- 20 Haziran 2020
- 60
- 21
- 3
- 27
- Konu Sahibi Elfserenay
Biliyorum onun bilincindeyim iki şekil korunuyorum ama budaha yapmam çocuk Allah günah yazmasın istemiyorumSprail tam koruma değil ablam sprailden hamile hani bil istedim,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum onun bilincindeyim iki şekil korunuyorum ama budaha yapmam çocuk Allah günah yazmasın istemiyorumSprail tam koruma değil ablam sprailden hamile hani bil istedim,
Allah isteyene nasip etsin.Biliyorum onun bilincindeyim iki şekil korunuyorum ama budaha yapmam çocuk Allah günah yazmasın istemiyorum
Hayır mesele o değil tlfnu şifre yok hep elimin önünde kurcalasamda birşey çıkmıyor dışarı çıksa bile abisiyle gider çalışıyor zaten babasının yanında Ya o bana hiç guvenmiyor ona soğuk davraniyormusum hep tlfn elimdeymis güya ona göre TM tlfnla oynuyorum ama güvenmiyor geçmişte bı hata oldu belkide oyuzden bu güvensizliği sosyal medya bile kullandirtmiyor
Ben geçmişte yaptığım bir hata ile evlendim esimle Amcamın oğlu zaten asla 3 .cu çocuk yapmicam spiral taktırdım istesede olmaz
İlk çocuğunu 17 de doğurdunTşk ederim kızım 6 yaşında oğlum 2 ben erken evlendim hep soruyorum kendime ne yaptıysam ben kendime yaptım bedeli bu heralde
Şikayet etseydim çoktan ederdim zarar gören ben ve ailem olucaz siz dalga geçiyorsunuz şuan olsun bişey demiyorumTanısam sırf zevk için bu herifi şikayet ederdim ama bu sefer konu sahibi üstüme gelirdi '' Yuvamı yıktın, ortada kaldık çoluk çocukla, canım kocacım ühühühühü'' diye. Medyaya yansıyan durumlar var ama oralara girmek istemiyorum.
Dışarı bile çıkamıyorum okumak o nasıl olur kendisi okulu bırakmış beni hayatta okutmaz ben bişey yapamıyorum gerçekten beni anlayın yaşantının içinde olan benim bazı arkadaşlar yargılıyor ben böyle imtihandayim belki onların daha farklı olur imtihanları Allah herkesin gönlüne göre versin.Adam ile sevismekte israr ediyorsun yani..
Spiral bu arada güvenilir bir yöntem degil. Kayarsa, his etmezsin bile ve hamile kalirsin. Bare çift yöntem yap, kondom ile.
En iyisi bosanmak olur fakat tam kurtulmusken, yine ona döndügüne göre yanasmazsin bosanmaya. Bu dönemde en azindan meslek edinmeye çalis. Gerekirse açiktan oku, cocugu annenlere birak ve ders çalis. Yada eger kapasiten varsa, kpss'ye gir ve atan. O sekilde daha ayaklarin yere basarak bosanirsin.
Evet doğrudur hergun dua ediyorum rabbim bı çıkar yol gösterecektirİlk çocuğunu 17 de doğurdun
Bu ne acele? Birde adam zaten hep böyledir yakın zamanda 2. yi yapmışsın. Bosanabilcegini düşünmüyorum. Adamin düzeleceğini de böyle devam edersiniz en fazla malesef. Bazi seyleri en azindan 1 kez düşünmek lazım
Evet demicem zaten bana artık beni sevmiyorsun diyo ilgisizsin bana karşı diyo ben yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorumNasıl bir güvensizlik oldu bunu en iyi bilenn sizsiniz . Şunuda deneyebilirsiniz yaptığı hareketlerin aynısını yapmayı deneyin . En ufak tv de olsun telefonda olsun yanlış bakışını gördüğünüzde yalandan yerede olsan kıskanćlık yapın yada dışarı göndermeyin ilgili davranın istemesenizde işte hep arkadaşlarının yanına gidiyorsun gibi sizde kısıtlamalar koyun ailesinden başka bir yerlere gitmesin kavga gürültü şeklinde değil ama onu naz niyaz şeklinde ikna edin o da kısıtlansın daha sonra belki saćma hareketler yaptığını fark eder . .
Herşeyin bir zamanı var ama şimdi deilNe demek boşanmayı geçtim çünkü imkansız gibi bir şey? Olur mu öyle saçma şey!
Tehdit ve şiddetten dolayı neden şikayetçi olmanız gerekiyor.
Ben de onu diyorum, hayatın elinden alınıyor gık diyemiyorsun. Dalga geçtiğim yok. Benim burda başım göçüyor ama sen bu heriften gelen her derdi şeker şerbet diye içiyorsun. Git babanın evine, bu herifi çekeceğine babanı çek. Adam olmaya niyeti varsa olsun. Olmazsa kendine eder.Şikayet etseydim çoktan ederdim zarar gören ben ve ailem olucaz siz dalga geçiyorsunuz şuan olsun bişey demiyorum
Hayır lütfen ben buraya derdimi açtım şikayet falan istemiyorum beni anlayınYalnız bu suç...... Şikayet olsa adam hapse girer.
Biliyorum burda denilen herşey benim iyiliğim için oyuzden derdimi açtım ama lütfen şikayet falan diyolar bazı arkadaşlar yapmayın zor duruma düşürürler beni ozaman habersizce olur ve çok kötü olur zaten şimdi aramızda bişey yok dediğim gibiBen de onu diyorum, hayatın elinden alınıyor gık diyemiyorsun. Dalga geçtiğim yok. Benim burda başım göçüyor ama sen bu heriften gelen her derdi şeker şerbet diye içiyorsun. Git babanın evine, bu herifi çekeceğine babanı çek. Adam olmaya niyeti varsa olsun. Olmazsa kendine eder.
Hayır yanlışsınız tamam evlendik küçük yaşta ama şimdi aklım başımda neyin noldugunu biliyorum lütfen şikayet falan istemiyorum beni zor duruma koyarsınız16 yaşında evlenmemiş, hamileymiş, en fazla 15 yaşındaymış amcasının oğluyla evlendiğinde belki de 14....hem pedofili hem ensest vakası
Amin aminAllah isteyene nasip etsin.
Kararlıyım dahada güçlü olmaya çalışıyorum babam zaten arkamda ama bilmiyor söylemeyi düşünüyorum ama şimdilik durgunuz tartışma kavga yok beni el üstünde tutmaya çalışıyor taaki tartışana dekİçinizi döktünüz rahatladınız varsayalım. Sonuç olarak ne yapmak niyetindesiniz? Şiddet anında polisi arayın ne demek ben senden ayrılmam. Daha babanızın haberi bile yok yaşananlardan neden anlatmıyorsunuz? Arkanızda desteğiniz olur. Böyle ömür geçmez sizinki evlilik değil yarı açık cezaevi. Daha yaşınız çok küçük ne ara iki çocuk yaptınız üstelik böyle bir evliliğe, böyle bir adama. Eğer kararlı olursanız boşanmanız imkansız değil
Ya şu anlık durgunuz beni el üstünde tutmaya çalışıyor gel yarın denize gidelim dedi yeni oldu bu gelişme zaten yazarım bunuda nasıl geçtiğini sadece böyle herşeye takılmasi beni sıkması beni soğutuyor zaman gelir olmuyorsa bende sabır taşı deilim illa catlarım fikirleriniz için tşklerHiçbir mahkeme o yaş çocuğunu babaya vermez. Korkunuz kaçırırsa vs ise nereye ne kadar kaçırabilir? Bulunduğu anda çocuklarını görme şansını da kaybeder, ceza da alır. Zaten size zarar veriyor şiddet görüyorsunuz, yarın bir gün o kalkan elde bıçak olmayacağının garantisi var mı? Eşiniz sizi sindirmiş olan bu, siz de tam onun istediği gibi kabullenmişsiniz bu durumu.
Ayrılırsan öldürmekle tehdit etmesi, anlattıklarının içinde 1. sırada boşanma sebebi.Mrb kızlar❤ bi tek buraya yazabiliyorum sadece içimi dökmek ve rahatlamak istiyorum öncelikle ben 23 yaşındayım eşim 27 eşimle hiç anlaşamıyoruz ama iyi kötü geçiniyoruz iki çocuğuma ragmen ayrılmayı çok istedim tehdit etti aileme bana zarar vereceğini söyledi boşanma olayını geçtim çünkü imkansız gibi bişey ama bıkmışım ondan beni çok kıskanıyor ona kalsa tlfn bile kullanma diyo kaç kez kırdı tlfnumu ben kapalı biriyim ama spor ve tarz giyiniyorum ev içinde bile makyaj yapıyorum şort ve askılı mini şeyler giymeyi seviyorum eşim camı perdeyi kontrol ediyor böyle gezme diyo dayanamayıp dedimki ben senin için deil kendime verdiğim değerdir kendime bakım yapıyorum nie zoruna gidiyor dedim yhaa onun için giyinsem bile istemiyorum seni her halinle seviyorum diyo ama ben evimde bile rahat edemicekmiyim her kavgada saldırıyor esyalarima giydiğim elbiseler makyajlarim vs kırıp döküp yırtıyor sakinleşincede hicbisey olmamış gibi davranıyor ama ben konuşmuyorum deli oluyor şiddet bile giriyor araya kendisine gelince arkadaşlarıyla olsun kardeşleriyle denize vs heryere gider bense sadece annem ve ablalarima götürüyor hiçbir yere çıkmama izin vermiyor kendisiyle bı çarşıya gitsek oda ayda 1 kere asla tek gondermiyor güvensizlik bı yana çok sıkıyor beni guvenmiyorsan kurtul bırak beni dedim hayır sadece seni çok seviyorum ve kıskanıyorum diyor defalarca aileside kavgamiza şahit oldu oğullarıyla küstüler bile benim babam hicbisey bilmiyor anlatmıyorum bı sefer baba evine gittim 1 buçuk ay kaldım kesin bitti dedik yalvardı yakardı bide hamile olunca şans verdim ama gerçekten daha kötü oldu tehditleri pis küfürleri bitmiyo konuşuyorum düzelt kendini söz veriyor ama sinirli oldumu babasını tanımıyor şimdi sorarsanız aramız iyi taakii tartışana kadar. İyi kötü geçinmek bu işte...
Şu cevabınızı okuduktan sonra boşanmayacağınızı anladım.Ya şu anlık durgunuz beni el üstünde tutmaya çalışıyor gel yarın denize gidelim dedi yeni oldu bu gelişme zaten yazarım bunuda nasıl geçtiğini sadece böyle herşeye takılmasi beni sıkması beni soğutuyor zaman gelir olmuyorsa bende sabır taşı deilim illa catlarım fikirleriniz için tşkler