iyi/kötü falcılar

Kızlar nasılsınız,diğer foruma baktım eskılerden kımse yok buraya yazıyım dedım :),bayadır fal baktırmıyorum pofu pofu sagolsun pozitif düşünce ve olumlamalar topıgındeyım Nefs Nefs sayesindede dua topıgınde :) ikisinede binlerce kezz teşekkür ederim :KK200:sizede tavsiye ederim kızlar inanın birşeyler değişti içimde,hayatımda .

En son Eyleme baktırdım bu arada fal orucumu bozup cok begendım enerjımız tuttu bizim oyle diyim, birde olan olaylar Selena,Eslina ve Nesibenın dediği yonde ilerliyor..toptan haber veriyim dedim hepsini :cool:

Kızlar nasılsınız,diğer foruma baktım eskılerden kımse yok buraya yazıyım dedım :),bayadır fal baktırmıyorum pofu pofu sagolsun pozitif düşünce ve olumlamalar topıgındeyım Nefs Nefs sayesindede dua topıgınde :) ikisinede binlerce kezz teşekkür ederim :KK200:sizede tavsiye ederim kızlar inanın birşeyler değişti içimde,hayatımda .

En son Eyleme baktırdım bu arada fal orucumu bozup cok begendım enerjımız tuttu bizim oyle diyim, birde olan olaylar Selena,Eslina ve Nesibenın dediği yonde ilerliyor..toptan haber veriyim dedim hepsini :cool:

Aynen kuzum biliyorsun fallardan kacanlar yaa Duâ topiğinde yada olumlamadalar :KK66: :KK66:

Çok şükür en azından yaşanılan süreçte insana sabır ve dayanma gücü veriyor dualar.
Bekleriz aynenn kızlar :KK66: :KK66:

anı da mı bilemedi bebiş
canım, anı çok iyi bilmişti, hatta o nedenle de ümitlenmiştim, ufak tefek şeyler de oldu ama diğerleri çıkmadı. tanışcağımı söylediği kişi çıkmadı, kasım ayında demişti, seyahat demişti o çıkmadı, zaten ana konu çıkmadı.. inşallah sana çıkar tatlım ama not almayı unutma ya da ses kaydı al.

Mrhaba kızlar bir eylem fırtınadır gidiyor dolayısıyla sizlere özenip bende baktırmak isterim rica etsem telefonunu ve nasıl bir yol izlemem gerektğini yazarmısınız teşekkürler

merhaba ben bu topikde gördüm eylemin adını ve telefonunu istedim sizlerden saolun verdiniz. ben de hemen bugun baktırdım. sadece kendi adım ve anne adımı verdim. hiç konusmadım. o takır takır saydı. aralarda evet evet hı hı dedim o kadar. nasıl bildi o kadar şeyi iskambille bilmiyorum ama suanı cok iyi bildi. insallah ya insallah gelecek icin dedikleri cıkar. cıkarsa buraya yazarım :) eyleme de burdan selam olsun, onu bulup bizle tanıstıranlara da selamı bir borc bilirim.

dediğim gibi umarım cıkar ve baska falcılara gerek kalmaz :)) hepinize iyi aksamlar

merhaba ben bu topikde gördüm eylemin adını ve telefonunu istedim sizlerden saolun verdiniz. ben de hemen bugun baktırdım. sadece kendi adım ve anne adımı verdim. hiç konusmadım. o takır takır saydı. aralarda evet evet hı hı dedim o kadar. nasıl bildi o kadar şeyi iskambille bilmiyorum ama suanı cok iyi bildi. insallah ya insallah gelecek icin dedikleri cıkar. cıkarsa buraya yazarım :) eyleme de burdan selam olsun, onu bulup bizle tanıstıranlara da selamı bir borc bilirim.

dediğim gibi umarım cıkar ve baska falcılara gerek kalmaz :)) hepinize iyi aksamlar
ay mutlu oldum beğenmene ben de baktırmak istiyorum çünkü. fiyatı ne kadar?

kızlar eyleme baktırdım. valla şu anı çok çok iyi biliyor gelecekle ilgili söylediği şeylerin de gidişatı onun anlattığı gibi gelişecek görünüyor... 12 dk sürdü benimki bir süre hayatıma kimse girmiycek dedi :)) o yuzden kısa sürdü hayatt aşırı durağan olunca :))) ama Hüma Bal ile benzer şeyler söyledi bu arada. şu anda görüştüğüm kişinin eski sevglisiyle de görüştüğünü mesela dün zaten noktalamıştım onun mevzusunu haklıymışım gerçekten hayırlısı olmuş...

Eyleme bende baktırdım bir de karakter olarak ben hiç beğenmedim. hadi seni araya sıkıştırdım modunda beni 3 gün bekletmişti. Ay şimdi sana fal bakmak zorunda mıyım tavırları mevcuttu...

anı bilemedi. ben yönlendirdim. iş için iyi şeyler söylemişti kötü bir şey demedi aslında ama ben beğenmedim

X