iyi/kötü falcılar

yazıyorum işte çıkanı çıkmayanı . niye etiketliyorsun ki ..
zaten artık pek girmiyorum siteye . okuyanlara yardımcı olması açıasından yazdım .
zaten gördüğüm kadarıyla kimseye birşey çıkmamış .
pembe tablo çizmediler ayrıca olumsuz konuşanlar çok oldu . ama dediklerini yaşamadım allaha şükürler olsun . sonu olumlu konuşanlar oldu onlarda henüz çıkmadı . neyse açıkcası artık umrumda da değil zaten .
girmiyorum artık pek siteye . size tavsiyem fallara umut bağlamayın .

Sagol tesekkur ederiz de olumsuz konusanlar cikmis oluyor bu durumda en azindan sonunun olumsuz oldugunu bilenler. Onlari da yazmak lazim. Insan basta olumsuzlari sevmiyor ama zaman gecince dogruymus diyor bunlari da yazmak lazim.

Sagol tesekkur ederiz de olumsuz konusanlar cikmis oluyor bu durumda en azindan sonunun olumsuz oldugunu bilenler. Onlari da yazmak lazim. Insan basta olumsuzlari sevmiyor ama zaman gecince dogruymus diyor bunlari da yazmak lazim.
yoo olumsuz olanlarda çıkmadı ki ..
zaten çoğu olumsuzu olumluya bağladı onlarda çıkmadı
pembe dizi yazdılar resmen
zaten yüzde elli ihtimal verdır yani . hepsi tekrar iletişim olucağını falan söylemişti . hatta kavga vs olucağını .başka planlarımına aksayağacağını vs . hiç biri çıkmadı . gayet olumlu bir şekilde hayatım devam ediyor . dedikleri gibi biriylede tanışmadım .
zaten yüzde elli şansı var atış serbest yani . benim için gidişatı bilmek önemli vede geleceği . gelecek için söyledikleride çıkmadı .
planladığım yolculuğa çıkamayacağımı söyledi selena mesela patladı yani çıktım gayette güzel geçti ... şimdi selena bilmiş mi oluyor ?anlamadım ben . çıksa çıktı derim yani . birisi gelir bana sevgilimden ayrıldım dese bende olmaz o iş derim yani falcı olmama gerek yok . birşey bitmişse bir sorun vardır yani ki bitmiştir . hiç bir erkek sevdiği kadını bırakmaz . bence sizde gideni beklemeyin derim ben nacizane tavsiyem.
okuduğum kadarıyla size olumlu konuşanlarda hep patlamış . olumlu birşeyler göremedim maalesef . fal işte yalan dolan umut bağlamamak lazım . ben artık baktırmıyorum ihtiyacım da kalmadı ... siteye pek girmiyorum vaktim pek yok ...

Son düzenleme:
yoo olumsuz olanlarda çıkmadı ki ..
zaten çoğu olumsuzu olumluya bağladı onlarda çıkmadı
pembe dizi yazdılar resmen
zaten yüzde elli ihtimal verdır yani . hepsi tekrar iletişim olucağını falan söylemişti . hatta kavga vs olucağını .başka planlarımına aksayağacağını vs . hiç biri çıkmadı . gayet olumlu bir şekilde hayatım devam ediyor . dedikleri gibi biriylede tanışmadım .
zaten yüzde elli şansı var atış serbest yani . benim için gidişatı bilmek önemli vede geleceği . gelecek için söyledikleride çıkmadı .
planladığım yolculuğa çıkamayacağımı söyledi selena mesela patladı yani çıktım gayette güzel geçti ... şimdi selena bilmiş mi oluyor ?anlamadım ben . çıksa çıktı derim yani . birisi gelir bana sevgilimden ayrıldım dese bende olmaz o iş derim yani falcı olmama gerek yok . birşey bitmişse bir sorun vardır yani ki bitmiştir . hiç bir erkek sevdiği kadını bırakmaz . bence sizde gideni beklemeyin derim ben nacizane tavsiyem.
okuduğum kadarıyla size olumlu konuşanlarda hep patlamış . olumlu birşeyler göremedim maalesef . fal işte yalan dolan umut bağlamamak lazım . ben artık baktırmıyorum ihtiyacım da kalmadı ... siteye pek girmiyorum vaktim pek yok ...

Ben giden birini beklemiyorum ki. Bak sana bir sey soyleyeyim mi, asla bu forumda bdv de bile birine bunu yapmadim ama sen iligine kemigine kadar mutsuz bir kadinsin ve yazdigin yazilarla bile insanlara bunu empoze etmeye calisiyorsun. Yok su cikmadi yok bu cikmadi. Evet fallar cikmiyor bunu diyoruz bu bircogumuz icin gercek. Ben seni tanimiyorum ama bence sen sana olumsuz konusan falcilari kabul etmiyorsun, ben oyle hissediyorum. Yaniliyor da olabilirim. Ama yazdigin yazilar bile olumsuzluktan agliyor. Biz de cikmadi yaziyoruz ama senin gibi degil. Bence bu olumsuzlugu uzerinden atmalisin yoksa fallar ciksa da mutlu olamazsin. Forumda milyonlarca kisi cikmadi yazdi kimsenin ki mutsuzluk aşılamıyor.

Kizlar polemik yarattim kusura bakmayin kafanizi sisirdim.

Ben giden birini beklemiyorum ki. Bak sana bir sey soyleyeyim mi, asla bu forumda bdv de bile birine bunu yapmadim ama sen iligine kemigine kadar mutsuz bir kadinsin ve yazdigin yazilarla bile insanlara bunu empoze etmeye calisiyorsun. Yok su cikmadi yok bu cikmadi. Evet fallar cikmiyor bunu diyoruz bu bircogumuz icin gercek. Ben seni tanimiyorum ama bence sen sana olumsuz konusan falcilari kabul etmiyorsun, ben oyle hissediyorum. Yaniliyor da olabilirim. Ama yazdigin yazilar bile olumsuzluktan agliyor. Biz de cikmadi yaziyoruz ama senin gibi degil. Bence bu olumsuzlugu uzerinden atmalisin yoksa fallar ciksa da mutlu olamazsin. Forumda milyonlarca kisi cikmadi yazdi kimsenin ki mutsuzluk aşılamıyor.

Kizlar polemik yarattim kusura bakmayin kafanizi sisirdim.

Canım sen cevap yazarak güzel parmaklarını yormuşsun. Onun olmsuz bir falda ortalığı nasıl ayağı kaldırdığını, mutsuzluğun, negatifliğin dibine vurmuş bi tip olduğunu okuyan herkes gördü farketti.

Kıskanç bir kere bu normal hayatında da böyledir, ben bilirim ben bilirim benden iyisi yoktur diye dolanan tiplerdendir. Bi de gelmiş fetva veriyo kıt. Ben de kolay kolay şarteller atmaz ama hala ar etmeden gelip yazıyor ya bi git be. Vakti yokmuş da, naçizhane tavsiye verirmiş de mahalle kızı modunda bi git.

Sen yanılmıyorsun canım, kendini her anlamda akıllı, zeki mükemmel sanan şu kız ezikliğini ve mutsuzluğunu çemkirerek yılan gibi tıslayarak kusuyor. ŞU kadar zamandır forumdayım onlarca kişiyi az buçuk okudum yorumladım. Bi insandan görmeden ancak bu kadar iticilik hissedebilirdim.

Canım sen cevap yazarak güzel parmaklarını yormuşsun. Onun olmsuz bir falda ortalığı nasıl ayağı kaldırdığını, mutsuzluğun, negatifliğin dibine vurmuş bi tip olduğunu okuyan herkes gördü farketti.

Kıskanç bir kere bu normal hayatında da böyledir, ben bilirim ben bilirim benden iyisi yoktur diye dolanan tiplerdendir. Bi de gelmiş fetva veriyo kıt. Ben de kolay kolay şarteller atmaz ama hala ar etmeden gelip yazıyor ya bi git be. Vakti yokmuş da, naçizhane tavsiye verirmiş de mahalle kızı modunda bi git.

Sen yanılmıyorsun canım, kendini her anlamda akıllı, zeki mükemmel sanan şu kız ezikliğini ve mutsuzluğunu çemkirerek yılan gibi tıslayarak kusuyor. ŞU kadar zamandır forumdayım onlarca kişiyi az buçuk okudum yorumladım. Bi insandan görmeden ancak bu kadar iticilik hissedebilirdim.

Yani anlamiyorum bana da cikmadi, ama bu demek degil ki sana da cikmasin. Gayet fali cikanlar da var forumda. Insanlara mutsuzluk empoze etmeye calismanin anlami yok. Bu demek degil ki cikti yazalim hayir cikmayana cikmadi yazalim da bir yazim sekli olur. Hep olumsuz degil ya hayat ya da fallar. Vallahi mutsuzluklarini yayan insanlari hic sevmedim sevemiyorum. Biz de mutsuz oluyoruz ama yaymiyoruz valla ben okudukca bunaldim.

eylemin bana birisi en son falında biri teee ilk falında ( yanlış hatırlamıyorsam ekim sonu yada kasım başı ) dediği 2 şey daha çıktı...bende tek tutarlı falcı bu kadın oldu..falında dedikleri çıktığı için yazıyorum

Benim zaten bugünlerde acaip falım geldi sen şimdi bunları buraya yazıp neden beni teşvik ediyorsun pofummmmmmmmm:63::KK12::63:

Eylşemin en son falındaki bi olmsuzluğu bana da çıktı, kendisini sezinlediğim ama yaiına rağmen alttan aldığım yine gene olgunluk yaptığım bi hatunla polemik yaşadım, yaşamadan önce eylem toplu bi bayanla tartılma demişti.. Saraylı da tipine kadar tarif etmişti .. şunu anladım hislerimin sözünü bidaha dinlememezlik yapmıcam ve kim olursa olsun kötü bişiler sezdiğimde alttan almıcam

Merhaba Kızlarrr :KK66: :KK66: :KK66:

Ben de geldim hem de çıkan fal haberiyle :KK66:

Bu kadar olur kizzz pofu pofu
Biz seninle aynı dönemde baktırmıştık Eyleme...
Hatta sana çıktıkça içim erimedi desem yalan olur..
Amaaa çok çok şükür...
Benim de falım esas konum tam da eylemin dediği şekilde oldu.
Sonra tekrar aradım yine olacak dediği şey hemen gerçekleşti :KK66: :KK66:
Şu anda yine bekleme asamasindayim inşallah dediği yine olur.

Bu arada beni hatırlarsınız falları bırakip uzun süredir duâ ediyordum.
Çok şükür Rabbime dileğim kabul oldu diyeyim.
Sonuçta O istediği için oldu.

Not; Ben aylarca fal attım baktırdım online, telde, yüzyüze bana farklı hiç yorum yapılmamıştı.
Öyle de oldu.

Selena. Şehrazat. Hüma Bal. Fama. Saraylı. Şevval Erdal. Sevgi duman. Telde Didem ve en son Eylem hepsi bildi....

Ama Eylem çok farklı kızlar çalışma disiplini üslubu tarzı akiciligi bir harika. Bundan sonra baktirirsam sadece onu ararım diyorum enerjim tuttu.
Sadece _Makaron_ _Makaron_ ile yaşadığı olay için Üzgünüm. Kuzum senle yaşanan olaydan dolayi kizmistim eyleme ama kadının dediği herşey doğru çıktı teyit ettim yani ve dediği olayı da yaşadım.
Tarihe takilmayin biraz sarkabiliyor.

Öpüyorum hepinizi :KK36::KK36::KK36:

Merhaba Kızlarrr :KK66: :KK66: :KK66:

Ben de geldim hem de çıkan fal haberiyle :KK66:

Bu kadar olur kizzz pofu pofu
Biz seninle aynı dönemde baktırmıştık Eyleme...
Hatta sana çıktıkça içim erimedi desem yalan olur..
Amaaa çok çok şükür...
Benim de falım esas konum tam da eylemin dediği şekilde oldu.
Sonra tekrar aradım yine olacak dediği şey hemen gerçekleşti :KK66: :KK66:
Şu anda yine bekleme asamasindayim inşallah dediği yine olur.

Bu arada beni hatırlarsınız falları bırakip uzun süredir duâ ediyordum.
Çok şükür Rabbime dileğim kabul oldu diyeyim.
Sonuçta O istediği için oldu.

Not; Ben aylarca fal attım baktırdım online, telde, yüzyüze bana farklı hiç yorum yapılmamıştı.
Öyle de oldu.

Selena. Şehrazat. Hüma Bal. Fama. Saraylı. Şevval Erdal. Sevgi duman. Telde Didem ve en son Eylem hepsi bildi....

Ama Eylem çok farklı kızlar çalışma disiplini üslubu tarzı akiciligi bir harika. Bundan sonra baktirirsam sadece onu ararım diyorum enerjim tuttu.
Sadece _Makaron_ _Makaron_ ile yaşadığı olay için Üzgünüm. Kuzum senle yaşanan olaydan dolayi kizmistim eyleme ama kadının dediği herşey doğru çıktı teyit ettim yani ve dediği olayı da yaşadım.
Tarihe takilmayin biraz sarkabiliyor.

Öpüyorum hepinizi :KK36::KK36::KK36:

Sevindim adına çok, saydığın isimler bana da tutan ve aynı doğrultuda yapan isimler. Eylem in dedikleri de gerçekleşmesi olası şeyşler zaten en son falında hiç soru sormadığım birisini bildi ve sorduğum konuyla ilgili kişinin kendi ağzıyla dediği cümleleri .. benim de çok tuttu ama yüzde yüz güvenip koşullamıyorum tabi

Sevindim adına çok, saydığın isimler bana da tutan ve aynı doğrultuda yapan isimler. Eylem in dedikleri de gerçekleşmesi olası şeyşler zaten en son falında hiç soru sormadığım birisini bildi ve sorduğum konuyla ilgili kişinin kendi ağzıyla dediği cümleleri .. benim de çok tuttu ama yüzde yüz güvenip koşullamıyorum tabi

Yaaa Atart aynen canım bakk bana iki falı da çıktı ama yine de amalarim var çünkü körü körüne inanmak istemiyorum kii inanirsam zaten Rabbime karşı mahçup olurum.
O herşeyi bilir nasip ederse yaşıyoruz falcılar dedi diye değil tabii kii.

Nefs Nefs canım sana çıkmasına çok çok sevindim. Bana bi iki cümle dışında birşey söylememişti. Yine de genel anlamda iyi bir falcı olmasına sevindim.

Selena abla da benim için çok kıymetli. Keşke yakından tanısaydım onu.

Ahhh canım Selena da çok çok ayrı.
Eğer gerçekten rahat ulaşabilmek kolay olsa düşünmeden onu ararım.
Acayip tatlı enerjisi var :KK66: ; )

Nefs Nefs canım sana çıkmasına çok çok sevindim. Bana bi iki cümle dışında birşey söylememişti. Yine de genel anlamda iyi bir falcı olmasına sevindim.
Yani anı bildi.....
Olacak dediği olayda oldu hem de iki kere bildi.
Yine de seninle ilgili olay için Üzgünüm :KK43: :KK43: :KK43:

Ahhh canım Selena da çok çok ayrı.
Eğer gerçekten rahat ulaşabilmek kolay olsa düşünmeden onu ararım.
Acayip tatlı enerjisi var :KK66: ; )

Yani anı bildi.....
Olacak dediği olayda oldu hem de iki kere bildi.
Yine de seninle ilgili olay için Üzgünüm :KK43: :KK43: :KK43:

Canim cok sevindim cikmasina, insallah cikan seyler de guzeldir. Eylemi ben de cok merak ediyorum insallah uygun bir zamanda deneyecgim :anneadayı:

X