iyi/kötü falcılar

:) gununde yakalamisim ya da.. Eskiden bir de kendi fallari disinda referans alabilecegi yer yoktu falalemde sadece ona atiyordum foruma da uye degildim, bu sene attigim fallarda eski performansi yok da diger falcilara attiklarimla karsilastirdigimda hala kotu falci asla atmam diyemem, senin favorin kim?
Benim hep favorim binnazdaki lale gül:))

Bir süre buralarda olamayacağım canlar. Mune'den hesabımı kapatmasını rica ettim. Şu aralar kafamı işlerden, cenazelerden, hastalıklardan kaldıramıyorum aklımda burada kalıyor. Benim yerime bu topikte taş üstünde taş bırakmayın, iyice karıştırın emi :KK53: Doya doya karıştıramadım Cherrycanın topiğini :KK53: Kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi :KK68:

Bir süre buralarda olamayacağım canlar. Mune'den hesabımı kapatmasını rica ettim. Şu aralar kafamı işlerden, cenazelerden, hastalıklardan kaldıramıyorum aklımda burada kalıyor. Benim yerime bu topikte taş üstünde taş bırakmayın, iyice karıştırın emi :KK53: Doya doya karıştıramadım Cherrycanın topiğini :KK53: Kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi :KK68:

Hayatim bilmiyorum noldu ama basiniz sagolsun:KK43: hastalariniz icinde gecmis olsun, umarim sıkıntılı gunler cabuk gecer. Keske kapatmasaydin hesabini ama birazcik dinlen geri gel, kocaman opuyorum seni :KK68:

Hayatim bilmiyorum noldu ama basiniz sagolsun:KK43: hastalariniz icinde gecmis olsun, umarim sıkıntılı gunler cabuk gecer. Keske kapatmasaydin hesabini ama birazcik dinlen geri gel, kocaman opuyorum seni :KK68:
Teşekkür ederim baldanım. Üst üst geldi valla darmaduman oldum, tiksindim bu 2015'den artık. Resmen arınarak yeni yıla bomba gibi giricem. Fal olayını zaten bitirdim süper oldu. Eski ben olma yolunda ilerliyorum :KK66: Gelirim tekrar ama epey bir süre olmam. Açık kaldıkça aklım burada kalıyo sizlerde :KK60: Hem bi ağız tadıyla Cheryynin topiğini dağıtamadım içimde kalacak, o yüzden dağıtmak için mutlaka gelicem zaten :KK53:

Teşekkür ederim baldanım. Üst üst geldi valla darmaduman oldum, tiksindim bu 2015'den artık. Resmen arınarak yeni yıla bomba gibi giricem. Fal olayını zaten bitirdim süper oldu. Eski ben olma yolunda ilerliyorum :KK66: Gelirim tekrar ama epey bir süre olmam. Açık kaldıkça aklım burada kalıyo sizlerde :KK60: Hem bi ağız tadıyla Cheryynin topiğini dağıtamadım içimde kalacak, o yüzden dağıtmak için mutlaka gelicem zaten :KK53:

Dagitcagin kadar dagittin jelibon de get :p :p :p

Aklin kalir tabi biz olmadan sen ne yapcaksin gitme bir yere :p Ben de fal baktirmiyorum ama topigim bile var :p

Dagitcagin kadar dagittin jelibon de get :p :p :p

Aklin kalir tabi biz olmadan sen ne yapcaksin gitme bir yere :p Ben de fal baktirmiyorum ama topigim bile var :p
Kız daha buna sen dağıtmak mı diyon? Henüz dağıtamadım :KK55: Bi ara döner dağıtırım :KK1: Canlarımsınız siz yaw evet sizsiz bir hayatı reddediyorum :KK15: dönerim mutlaka kuzum ama ne zaman ben de bilmiyom :KK49:

Kız daha buna sen dağıtmak mı diyon? Henüz dağıtamadım :KK55: Bi ara döner dağıtırım :KK1: Canlarımsınız siz yaw evet sizsiz bir hayatı reddediyorum :KK15: dönerim mutlaka kuzum ama ne zaman ben de bilmiyom :KK49:

Çok dayanamazsın gibime geliyo:KK49: Safer aynını bitirmek üzereyiz .. rivayete göre bu ayda kaza/bela/ölüm çok olurmuş. benim de arkadaşın annesi hiçbir şey yokken birden bire bi kalp krizi ile vefat etti dün. apar topar gittik.. başka bi arkadaşımın babasında bağırsaklarında kötü huylu hücreler b ulunmuş:KK43:

öyle nkesin bir bilgi yok araştırdım. Peygamberimiz de olmadığını ifade etmiş ama yine de bol bol sadaka vermeli her zaman :/

Güzel gel, arınmıi gel ak pak gel, salın da gel :KK19:

Tovbe bismillah. Cherry'den baskasini grili uzgunlerde gorunce bir tuhaf oldum. Cherry'nin ban yemesine alisigiz da her ne kadar isteyerek gitmis olsa da Jelibonun uzgunlugu bir tuhafima gitti :KK33:

Canım benim yaaa :KK43: , onu sarsan çok olay oldu geröek yaşamda biliyorum ben , uzak kalmak sadece işine odakllanıp arınmak iyi gelecek ona..

Baldancan ya '' sınavın için başarılar dilemek '' istedim :KK53:

Görüşür...:KK50:

Yordu bu Gönülçelenler valla cenazelerine celenkgönderesizeceler :emir_bebek:

Canım benim yaaa :KK43: , onu sarsan çok olay oldu geröek yaşamda biliyorum ben , uzak kalmak sadece işine odakllanıp arınmak iyi gelecek ona..

Baldancan ya '' sınavın için başarılar dilemek '' istedim :KK53:

Görüşür...:KK50:

Yordu bu Gönülçelenler valla cenazelerine celenkgönderesizeceler :emir_bebek:

Ehueheu hay senin sinavina .. diye baslamak lazim :KK53: Takti ayol sinava at agizli :63:

at ağız nasıl oluyor ki :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: böyyyyleee sıralı, inci dişli, güzel gülen, güzel rayAtban gözlüklü gibi bişi mi ki acebaaa:KK51:o_O

Ya inan bende bilmiyorum :KK70: olaylarin koptugu gunlerde arkadasima anlatiyordum, kiz olanlara sok oldu. Kizarken kizarken buna at agizli diyiverdi:KK70: ogun bugundur at agizli diyoruz :KK19:

X