iyi/kötü falcılar

Ben 28 mayis dogumluyum o zaman benden onceki tutulma ocakta ve ben kovayim Neyimi etkiledi bu benim ?annem kucukken bana kizinca sen zaten ayni teyzen gibisin o da kova senin de yukselenin kova derdi. Fakat sorun su ki yillar sonra ogrendik benim yukselenim kova degilmis Demek ki kadinin bi bildigi varmis buradan tutuyormus kova

Doğmadan önce anne karnındayken bi önceki yıla ait 2 tutulma vardı.yay uygun oldu sanki

Allahım Burcum Başak Yükselenim Akrep Tutulma Burcum Balık Ebced hesabına göre Akıl:9 Fikir:1 bu da çıldırmama az kaldı doktorum nerede diyeceğim konum nerden tutsam elimde kalır

Tutulma burcunu ilk defa duydum, dikkatimi cekti.
21.12.1988 dogumluyum, tutulma burcum; Basak mi oluyor? ( yanlis anlamadiysam tabi:) )

2 kere baktırdım canım.. temmuz bide ağustosta. temmuzdaki baya baya çıktı ağustostakide kısmen çıktı diyebilirim.
özelden anlatayım dur uzun:)

Heartflia ile aynı kişi olduğunu ben de kendi falımla söyleyebilirim..
Sanırım bu açığa çıktıktan sonra Tellwe den elini ayağını çekti.
Katina ya bu kadar hakim olduğunu düşünürken , lorus un , kartlarda bi başkasının yardımını aldığını söylemesi beni şaşırttı.

Buna rağmen ben de kötü bi falcı diyemiyorum o da Sevgi D gibi. falı okurken şaşırtıyo,kurduğu cümleler, çıkarımları vs ama bilemiyorum ..

bana tutturan nadir falcılardan ya. bilemiyorum o yüzden.

bunu binnazdaki başka bir falcıdan öğrendim ve bunu söyleyen bana iki kişi oldu. bu fala ne diyorsun diye birbilerine görüntü atıyorlarmış.

bunu binnazdaki başka bir falcıdan öğrendim ve bunu söyleyen bana iki kişi oldu. bu fala ne diyorsun diye birbilerine görüntü atıyorlarmış.

Daha kendilerinden bile haberleri yokken , ne çok kişiye bilip bilmeden salvolar atıyorlar desenesize.çok yazık.Yazılarına da bakarsanız bi tek asaları ve değnekleri yok sanarsınız.

Karalama kamp. olabilir mi? şöyle ki; hüma ya da x çok rağbet edilen bi falcı saniyesinde dolarken tabiri caizse 7/24 online olup sinek avlayan kişilerin birbirini çekememezlik durumu

birbirini çekememezlilik olduğunu zannetmiyorum çünkü bunu söyleyen falcılar da Huma hanım kadar meşhur... ameliyat olduktan sonra sisteme girip fal alıp gözlerim çok kötü beynim çok kötü şu kartları yorumlayın çocuklar diyen bir insan olduğunu biliyorum. Zaten görünen şu ki Tellwede de bulunmuş kendisi bunu söyleyen bende değilim. bütün sitelerde bütün falcılar müşterileri hakkında birbirinden fikir ve laf alıyorlar.. bu zaten tahmin edebilir bir şeydi. o yüzden online falcılardan çıkıp reel hayattakilere gitmeye başladım ben..

Yani hepsi reelde veya sosyal ağlarda birbirleriyle ya arkadaş ya da irtibatta.Benna ya da Firuzedir . Benna da çok ukala, bilmiş bilmiş konuşurdu bir de. ıyy neyse. peki senİN Hüma nın falcılık konusundaki görüşün nedir Lorus? sürekli mi yardım alıyormuş bir de ? akıcı anlatımı düzgün ifadeleri çok ilginç yalnız.

Hümaya ben iki kez baktırmıştım. Bende bir şey bilemedi ve benimle özellikle inatlaşmıştı. Ben hiç bir zaman ona karşı o yüzden objektif olamayacağım. Kart yorumlarını bilmeyen birisi olduğunu zannetmiyorum ancak sentezlemek konusunda her falcı başarılı olmayabilir. her zaman birisine danışıyor mu danışmıyor mu orası zor. ama uzun zamandır fal bakan birisi çok fazla kez danışsa da artık bir noktadan sonra kendi kendine yorumuna geçecektir mantıken. Bu bir işi öğrenmek gibi düşünebilirsiniz.

Rezzan mı hayıırrrr

O kadini ben anlamiyorum hic gecen sene 2014 de ona cok atardim ve hep beni sasirtirdi, olaylari bilmesi bir yana oyle ayrintilar verirdi ki hic bir falciya sanalda denk gelmedim, bir keresinde falda eski sevgilimin beni sucladigi ve neticede benim kurdugum cumleyi soylemisti ki benzer olay faldan birkac ay sonra tekrae yasanmisti, soyle ki eski sevgilimle ne zaman tartissak basina bir sey gelirdi ve bana bunu senin yuzunden diye soylerdi, ben de ayagin takilsa sendelesen benden biliosun demistim falda bunu soyledi, bundan birkac ay sonrada aylarca kinusmadigim exim telefonunu dusurup ekraninu kirmus aylar sonra beddua mi ettin die mesaj atmisti agjfdhjkkhgu, benzer birkac soyledigi sey var bilebilmesi icin bizi taniyor olmasi lazim

Ben baktırdım feci kötüydü kaçtım o yüzden belki de değişti artık iyi fal bakamıyordur...

Ben baktırdım feci kötüydü kaçtım o yüzden belki de değişti artık iyi fal bakamıyordur...

:) gununde yakalamisim ya da.. Eskiden bir de kendi fallari disinda referans alabilecegi yer yoktu falalemde sadece ona atiyordum foruma da uye degildim, bu sene attigim fallarda eski performansi yok da diger falcilara attiklarimla karsilastirdigimda hala kotu falci asla atmam diyemem, senin favorin kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…