- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.026
- 34
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Elbette bende cogu tutmadi ama su soylediklerimi begendim.Ama yani nasil diyeyim bence hickimse hayatini fala gore yon vermemeli
tutmayan falcının neyini beğeniyorsunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette bende cogu tutmadi ama su soylediklerimi begendim.Ama yani nasil diyeyim bence hickimse hayatini fala gore yon vermemeli
Soylediklerim bende tutuyor. Adini saymadigim kisileri soyluyorum... Cok atmasyonlu kisiler var orda...Bu soyledigim kisiler bana sitedeki diger kisilerin soyleyemedikleri ve hayatimda yasadigim seyleri soylediler.Hatta Sahra Buhari oyle bir sey soyledi ki bunu ferishtahi gelse bilemez yani... Mesela Bilge Ozdogru puani yuksek ayyy soyle yasadim boyle yasadim dediklerini diyenler cok. Ama bende olmuyor BIRDE SU VAR MESELA EGER SIZ BIR KERESINDE BILGE HANIMA FAL ICIN GITTIYSENIZ VE KOTU KARTLAR CIKMISSA INANIN ISTEDIGINIZ KADAR GUZEL FINCAN RESIMLERI GONDERIN HEP KOTU DIYOR.BU NE KARAMSARLIKTIR ANLAMIYORUMtutmayan falcının neyini beğeniyorsunuz ?
Normal bebeişim. Bi ton insana baktırdık karışıyo En geç nisan vermiş o lale gül bana yani her şeyin a'dan z'ye netleşmesi zartı zurtu ama bommmmm
Soylediklerim bende tutuyor. Adini saymadigim kisileri soyluyorum... Cok atmasyonlu kisiler var orda...Bu soyledigim kisiler bana sitedeki diger kisilerin soyleyemedikleri ve hayatimda yasadigim seyleri soylediler.Hatta Sahra Buhari oyle bir sey soyledi ki bunu ferishtahi gelse bilemez yani... Mesela Bilge Ozdogru puani yuksek ayyy soyle yasadim boyle yasadim dediklerini diyenler cok. Ama bende olmuyor BIRDE SU VAR MESELA EGER SIZ BIR KERESINDE BILGE HANIMA FAL ICIN GITTIYSENIZ VE KOTU KARTLAR CIKMISSA INANIN ISTEDIGINIZ KADAR GUZEL FINCAN RESIMLERI GONDERIN HEP KOTU DIYOR.BU NE KARAMSARLIKTIR ANLAMIYORUM
Tarih olarak patladılarBo
Bommm derken olmadı mı?
Tarihlere takılmayın...Tarih olarak patladılar
Onu zor da olsak öğrendikte yine de insan artık yeter bi tanesi de tutsun istiyoTarihlere takılmayın...
Ola bilir ben birsey demiyorum.Ama sunu da soyleyeyim ki, herkesin dedigi herkesde cikmaz. Her site boyle yani ama orada abartiyorlar herseyi biliyorum. Ben daha dedikleri tarihleri gecirmedim.Zamani var ve birisi soyledi diye de o yonde adim atmiyorum sadece eglence olsun diye yapiyorum ve birisi bu boyle o oyle olucak der ve olursa ben korkarim o adamdanEkin hanım, şevval hNım vs bende hiç çıkmDı.Mayayı insan olarak severim. Ama fal konusunda bilmiom. Bana dediği bir şey çıkmadı. Binnaz abla dan dışarı çıkın bence biraz . Unutmayın ki ordaki bütün falcılar birbirini tanıyor
Onu zor da olsak öğrendikte yine de insan artık yeter bi tanesi de tutsun istiyo
Arkadaslar yeni bir falci kesf ettim. Kadin tarot bakiyor ve tek soru dolayisiyla sorulmali ben sorumu sordum ve cevabi dogru amaaaa kadin beni aksam akam o seyleri soylemesiyle agzimi acik birakti resmen. 3-4 kere okudum yazdigini.Ben bir ise muracaat ettim ama etkilendigim kisi orada calisiyor ve bende yakin olmak icin oraya basvuru yaptim. Bunu soylemedim tabi Ajlan hanima. Sorum egitimimle ilgiliydi ona cevap verdi ama is ve askla ilgili de soyledi ve cok dogru. Etkilendigim kisiyi sormadigim halde nasil anlatti bire bir. Iste aski da bulacagimi soyledi ki, ben bu isi istiyorum hem guzel bir is hemde o hoslandigim kisi orada. Bugune kadar hickimseden boyle guzel bir yorum almamistim.Tarotta super yani
Bilmediğim yerden sormuşun baldanımKizlar bana gelen geldi. Bir yolun var falci sule, basak guven, falci sultan hakkinda dusuncelerimiz neler ?
Bilmediğim yerden sormuşun baldanım
tatlım sana kaç günde baktı, ben 2 gündür bekliyorum ya (Kizlar tellwe horrific' e baktiran var mi? Bana cok olumlu seyler soylemis inansam mi?
tatlım sana kaç günde baktı, ben 2 gündür bekliyorum ya (
Canım ben aylar önce baktırmıştım. Biraz pembe tonlardaydı ve çıkmadı falı ama çok kibar biri. Ben kahve atmıştım ve sorum üzerine kart çekmişti ona çok isabetli cevap verdiKizlar tellwe horrific' e baktiran var mi? Bana cok olumlu seyler soylemis inansam mi?
Canım ben aylar önce baktırmıştım. Biraz pembe tonlardaydı ve çıkmadı falı ama çok kibar biri. Ben kahve atmıştım ve sorum üzerine kart çekmişti ona çok isabetli cevap verdi