- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
- #1.181
ah tamam sahsenem diye bir bayan var birde tugrulmelih tellwe de bilgin varmi?
Tatlim, klasik olcak ama bu enerji meselesi. Sana uyan bana uymaz bana uyan sana uymaz. Deneyerek sana uygun olanini bulacaksin. Ve gelecegi cidden bence tutturan tesadüfen tutturuyor. Ama genele bak ozaman, daha cok tutturdu denilen ismi sec.kızlar falcı bilen bana da söylesin nolur. Hep geçmişi biliyolar biraz araştırdım forumları ama bana biraz da reklamlar var gibi geldi. Ben kime baktırdıysam çıkmadı hep geçmişi bildiler ama gelecek çıkmıyo bi türlü dedikleri olmuyo yani hiç
Ben dün Famaya baktırdım.Çok yüzeysel bir faldı.Benim sorduğum sorunun üzerinden bana tarih verdi.Onun dışında şaşıracağım bir şey yoktu falda. Türkçeside bozuk zaten.Ben memnun kalmadım.Gizem hatunu bende merak ediyorum.buarada Fama da patlayan oldumu arkadaslar? Bide Gizem hatun nasil bi o kaldi baktirmadigim
lwe de yeşilçingene tavsiye ederimkızlar falcı bilen bana da söylesin nolur. Hep geçmişi biliyolar biraz araştırdım forumları ama bana biraz da reklamlar var gibi geldi. Ben kime baktırdıysam çıkmadı hep geçmişi bildiler ama gelecek çıkmıyo bi türlü dedikleri olmuyo yani hiç
serkan tek nerde bakıyorMerak ettiklerinizden Serkan Tek ve yeşilçingeneye baktırdım bir tek. Serkan Tek'in kahvesi beni şoke etmişti, değişik detayları bilmişti bilgi vermemiş olmama rağmen. Çingenenin de oldukça isabetli yorumları vardı. İkisini de beğendim, paralel konuştular aslında. Henüz çıktı diyemiyorum çünkü vadesi var biraz daha fallarımın ama bildikleri şeyler var işte. Yine de forumu aratın diğer yorumlara da bakın derim ben.
serkan tek nerde bakıyor
hangisine iyi bakıyor arkadaşlar
Biryolunvar internet sitesi falan mı?Serkan Tek biryolunvar'da, kahvesi çok iyiydi bende. Genelde kahvesi beğeniliyor ama isterseniz yorumları aratın forumdan, beğenmeyeni de var. Baktırırsanız beğenirsiniz inşallah=)
Biri için baktıracaksanız doğum tarihi ve isim de belirtmenizi öneririm.
Biryolunvar internet sitesi falan mı?
Çok merak ettim ya.Evet, online fal sitesi.
Çok merak ettim ya.
Hahah buldum canım çoktan inceledimLoveMeKyrenia gel panpa burası :)
geysu var cnm o fiyata..baktrabilirsinKizlar tellwe'de 25 kredim var. Bana kimi tavsiye edersiniz?
geysu var cnm o fiyata..baktrabilirsin
Oyle yaziyi ama giriyo duvarna bakablrsnGeysu icin uzakta yaziyor
Cok tesekkürler :) Baska birine attim ama falimi.Oyle yaziyi ama giriyo duvarna bakablrsn
rica ederim kime attn :)Cok tesekkürler :) Baska birine attim ama falimi.