- 26 Eylül 2015
- 43
- 10
- 34
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Kızlarr ada yıldız nasıl fal sepeti ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aylin ve Hüma ısrarla intikamını alacaksın diyorlar ama :)
Kızlarr ada yıldız nasıl fal sepeti ?
Aylin ve Hüma bende de çok ısrarlı ve istikarlı ama bu ısrarları inandıkları için mi, inandırmak için mi bilemiyorum. Aylin e o kadar atmışım ki yani aslında olmsuz zamanları da söyledi kaldı ki benim hiç aklıma bile getirmediğim bi durumu olacak dediği zaman olunca onun en azından benim için çok da iyimser bakmadığını, aramızdaki sinerjiden tuttuğunu farkettim .. boşuna umut satmıyo gibi gibi.. Hüma ya ise henüz net bi yorumum yok
Bende de Serkan Tek ve Aylin hemen hemen benzer yorumlar yapıyor. İkisinin de bi dediği çıktı. Gerçi Aylin'in verdiği tarihten evvel çıktı. Son falında ısrarla bu kadar eminim dedim. Hüma da Aylin e paralel konuştu. Kafam tam bir çorba :)
Hüma Geçen ay ki falında onun kalbi sende kalakalmış ama aklı sende değil demişti. Sonunu olumluya bağlasa da fal bence olumsuzdu. Dün bi tane attım 1 ay sonra. Bu sefer onun gündeminde sen varsın, gelmek istiyor ama sana yaptıklarından dolayı cesaret edemiyor dedi. Hem kendi yaşamımdan hem de danışanlarımdan gördüğüm şu; adalet ilahidir asla ama asla şaşmaz dedi.
Ben de en son cümleye katılıyorum : Adaletin değirmeni yavaş döner ama iyi döner bu birrr , bir de geç tecelli
eden adalet zulümdür deyip 2 cümle arasındaki derin çelişkide kalakalıyorum..
önemli olan senin ne hissetmen Benazir; vicdan rahatsızsa itiraf kaçınılmaz olur elbet bir gün ya da bir başka gün de, o vicdan yani karşının vicdanı konuştuğu vakit sen aklını mı kalbini mi konuşturucan..
Alüminyum folyolu şövalyeler bunlar
Bazen düşünüyorum, karşıma çıksa ne hissederim diye. İçimdeki kini mi boşaltırım yoksa hiç konuşmaz mıyım? Ben bile kendimi çözemedim. Onu asla affetmem ondan çok eminim ama tuhaf bi şekilde pişmanlığını da görmek istiyorum. Gerçi 3,5 ay oldu bu saatten sonra ne pişmanlığı. Mantıkla baktığımda 3,5 ay sonra gelen olsa bile sevdiğinden gelmez. Falları bile niye attığımı bilmiyorum, eskisi gibi sık atmıyorum ama sanırım bağımlılık oldu. Verdikleri tarihler hep ileri atıyor. Tarih itibariyle Eylül'de baktırdıklarım hep patladı.
gece 10-11 gibi yolluyor genelde.Nesibe fallara saat kaçta bakıyor kızlar bilen var mı?
Atartxığım kusuruma bakma dün giremedim siteye, yeni gördüm. Bu öyle bişey değilim kuzum, zamanla gördüm ki annesi olayı paravanmış asıl mesele beni sevmemesiymişŞuan böyle düşünmen çok normal, haksızlık, hayal kırıklığına uğramışlık, ifadesizlik içindesin.. Mücadele etmediği için
öfkelisin ama bitiremediğin duyguların uzantısı zaten bu kin yoksa nötr olurdun. Ama bi de şu var ; o belki şuan cidden sana bile anlatamayacağı bir karmaşada, veya manevi olarak senin beklediğin kadar inançlı olamadı. ne bileyim şartlar, aile, psikoloji her şeyi düşünmek zorundasın. Bundan bi 7- 8 yıl önceki Atart olsam olmaz öyle nolursa olsun her şeyi karşıma alırım,almalı derdim hala fedakarlığın olmazsa olmazını savunurum da eskiden daha dar açıyla bakarken şimdi olası tüm ihtimalleri düşünüyorum. Ben görmek istediğim gibi görüyordum belki..
Sevmenin,geri dönmenin belli bir ay aralığı yok inan.. Kimileri 40 yıl sonra da dönse ( şair burda çok abarttı ama ) döndükten sonraki hali, sebepleri, sana hissettirdikleri çok önemli..Bilemiyorum belki duyguyu kolay yakalayamadığım için ilişkilerde insanlık suçu, ağır hakaret sözlü/fiziksel şiddet dışında olmuş olan durumları empatiyle karşılıyorum.
Belki o sıra mantıklı karar alma aşamasında değildi belki bu süre 3.5 ay değil 12 ay sonra olacak.. Elbette canını yaktığı için ona teşekkür etmeyeceksin ama ben bile bak ne tam biliyorum olayı ne de tanıyorum ama seni hiç ama hiç düşünmediğini asla söyleyemem.
Yeni üyesiniz ve direk eylem i överek girdiniz ?? Hımmm ben de baktırdım anlık durumları iyiydi çok ama henüz çıkmadı siz de tarihiyle mi çıktı eğer reklam kokan hareketler yoksaTelefonda bakan Eylem'i buradan duyup baktırmıştım hayatımdaki durumları çok iyi bilmişti gelecekle ilgili dediklerinin çıkmasını bekliyordum çok önemli bir şey çıktı özel hayatımla ilgili