aramızda ama işte huylu huyundan vazgeçmiyor
Hayır mesele o değil tlfnu şifre yok hep elimin önünde kurcalasamda birşey çıkmıyor dışarı çıksa bile abisiyle gider çalışıyor zaten babasının yanında Ya o bana hiç guvenmiyor ona soğuk davraniyormusum hep tlfn elimdeymis güya ona göre TM tlfnla oynuyorum ama güvenmiyor geçmişte bı hata oldu belkide oyuzden bu güvensizliği sosyal medya bile kullandirtmiyorOkuyunca bir an aklıma şöyle bir ihtimal geldi seni bu kadar sıkmasının altında kendi özgürlüğü varmış gibi. Kim bilir neler neler yapıyor . Ama senin haberin bile yoktur . Telefonu engelle, insanlarla iletişimini engelle ,kıskanmanın arkasına saklan, bu yaptığı iş hanzoluk resmen k.bakma ama böyle . Esir hayatı yapmaya çalışıyor . Korku insanın hayatında yaşadıģı en kötü şey bence inşallah bir çözüme ulaşırsınız . Sinirlerim bozuldu
Biliyorum tabyy ama öyle bir zaman gelecekki gitme sırası bende olacakDeğişmeyecek. Bunu sen de biliyorsun.
Ya evliliği ne sanıyorsunuz? Bir elin yağda bir elin balda,seni el üstünde tutacak,iş yaptırmayacak,gezdirip tozduracak falan filan mi sanıyorsunuz.annen temizlik yaptırmaz,yaptırmaya kalksa nazın geçer.yemek yapmazsın, evin sorumluluğu yok..sadece okuyacaksınız. O görev bile zor geliyor size.Yok 17 den gün alıyordum evlendim benim tercihim kimse beni zorla vermedi babam bile karşıydı ama ben bı hata yaptım evlendim bedelini ödüyorum
Sprail tam koruma değil ablam sprailden hamile hani bil istedim,Ben geçmişte yaptığım bir hata ile evlendim esimle Amcamın oğlu zaten asla 3 .cu çocuk yapmicam spiral taktırdım istesede olmaz
Yaa biliyorum herşeyin farkındayım oturup konuştum dedim ayrılalım kavga anında bıktığımı söyledim diyo seni seviyorum sen düzelt kendini nasıl ayrılırsin beden falan filanSeni ve ailene zarar vermekle, tehdit etmesi, bu evliliğin yoluna gitmediğinin kanıtı zaten. Tehdit etmesi başlıca yetiyortehditle mi duruyorsun bu evliliği sürdürüyorsun ayrılmak istemene rağmen.
Okumak kadar güzel bişey yok şimdi anlıyorum ama oldu bikere herkes imtihan yaşarYa evliliği ne sanıyorsunuz? Bir elin yağda bir elin balda,seni el üstünde tutacak,iş yaptırmayacak,gezdirip tozduracak falan filan mi sanıyorsunuz.annen temizlik yaptırmaz,yaptırmaya kalksa nazın geçer.yemek yapmazsın, evin sorumluluğu yok..sadece okuyacaksınız. O görev bile zor geliyor size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?