iyi/kötü falcılar

Lale ye ben de bikaç kez baktırmışımdır, tarot konusunda cidden çok iyi, çok iyi okuyo ve yorumluyor kartları.ancak o da bana çıkmadı ama hakkını yemem çok iyi bakmıştır her defasında..
lale gül evet iyi şeyler söylemeye çalıştı,benim ne anımı ne geleceği tutturamadı,
o kadar çok şey söylediki hiçmi birisi tutmaz,tutmadı işte,iyi şeyler söyleyincede,iyi gelişmeler bekledim açıkcası ama zaten yorumu dinlediğimde olmayacak şeylere değindiğinide anlamıştım,
hani diyoruzya bazen sonuş önemli diye,onda ne an nede sonuç bende tutmadı.

Lale ye ben de bikaç kez baktırmışımdır, tarot konusunda cidden çok iyi, çok iyi okuyo ve yorumluyor kartları.ancak o da bana çıkmadı ama hakkını yemem çok iyi bakmıştır her defasında..

Lale Gül'e ben 1 kere baktırdım. Bence o kadın başarılı an konusunda. Sadece geleceği tutturamadı. Ki hangi falcı tutturuyo ki

Lale Gül'e ben 1 kere baktırdım. Bence o kadın başarılı an konusunda. Sadece geleceği tutturamadı. Ki hangi falcı tutturuyo ki

ben de bunu söyledim. anda iyi evet, geleceği ise ben de bikaç tutturan oldu ama yine çok az baktırdıklarıma kıyaslayınca :/

merhaba yine ben famaya attım biraz önce yorumu geldi ben böyle güzel nokta atışlı fal görmedim inanamıyorum. famayı çok beğenmezdim halbuki. verdiği tarif ilkayla aynı bakalım.
Çünkü eski fallarını ve sorularını/cevaplarını görüyorlar. Böyle oyunlara düşmeyin hemen.

bu imkansız sırf bu yüzden yeni hesap açtım. ismim mail adresim herşey farklı
Ödemeyi nasıl yaptın? Paypal'dan da olsa, kredi kartından da olsa, telefon numarasından da olsa eski hesabınla aynı bilgiler değil mi? Ip de aynı. Yani keşke nokta atışı yapıyor olsaydı, ben de isterdim ama ben biliyorum baktırdığım fallardan. Orada kesinlikle eski fallar okunuyor. Büyük ihtimal bütün fal sitelerinde böyle bu iş. Ama iyi bir falcı, eski fallarda gördüklerini yazmak yerine kendi hisleriyle sıfırdan fala bakmayı tercih eder. Fama bunu yapmıyor, Serkan Tek de yapmıyor. Benim o sitede iyi not verebileceğim tek falcı: Aylin.

Benim de İlkay ve Aylin. eski falları okumamak için yeni hesap çözüm değil ki dediğin gibi ıp, ödeme şekli çok rahat kullanılabiliyor.

iyi de bu konuyla ilgili kimseye sormadım daha önce. paypal kullanmıyorum telefonla ödeme yapıyorum. annemin telefonunu kullandım bu sefer. yani ben de yeni değilim bu fal konularında körü körüne kimseye de inanmam yorum da yapmam gelecek çıkmadan önce. biliyorum ne işler döndüğünü de ama bu kadar herşeye baştan inanmamayı altında bit yeniği aramayı seçiceksen ne işin var fallarla ne işin var burda hayretsin. iyi tamam eski falları okudu he hiç hakkında soru sormadığım konuyla ilgili evet eski söylenenleri döktü yazdı bana rahat ediceksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…