iyi/kötü falcılar

Valla Aylin dışında kimse bana umutlu konuşmamaya başladı. geleceğimden şahsen soğumuş gibiyim. ya gelecek benim iğrenç bir kaderim veya bu falcılar çoğu bana fal bakamıyor....

Sen de böyle düşünme Lorus, Baldan a söylediğin gibi her şey öyle ya da böyle bir gün ya da bir başka gün mutlaka yoluna girecektir:).

Falları düşünüp, söylenenlere yoğunlaşarak karanlığı çağırmaman gerektiğini sen daha iyi biliyorsundur

Merhaba Atart, geçenlerde bunu psikologuma bununla ilgili bir şey demiştim paylaşmak istiyorum. İşimde bir şekilde başarılıyım aslında baya iyiyim işimde ve özel hayatımda çok büyük bir şey yoksa yansımaz iş hayatıma. Ben en iyi şekilde yapmaya çalışırım işimi. Ama ne var ki? iş komple bana bağlı. benim kontrollerim benim hedeflerim isteklerim vs. onunla giden bir yol. ama özel hayat maalesef ki sadece tek bir insanın hedefini bildiği yol değil. iş hayatı okul hayatı bir şekilde eninde sonunda yolunu buluyor... deneyimleyerek buluyorsun yolunu...Maalesef ki özel hayatımın inanılmaz yorucu olduğunu duymak her seferinde diyorum gitsin herkes kendi işine baksın...

Doğru. Çünkü iş,okul gibi yine tek başına hareket edemediğin ama profesyonel olarak mantığını/hırsını/ eforunu aktif olarak kullanarak diplerden çıkış yolunu bulacağın mecralar gibi değil ki duygusal dünya.Orda 2 kişi ve duygular,arzular, tamamlanmaya ,tanımlanmaya çalışılan koca bir dehliz var.Beklentiler aynı olur, kişilikler çatışır, zıt kişilikler olur zıtlaşarak yora yora anlaşılır. Duygular eşit olur,şartlar dengeyi bozar.Her şey uyumlu olur, dış etkenler sekte vurur vs vb gider.Çok sevdiğim, severek videolarını kendisini takip ettiğim bir psiyatr/psikolog Agah Aydın der ki;

Birini sevmek anlaşılmaz bir şekilde o birinde, ondan daha fazla bir şeyi sevmektir ve bu, her ilişkide hayal kırıklığı olduğunu doğrular. İşte yalnızca bu kırıklığın kabullenildiği ilişkiler sürer.
Ve en nihayetinde aşk ciddiyet ve sadakatle öpülmek ister, yoksa geldiği gibi çekip gider! Aşk onu yaşamayanın, yaşayamayacak olanın bilemeyeceği, idrak edemeyeceği bir duygudur ve aslında aşk yoktur diyen de haklıdır! Esasında bu da aşkı arayan aşksız şıpsevdilerin trajik aşklarıdır; hep aynı adamlar, hep aynı kadınlar, hep aynı boşluk!

Çok sevdiğim bir alıntısı daha ; O Kent

O kentte:
O kentte insanlar ruh ikizi diye bir heyhula ile karşılaşmak için harcadıkları zamanı kendilerini tamamlamak için kullansalardı, öteki yarıları şimdiye kadar çoktan bulmuş olurdu onları!

O kentte bedenin tüm arzularına yasak koyan, çıkartılarına pis diyen ve onun tüm yalvarmalarına kulak tıkayan insanlar vardı ve akılları başka başka akıllara esir düşmüştü.

O kentte öyle hünerli insanlar yaşardı ki bir kadının topuklarına bakarken memelerini görür, sonrada gördüklerine dayanamayıp o kadınlara tecavüz ederlerdi!

O kentte insanlar duygulanınca bir aydın kadar iki yüzlü davranır, turistleri görünce bir politikacı vicdanı kadar kötü kokarlardı!

O kentte insanlar yalnızca beyinlerine güvenir ve mantık evliliği yaparlardı. Az kullandıkları bir organa bu kadar güvenmeleri şaşırtıcıydı.

O kentte insanlar safça birbirlerine ve kendilerine inanır sonrada kızın para için seviyormuş gibi yaptığını, esas oğlanın da kimi erkeksi hevesleri için kızı oyaladığını öğrenip üzülürlerdi kendi sonlarının böyle olmamasını dileyerek filmin sonunda.

O kentte hep örtülüydü etin sömürüsü, anguslar serbest dolaşıma girmeden evvel. “Temeli” olunca “adalet”, ilelebet “mülktür” artık “et”! Bazan siyasal, bazan dinsel, ama hep örtülü ve vahşiydi erkeğin kara tecavüzü etin beyazına.

Aradan seksen “Yeşilçam Yılı” geçmişti. O kentlilerde geçmeyen tek bir şey vardı; bu esas oğlanlar ve kızlar politikacı kılığına girip de kendilerine para ve et için yaklaşınca o madrabazları yine tanıyamıyorlardı!

bir yolun var ayline su falı baktıran var mı?

Aylin e çok baktırdım ama kahve ya da katina.. Su falında nasıldır bilmem ama kahvesi ya da katinası kadar başarılı olabileceğini düşünmüyorum.Su falına gerçekten baktığına ya da bakabileceğine inandığım çok az kişi var piyasada.

Sence kim var guzel su fali bakan? Aylini seviyorum aslinda iyi falci durumu gecmisi biliyor ama gelecek icin soyledikleri pek cikmiyor sanirim. Beni baya feci soketmisti...

hira'ya baktırdın mı canım? baktırdıysan, anda ve geçmişte hangisi daha iyi dersin?

bu ikisine başka baktıranlar varsa, siz de yorum yaparsanız sevinirim:))

Ben sevdaya baktırıyorum çok memnunun tavsiye ederim birde telden semaya baktırdım semada iyi sevda zaten yaşam koçu boş şeylerden uzak durmamız için bana soru sorup yardımcıda olmuştu

Binnazdan Müge, Asenat gelecek dedi gelmedi. güya Asenat için hala vadesi var. Mart demişti o... Hüma çok berbat ötesiydi bende. Onu da geç... iyi bir okuyucu değil bence...

BİR YOLUNVAR a aslaaaaa fal baktırmayın
pazar günü 12:07 de fal gönderdim ödeme sayfasında mobil ödeme seçtim gelen mesajı cevapladım ödemenin yapıldıgına dair sms te aldım ama site sayfası tam 45 dk evet tamıtamına 45 dk sayfayı yenılemeyın ödeme kontrol edılıyor dedı
ve falım yorumcuya ulaşmadı profilimde bekleyen fallar arasındada yoktu
desteğe yazdım durumu anlattım bir cevap vereceklerine sanki işlem yeni onaylanmış gibi bir mail geldi siteden falınız ulaşmıştır diye , hadi bunları geçtim olur site aksaklıktır vs vs vs falcı İLKAY GÜR normalde 85 dk da yorum yaptıgı yazıyor profilinde fakat akşamın 9 u oldu ses yok kadın hala aldıgı 7 kısı ıle çevrimdışı . yine yazdım site destek bana dediki fal gönderim süresi 8 saattir eğer süre geçerse iptal etme hakkına sahipsiniz
pazartesi oldu aksam 21:40 baktım hala ses yok yine yazdım önce falcının özel sebeplerinden dolayı gecikti istemiyosanız iptal edin gibi bişey yazdılar (bin pişman oldum baktırdığıma baktıracağımada ) sonra iptal edilince mobil ödeme olduğu için nasıl anlayacağım geri geldiğini ödememin dedim bana mail olarak falınız yorumlanmış mailinizi kontrol edin demesinlermii
maile bakıyorum gelen yok siteden giriş yapıp bekleyen fallarıma bakıyorum hala beklıyor . bekleyen fallarımdaki görüntüyü foto çekip yolladım , özür dileriz karışıklık olmuş falınız hala bekliyor ilginiz anlayışınız vsvsvs ASLAA YANILIPTA BİR YOLUNVAR A fal baktırmayın heryerde yazıcak kimse madur olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…