- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.823
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
hayır ona baktırmadım hiç :)hira'ya baktırdın mı canım? baktırdıysan, anda ve geçmişte hangisi daha iyi dersin?
bu ikisine başka baktıranlar varsa, siz de yorum yaparsanız sevinirim:))
ayrıca gerek cafelerde gerek sanal sitelerde bir çok fal baktırdım , fal bu tutar tutmaz orasını bilemeyiz , ama hiç bir sitede böyle sorun yaşamadım , ilk fal reklamını bu sitede gördüm buradan takip ettim , takip edenlerde bilsin diye paylaştım
Kizlar lütfen bana yardimci olunbiryolunvar.com giremiyorum ama emine hanima kahve Fal baktirmak istiyorum. Kim Benim icin fali yükleyebilir. Parayi tabii ki önceden paypala size öderim. Lütfen bana yardım edin :)
ama başkasının yerine fal atılmazki,senin enrjinle olmayınca,kartları sen seçmeyince,belki kartların kötü gelecek yada senin hal ve vaziyetinin üstünde çok anormal bir şekilde iyi gelecek,Almanyada yasiyorum .. baglanmiyor kac gündür. Lütfen bana yardim edin
ama başkasının yerine fal atılmazki,senin enrjinle olmayınca,kartları sen seçmeyince,belki kartların kötü gelecek yada senin hal ve vaziyetinin üstünde çok anormal bir şekilde iyi gelecek,
olmazki öyle,tanımadığın insanlar,senin yerine fal atamaz diye düşünüyorum.
sen bunu bir akrabana yaptırabilirsin,fincan fotolarını mailden tanıdığın birisine yollayabilirsin,Kahve fal baktirmak istiyordum.. Baska nasil emine hanima ulaşabilirim. Yada nasil siteye girebilirim sizin fikrini var mi?
Bana müge de asenat da olumsuzdu nitekim öyle de ilerliyor :=)Binnazdan Müge, Asenat gelecek dedi gelmedi. güya Asenat için hala vadesi var. Mart demişti o... Hüma çok berbat ötesiydi bende. Onu da geç... iyi bir okuyucu değil bence...