• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi kötü geçiniyorum eşim anormal:(

Hayata bakışı bambaşka bir kadın var karşımızda, kend değer yargılarımıza göre akıl vermeyelim.
kuzenle evlenmek, küçük yaşta evlenmek, kıskançlığın sevgi sonucu olduğunu düşünmek, baskı,hemen çocuk doğurmak gibi bir çoğumuzun tasvip etmeyeceği şeyleri yaşıyor. Bakış açısı çok farklı. Bazı adımları geri çevirmek imkansızdır. Siz ancak çocuklarınızı eğiterek Bu çarkı kırabilirsiniz.
evlenmeseydin- doğurmasaydın- okusaydın desek kimseye bir faydası dokunmaz. Elindeki adam bu. Ona adapte ol. Kendini geliştirmek için çareler ara.
tutturmuşsun bir hataya düştüm diye, Allah bilir o hata neydi neden yaptın. Bundan sonr hata yapma.

Oooff ben soyliym mi noldugunu? Çocuk yaşta arkanizdan kovalayan var gibi evlenmissiniz, hata yaptım bedelini ödüyorum diyosunuz ama bu kafayla önünüzde bı şans daha olsa bı kez daha aynı şeyi yaparsiniz adım gibi eminim. Şimdi de kocanizdan şikayet ediyosunuz ama aslında kabullenmişsiniz onun yaptıklarını, yoksa "sen kimsin ben çocuk gibi senden izin mi almak zorundayım sokağa çıkarken" der kapıyı çeker çıkardınız. Aman rahatınız, düzeniniz bozulmasın, burda anlatip anlatıp kocaniza sınırinizi atiyosunuz sonra kocanizin yanına gidip eskisi gibi güya mutlu mesut yaşamaya devam ediyosunuz. Harekete geçme imkanınız varsa ama gecmiyosaniz şikayet de etmeyin. Kocasını şikayet edicekler diye de aklı gidiyo

He şunu da söylemek istiyorum, siz boşanma konusunu aciyosunuz ve karşınızdaki adam "ben seni seviyorum, nasıl boşanmak istersin" dedi diye hee tamam o zaman bosanmayalim deyip vazgeciyosaniz buradaki kimseyi bosanmak istiyorum falan diye de kandırmayın.

He şunu da söylemek istiyorum, siz boşanma konusunu aciyosunuz ve karşınızdaki adam "ben seni seviyorum, nasıl boşanmak istersin" dedi diye hee tamam o zaman bosanmayalim deyip vazgeciyosaniz buradaki kimseyi bosanmak istiyorum falan diye de kandırmayın.
Hiçbiriniz duygu ve düşüncelerimi içinde yaşadığım hayatı bilemezsiniz ben sadece içimi açtım boşanmak kolay deil simdilik susuyorum dedim ama sizin fikir ve görüşlerinize saygı duyuyorum allah herkese hayırlı güzel hayat ömür nasip etsin yinede Allah razı olsun

Hayata bakışı bambaşka bir kadın var karşımızda, kend değer yargılarımıza göre akıl vermeyelim.
kuzenle evlenmek, küçük yaşta evlenmek, kıskançlığın sevgi sonucu olduğunu düşünmek, baskı,hemen çocuk doğurmak gibi bir çoğumuzun tasvip etmeyeceği şeyleri yaşıyor. Bakış açısı çok farklı. Bazı adımları geri çevirmek imkansızdır. Siz ancak çocuklarınızı eğiterek Bu çarkı kırabilirsiniz.
evlenmeseydin- doğurmasaydın- okusaydın desek kimseye bir faydası dokunmaz. Elindeki adam bu. Ona adapte ol. Kendini geliştirmek için çareler ara.
tutturmuşsun bir hataya düştüm diye, Allah bilir o hata neydi neden yaptın. Bundan sonr hata yapma.
Allah'ın izniyle o hatayi bidaha yapmam kendimi geliştiricem bunuda başarıcam fikirleriniz için Allah razı olsun

Ya şu anlık durgunuz beni el üstünde tutmaya çalışıyor gel yarın denize gidelim dedi yeni oldu bu gelişme zaten yazarım bunuda nasıl geçtiğini sadece böyle herşeye takılmasi beni sıkması beni soğutuyor zaman gelir olmuyorsa bende sabır taşı deilim illa catlarım fikirleriniz için tşkler

O zamanın hiçbir zaman gelmeyeceğini ben çok iyi biliyorum ama siz kendinizi kandırıyorsunuz. Hayat sizin, seçim sizin, siz bilirsiniz. Rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsun

işte kendisi milletin karı kızına ağzının suyu aka aka bakan bi pislik olduğundan herkes size öle yapacak sanıyor
kendi de gittiği yerlerde o pis ağzıyla neler yapıyor allah bilir

Sizinki iyi kötü geçinmek değil tahammül etmek.
Ya bir de gerçekten çok merak ediyorum. Böyle insanlardan neye güvenerek çocuk yapıyorsunuz? Yani neticede bu adam çocuklardan sonra kısıtlamaya başlamamıştır.

Madem ki boşanma şansın yok kendini mutlu et onun söylediklerine kafanı takma kıskançlık psikolojik bir hastalık

Back