İyi kötü geçiniyorum eşim anormal:(

Elfserenay

Mesela keşkeler olmasaydı..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2020
60
21
3
27
Mrb kızlar bi tek buraya yazabiliyorum sadece içimi dökmek ve rahatlamak istiyorum öncelikle ben 23 yaşındayım eşim 27 eşimle hiç anlaşamıyoruz ama iyi kötü geçiniyoruz iki çocuğuma ragmen ayrılmayı çok istedim tehdit etti aileme bana zarar vereceğini söyledi boşanma olayını geçtim çünkü imkansız gibi bişey ama bıkmışım ondan beni çok kıskanıyor ona kalsa tlfn bile kullanma diyo kaç kez kırdı tlfnumu ben kapalı biriyim ama spor ve tarz giyiniyorum ev içinde bile makyaj yapıyorum şort ve askılı mini şeyler giymeyi seviyorum eşim camı perdeyi kontrol ediyor böyle gezme diyo dayanamayıp dedimki ben senin için deil kendime verdiğim değerdir kendime bakım yapıyorum nie zoruna gidiyor dedim yhaa onun için giyinsem bile istemiyorum seni her halinle seviyorum diyo ama ben evimde bile rahat edemicekmiyim her kavgada saldırıyor esyalarima giydiğim elbiseler makyajlarim vs kırıp döküp yırtıyor sakinleşincede hicbisey olmamış gibi davranıyor ama ben konuşmuyorum deli oluyor şiddet bile giriyor araya kendisine gelince arkadaşlarıyla olsun kardeşleriyle denize vs heryere gider bense sadece annem ve ablalarima götürüyor hiçbir yere çıkmama izin vermiyor kendisiyle bı çarşıya gitsek oda ayda 1 kere asla tek gondermiyor güvensizlik bı yana çok sıkıyor beni guvenmiyorsan kurtul bırak beni dedim hayır sadece seni çok seviyorum ve kıskanıyorum diyor defalarca aileside kavgamiza şahit oldu oğullarıyla küstüler bile benim babam hicbisey bilmiyor anlatmıyorum bı sefer baba evine gittim 1 buçuk ay kaldım kesin bitti dedik yalvardı yakardı bide hamile olunca şans verdim ama gerçekten daha kötü oldu tehditleri pis küfürleri bitmiyo konuşuyorum düzelt kendini söz veriyor ama sinirli oldumu babasını tanımıyor şimdi sorarsanız aramız iyi taakii tartışana kadar. İyi kötü geçinmek bu işte...

23 yaşında 2 çocuk , şakın 3. Ye hamile kalma bu adamla sonun yok. Boşanacaksınız ama önce kendin büyüseydin de öyle çocuk yapsaydın keşke .

İyi kötü geçiniyoruz demişsin ama siz geçinmiyorsunuz, sen bu adama tahammül ediyorsun. Her dediğini yapar, kulu kölesi olursan bir ihtimal iyi geçinirsiniz. Ama o da garanti değil.

Sana yaptıklarını sen de ona yap. Gönderme gezmelere, işe gidip gelsin bir tek. Ne oluyoruz dediğinde '' Seni çok seviyorum, kıskanıyorum'' dersin. Ben öyle yapıyorum her durumda. Sonuç alıyorum, bi dene.

23 yaşında 2 çocuk , şakın 3. Ye hamile kalma bu adamla sonun yok. Boşanacaksınız ama önce kendin büyüseydin de öyle çocuk yapsaydın keşke .
Ben geçmişte yaptığım bir hata ile evlendim esimle Amcamın oğlu zaten asla 3 .cu çocuk yapmicam spiral taktırdım istesede olmaz

Ne desem bilemedim. Eşiniz cidden anormal. Zaten tesettürlüsünüz, bu sefer ev halinize karışıyor demek..
Kötü kelime kullanmak istemiyorum ama cidden böyle çağ dışı adamların kaldığını görmek beni üzüyor. Gezmenize falan karışması ne demek ya?
Sen de 23 yaşında 2. Bebeği yapmışsın, bişey demek istemiyorum olmuş artık Allah sağlıklı uzun ömür versin. Ama işin zor. Lohusalığı falan atlatana kadar dişini sık sonrasında yollarınızı ayırırsın duruma göre. 23 çok genç bir yaş, ömür böyle geçmez inanki.

Haklısın ama kendini bişey sanıyor çok denedim ben

İçinizi döktünüz rahatladınız varsayalım. Sonuç olarak ne yapmak niyetindesiniz? Şiddet anında polisi arayın ne demek ben senden ayrılmam. Daha babanızın haberi bile yok yaşananlardan neden anlatmıyorsunuz? Arkanızda desteğiniz olur. Böyle ömür geçmez sizinki evlilik değil yarı açık cezaevi. Daha yaşınız çok küçük ne ara iki çocuk yaptınız üstelik böyle bir evliliğe, böyle bir adama. Eğer kararlı olursanız boşanmanız imkansız değil

Tşk ederim kızım 6 yaşında oğlum 2 ben erken evlendim hep soruyorum kendime ne yaptıysam ben kendime yaptım bedeli bu heralde

şiddet girmiş ve defalarca tekrarlanmış. İlerde çocuklarına yapmayacağının da garantisi yok kardeşim

Konuda anlatmadım ama geçmişte yaptığım bir hata yüzünden evlendim TM bende ilk başta ısındım sevdim ama böyle yapması soğutuyor kendinden niyetim boşanmaktı ama şimdi vazgeçtim biraz daha katlanmak gerekiyo başka çarem yok

Deliyle deli olacaksın, daha çok ezilirsin yoksa.
Dediğinizi bı ara yaptım huyu huyuna gittim iyidi aramız ama yine kendisi çıkıyor dışarı bende onunla gidiyorum heryere değişen fazla bişey yok ama ben ona yüz vermedikçe kahroluyor

kıskanclık güzel ama dozunda oldugu surece senin eşinin ki biraz saplantılık ve ciddi anlam da tedavi gerektirir
Kıskançlık krizine giriyor ona sen normal değilsin dedim bağırdı çağırdı sen nasıl bana bunu dersin diyo

Bir önemi yok ki ne hata yapmış olursanız olun artık evlendiniz bitti. Size düzgün davranmak zorunda. Başka çareniz var ama bu uğurda uğraşmak size zor geliyor. Ne diyelim hayat sizin hayatınız, seçim sizin, kolay gelsin katlanın istediğiniz kadar

bu gecinmek degil esir hayati.
o geciniyor kendi kafasina göre, sen de gecindiginizi düsünüyorsun.
eziyet ediyor, siddet var eee daha ne olsun.
bosanmak isteyen tehditleri dinlemez, hemen polisi arar.
kiskanmak falan degil bu esin hasta.
Gerçekten zor ama korkuyorum bı zarar verir die haberleri görüyoruz yoksa bir dk kalmazdim onun yanında

Tşk ederim kızım 6 yaşında oğlum 2 ben erken evlendim hep soruyorum kendime ne yaptıysam ben kendime yaptım bedeli bu heralde
Hamilelik falan diyince 2. Henüz doğmadı sandım. Cidden çok küçük yaşta evlenmişsiniz. Sizi çocuklar ve annelik bir nebze büyütmüştür ama eşinizin hala cahil olduğunu düşünüyorum. Şartlarınızı iyi düşünün çocuklara davranışlarını inceleyin karar sizin. Ama bence hareketleri hiç sağlıklı değil.

Keşke boşanmak kolay olsaydı birsuru kadın var ne güzel anlaşmalı boşanıyor ama benim öyle bir şansım yok o boşanmak istemiyor ve çocuklarım daha küçük çok yipranacaklar kendimi geçtim onlara üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…