iyi/kötü falcılar

kızlar falcı bilen bana da söylesin nolur. Hep geçmişi biliyolar biraz araştırdım forumları ama bana biraz da reklamlar var gibi geldi. Ben kime baktırdıysam çıkmadı hep geçmişi bildiler ama gelecek çıkmıyo bi türlü dedikleri olmuyo yani hiç

Tatlim, klasik olcak ama bu enerji meselesi. Sana uyan bana uymaz bana uyan sana uymaz. Deneyerek sana uygun olanini bulacaksin. Ve gelecegi cidden bence tutturan tesadüfen tutturuyor. Ama genele bak ozaman, daha cok tutturdu denilen ismi sec.

buarada Fama da patlayan oldumu arkadaslar? Bide Gizem hatun nasil bi o kaldi baktirmadigim
Ben dün Famaya baktırdım.Çok yüzeysel bir faldı.Benim sorduğum sorunun üzerinden bana tarih verdi.Onun dışında şaşıracağım bir şey yoktu falda. Türkçeside bozuk zaten.Ben memnun kalmadım.Gizem hatunu bende merak ediyorum.

te
lwe de yeşilçingene tavsiye ederim

serkan tek nerde bakıyor
hangisine iyi bakıyor arkadaşlar

serkan tek nerde bakıyor
hangisine iyi bakıyor arkadaşlar

Serkan Tek biryolunvar'da, kahvesi çok iyiydi bende. Genelde kahvesi beğeniliyor ama isterseniz yorumları aratın forumdan, beğenmeyeni de var. Baktırırsanız beğenirsiniz inşallah=)

Biri için baktıracaksanız doğum tarihi ve isim de belirtmenizi öneririm.

Biryolunvar internet sitesi falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…