- 10 Ekim 2014
- 31.894
- 142.872
- 798
- Konu Sahibi Elfserenay
İyi kotu gecinmek degil bu, hayatinizi bitirmişsiniz.
23 yasinda 2 cocukla eve kapanmissin bu mu yaşamak, gecinmek...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben her ortama uyan biriyim herkes tarafından seviliyorum oda çok şakacı etrafa karşı iyimser çocuklarını çok seviyor ilgileniyor normalde benide önemsiyor ama ev hali olunca çıldırıyor bazen ve normal deil biliyorumHamilelik falan diyince 2. Henüz doğmadı sandım. Cidden çok küçük yaşta evlenmişsiniz. Sizi çocuklar ve annelik bir nebze büyütmüştür ama eşinizin hala cahil olduğunu düşünüyorum. Şartlarınızı iyi düşünün çocuklara davranışlarını inceleyin karar sizin. Ama bence hareketleri hiç sağlıklı değil.
Ne deseniz haklısınız ama ben başka yol bulamıyorum napacagimida bilmiyorum şimdilik öyle durulmuşumİyi kotu gecinmek degil bu, hayatinizi bitirmişsiniz.
Keşke boşanmak kolay olsaydı birsuru kadın var ne güzel anlaşmalı boşanıyor ama benim öyle bir şansım yok o boşanmak istemiyor ve çocuklarım daha küçük çok yipranacaklar kendimi geçtim onlara üzülüyorum
Eğitim şart! 16 yaşında evlenmişsin ne bekliyordun seni başının üstünde tutmasını mı? Üstelik çok eski bi zaman da değil internet var tv var herşey var aç haberleri izle iki kitap oku erken yaşta evlenenler okumayanlar nasıl kocalarının gözünde değersiz olurmuş öğrenebilirdin. Bir de boşanamam başka çarem yok yazmışsın. Daha 23 yaşındasın bu yaşta ünv sınavına hazırlanan insanlar var. Ya bu adamın kölesi olup dayak yemeye (çocuklarının önünde) devam edersin ya da hayatını baştan aşağı değiştirip güçlü ve mutlu kadın nasıl olur onu öğretirsin çocuklarına. Seçim senin!Mrb kızlar❤ bi tek buraya yazabiliyorum sadece içimi dökmek ve rahatlamak istiyorum öncelikle ben 23 yaşındayım eşim 27 eşimle hiç anlaşamıyoruz ama iyi kötü geçiniyoruz iki çocuğuma ragmen ayrılmayı çok istedim tehdit etti aileme bana zarar vereceğini söyledi boşanma olayını geçtim çünkü imkansız gibi bişey ama bıkmışım ondan beni çok kıskanıyor ona kalsa tlfn bile kullanma diyo kaç kez kırdı tlfnumu ben kapalı biriyim ama spor ve tarz giyiniyorum ev içinde bile makyaj yapıyorum şort ve askılı mini şeyler giymeyi seviyorum eşim camı perdeyi kontrol ediyor böyle gezme diyo dayanamayıp dedimki ben senin için deil kendime verdiğim değerdir kendime bakım yapıyorum nie zoruna gidiyor dedim yhaa onun için giyinsem bile istemiyorum seni her halinle seviyorum diyo ama ben evimde bile rahat edemicekmiyim her kavgada saldırıyor esyalarima giydiğim elbiseler makyajlarim vs kırıp döküp yırtıyor sakinleşincede hicbisey olmamış gibi davranıyor ama ben konuşmuyorum deli oluyor şiddet bile giriyor araya kendisine gelince arkadaşlarıyla olsun kardeşleriyle denize vs heryere gider bense sadece annem ve ablalarima götürüyor hiçbir yere çıkmama izin vermiyor kendisiyle bı çarşıya gitsek oda ayda 1 kere asla tek gondermiyor güvensizlik bı yana çok sıkıyor beni guvenmiyorsan kurtul bırak beni dedim hayır sadece seni çok seviyorum ve kıskanıyorum diyor defalarca aileside kavgamiza şahit oldu oğullarıyla küstüler bile benim babam hicbisey bilmiyor anlatmıyorum bı sefer baba evine gittim 1 buçuk ay kaldım kesin bitti dedik yalvardı yakardı bide hamile olunca şans verdim ama gerçekten daha kötü oldu tehditleri pis küfürleri bitmiyo konuşuyorum düzelt kendini söz veriyor ama sinirli oldumu babasını tanımıyor şimdi sorarsanız aramız iyi taakii tartışana kadar. İyi kötü geçinmek bu işte...
Zaten sonumuz belli onunla bir ömür geçirmek istemiyorum bosansam çocuklarımı alır vermez bana ama yaa zarar verirse bana aileme herşey beklenir ondan en çok korktugumda bu zatenBabanıza anlatmak, polis çağırmak, darp raporu almak gerekirse sığınma evine başvurmak bunlar hep seçenekleriniz siz kaçını denediniz? Yazdığınıza göre hiçbirini. Çoğu kadın gibi siz de çocuklarınızı boşanmama bahanesi olarak kullanıyorsunuz. Eminim annelerinin babalarından fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü annelerinin evden çıkmasının, telefon kullanmasının bile yasak olduğu bir evde çok mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişiyordur çocuklarınız. Kendinizden geçtiniz madem asıl onlar için boşanmalısınız
Evet saygı yok sevgide onun yüzünden bitti gibi ama gerçekten çok zor bir hayatım var bosanamiyorum korkularım varInsan evinde de rahat gezemeyecekse nerde gezecek yahuSiz artık çok bunalmışsınız yolun sonu belli. Saygı yoksa hic birsey kurtaramaz zaten bu evliligi.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Çocuklari kaçırırım demiyor ama vermezde bana biliyorum bela olur başıma çünkü öyle birisiYok çocuğu kaçırırım falan bu tehditlere gelme mahkeme sana verir çocukları bir kere.
Zaten sonumuz belli onunla bir ömür geçirmek istemiyorum bosansam çocuklarımı alır vermez bana ama yaa zarar verirse bana aileme herşey beklenir ondan en çok korktugumda bu zaten
Huyu huyuna gitmeyeceksin işte, ne görüyorsan onu göstereceksin. Deliyle deli olmak bu, her dediğine he demek değil.Dediğinizi bı ara yaptım huyu huyuna gittim iyidi aramız ama yine kendisi çıkıyor dışarı bende onunla gidiyorum heryere değişen fazla bişey yok ama ben ona yüz vermedikçe kahroluyor
İsterseniz 30 yıl evli kalın. Size er geç zarar verecek.Gerçekten zor ama korkuyorum bı zarar verir die haberleri görüyoruz yoksa bir dk kalmazdim onun yanında
16 yaşında evlenmemiş, hamileymiş, en fazla 15 yaşındaymış amcasının oğluyla evlendiğinde belki de 14....hem pedofili hem ensest vakasıEğitim şart! 16 yaşında evlenmişsin ne bekliyordun seni başının üstünde tutmasını mı? Üstelik çok eski bi zaman da değil internet var tv var herşey var aç haberleri izle iki kitap oku erken yaşta evlenenler okumayanlar nasıl kocalarının gözünde değersiz olurmuş öğrenebilirdin. Bir de boşanamam başka çarem yok yazmışsın. Daha 23 yaşındasın bu yaşta ünv sınavına hazırlanan insanlar var. Ya bu adamın kölesi olup dayak yemeye (çocuklarının önünde) devam edersin ya da hayatını baştan aşağı değiştirip güçlü ve mutlu kadın nasıl olur onu öğretirsin çocuklarına. Seçim senin!
Bunun gecinmek olmadiginin insallah farkindasinizdir. Esinizin psikolojisi bozuk bence. Siz onu bir psikiyatriste götürün.Mrb kızlar❤ bi tek buraya yazabiliyorum sadece içimi dökmek ve rahatlamak istiyorum öncelikle ben 23 yaşındayım eşim 27 eşimle hiç anlaşamıyoruz ama iyi kötü geçiniyoruz iki çocuğuma ragmen ayrılmayı çok istedim tehdit etti aileme bana zarar vereceğini söyledi boşanma olayını geçtim çünkü imkansız gibi bişey ama bıkmışım ondan beni çok kıskanıyor ona kalsa tlfn bile kullanma diyo kaç kez kırdı tlfnumu ben kapalı biriyim ama spor ve tarz giyiniyorum ev içinde bile makyaj yapıyorum şort ve askılı mini şeyler giymeyi seviyorum eşim camı perdeyi kontrol ediyor böyle gezme diyo dayanamayıp dedimki ben senin için deil kendime verdiğim değerdir kendime bakım yapıyorum nie zoruna gidiyor dedim yhaa onun için giyinsem bile istemiyorum seni her halinle seviyorum diyo ama ben evimde bile rahat edemicekmiyim her kavgada saldırıyor esyalarima giydiğim elbiseler makyajlarim vs kırıp döküp yırtıyor sakinleşincede hicbisey olmamış gibi davranıyor ama ben konuşmuyorum deli oluyor şiddet bile giriyor araya kendisine gelince arkadaşlarıyla olsun kardeşleriyle denize vs heryere gider bense sadece annem ve ablalarima götürüyor hiçbir yere çıkmama izin vermiyor kendisiyle bı çarşıya gitsek oda ayda 1 kere asla tek gondermiyor güvensizlik bı yana çok sıkıyor beni guvenmiyorsan kurtul bırak beni dedim hayır sadece seni çok seviyorum ve kıskanıyorum diyor defalarca aileside kavgamiza şahit oldu oğullarıyla küstüler bile benim babam hicbisey bilmiyor anlatmıyorum bı sefer baba evine gittim 1 buçuk ay kaldım kesin bitti dedik yalvardı yakardı bide hamile olunca şans verdim ama gerçekten daha kötü oldu tehditleri pis küfürleri bitmiyo konuşuyorum düzelt kendini söz veriyor ama sinirli oldumu babasını tanımıyor şimdi sorarsanız aramız iyi taakii tartışana kadar. İyi kötü geçinmek bu işte...
Yalnız bu suç...... Şikayet olsa adam hapse girer.16 yaşında evlenmemiş, hamileymiş, en fazla 15 yaşındaymış amcasının oğluyla evlendiğinde belki de 14....hem pedofili hem ensest vakası
Çok genç anne olmuşsun canım. Neyse konu bu değil. Okuyor musun? İşin var mı? Daha önce çalıştın mı? Ben açıkçası boşanman en iyisidir diye düşünüyorum. Çünkü nereye kadar böyle sürecek? İlla ki bu moral bozukluğun,tartışmalarınız çocuklara yansıyacak. Sana,çocuklarına yazık değil mi?Mrb kızlar❤ bi tek buraya yazabiliyorum sadece içimi dökmek ve rahatlamak istiyorum öncelikle ben 23 yaşındayım eşim 27 eşimle hiç anlaşamıyoruz ama iyi kötü geçiniyoruz iki çocuğuma ragmen ayrılmayı çok istedim tehdit etti aileme bana zarar vereceğini söyledi boşanma olayını geçtim çünkü imkansız gibi bişey ama bıkmışım ondan beni çok kıskanıyor ona kalsa tlfn bile kullanma diyo kaç kez kırdı tlfnumu ben kapalı biriyim ama spor ve tarz giyiniyorum ev içinde bile makyaj yapıyorum şort ve askılı mini şeyler giymeyi seviyorum eşim camı perdeyi kontrol ediyor böyle gezme diyo dayanamayıp dedimki ben senin için deil kendime verdiğim değerdir kendime bakım yapıyorum nie zoruna gidiyor dedim yhaa onun için giyinsem bile istemiyorum seni her halinle seviyorum diyo ama ben evimde bile rahat edemicekmiyim her kavgada saldırıyor esyalarima giydiğim elbiseler makyajlarim vs kırıp döküp yırtıyor sakinleşincede hicbisey olmamış gibi davranıyor ama ben konuşmuyorum deli oluyor şiddet bile giriyor araya kendisine gelince arkadaşlarıyla olsun kardeşleriyle denize vs heryere gider bense sadece annem ve ablalarima götürüyor hiçbir yere çıkmama izin vermiyor kendisiyle bı çarşıya gitsek oda ayda 1 kere asla tek gondermiyor güvensizlik bı yana çok sıkıyor beni guvenmiyorsan kurtul bırak beni dedim hayır sadece seni çok seviyorum ve kıskanıyorum diyor defalarca aileside kavgamiza şahit oldu oğullarıyla küstüler bile benim babam hicbisey bilmiyor anlatmıyorum bı sefer baba evine gittim 1 buçuk ay kaldım kesin bitti dedik yalvardı yakardı bide hamile olunca şans verdim ama gerçekten daha kötü oldu tehditleri pis küfürleri bitmiyo konuşuyorum düzelt kendini söz veriyor ama sinirli oldumu babasını tanımıyor şimdi sorarsanız aramız iyi taakii tartışana kadar. İyi kötü geçinmek bu işte...
kim şikayet edicek ki? baksana hala kocamı nasıl memnun ederim derdinde garibim, kendi durumundan haberi bile yok, 2 de çocuk yapmışYalnız bu suç...... Şikayet olsa adam hapse girer.