- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.823
-
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Iyi pekiii ben yirttim diliyeyim bari.
Başarılar Rabbim zihin açıklığı versin sana. .
Atart bu arada yine lafı yedin kizzz
Ne lafını yemişim ? anlayamadım , meymenetsiz dediği ben değilim onu biliyorum eğer onu kastetdiysen
Ayyy çok çok çok pardon aynen yanlış anlamışım kusura bakmayın kızlar.....
Oldu size iyi geceler ben kaçar
Baldankabak bazen seni hiiiççç anlayamıyorum biliyor musun ? bu kadar anlayışşsız olduğuma inanamıyorumm.
Ah bu Atart
Atartima kiyamam ah bu ikizler baldani diyelim biz. Ah baldan ah
Ikizler iste napcan
Cadı baldan diyorum ben ona
Oh beeee bizim kızlar burdaaa.binnaz ölüydü resmen
hüma bal,Ben de ayni soguslenmeyi tellwe de yasadiktan sonra binnaz da sadece 4 kisiyi denedim.
Huma bal,
Sevgi duman,
Sezgi candan,
Esin guven
Huma iyiydi bende, sevgi de anlik durumlari super bildi, gelecek gelmedi daha.
Sezgi anlik bir durumda yanildi, gelecek daha gelmedi,
Sezgi candan cok yuvarlakti, pembe gibi sanki.
evet ilkayı sevmeyenlerde var ama ben onun yorumunu çok dobra buldum ve beğenmiştim.Aslında içimden bunlar için senin beğendiğin geçti , zira Naira benim sadece uzun aralıklarla 2 falım farklı hesaplar olmasına rağmen çok başarılıydı ki aynı başarıyı arkadaşlarda da yakalamış. Klotho anda iyi ama çıkmayanlardandı.
İlkay konusunda da hem fikirim şaşırtıcı dercece bilemeyeceği şeyleri bilip, yine arada da olsa bak çıktı dediğin önemli noktaları oluyo. Naira ve İlkay kesinlikle boş değiller bence de
hüma bal,
sevgi duman,sezgi candan,
hele lale gülün ağzı tatlı laflar yapıyo,ben bunları hiç beğenmedim,ama beğenenler bayılanlarda var,işte böylece yorumlarda yiy şeyler olunca, fiyatlarda tavan yapıyor.
bana olmayacak bir şeye olacak dediği ve pembe çizdiği için sevmedim,Lale gülü neden sevmedin? Ben çok merak ettim.
Ne kadar oldu baktıralı?bana olmayacak bir şeye olacak dediği ve pembe çizdiği için sevmedim,
tamamen yapmacık bir yorumcu.
evet ilkayı sevmeyenlerde var ama ben onun yorumunu çok dobra buldum ve beğenmiştim.
ben baktıralı epey olmuştu,bir kaç oldu galiba.Ne kadar oldu baktıralı?
bana olmayacak bir şeye olacak dediği ve pembe çizdiği için sevmedim,
tamamen yapmacık bir yorumcu.
evet bildiği şeyle fazlaydı bendede,birde çok net ifadeler kullanıyor,lafı dolaştırmıyor,İlkay bende de hem dobra hem gerçek ve isabetli olmuştur.