iyi/kötü falcılar

Onda hem fikirim gerçekten hele o kadar vay anasını dediğim falların çıkmaması...:110:
Bugüne kafar en üzüldüğüm ve pişman olduğum Fatima oldu bende. 50 TL bayıldık topikçe kadın geri döndüğünde. An ve geçmiş dehşetti, öyle böyle değil. Haliyle gelecek için ümitleniyosun ama gel görki sıfır :KK53:

Bugüne kafar en üzüldüğüm ve pişman olduğum Fatima oldu bende. 50 TL bayıldık topikçe kadın geri döndüğünde. An ve geçmiş dehşetti, öyle böyle değil. Haliyle gelecek için ümitleniyosun ama gel görki sıfır :KK53:
Aynen yarı fal an ve geçmiş yarısı benim kişiliğim çekiciliğim falı okuyunca vay be ben neymişim bile demiştim Çıkanları oldu maddi konuda bu yılın ortasından sonra dedi evet 8 aydan itibaren bir rahatlama oldu bir durumda çıktı ama m ve t harfi olan o kişi hala çıkmadı karşıma Baldankabak Baldankabak fal kutusunun falında mehtaba karşı oturmuş diye falın içeriğinde geçen cümle var mı iki fal dır mehtaba karşı oturduğum adam çıkıyor.:cool:

Aynen yarı fal an ve geçmiş yarısı benim kişiliğim çekiciliğim falı okuyunca vay be ben neymişim bile demiştim Çıkanları oldu maddi konuda bu yılın ortasından sonra dedi evet 8 aydan itibaren bir rahatlama oldu bir durumda çıktı ama m ve t harfi olan o kişi hala çıkmadı karşıma Baldankabak Baldankabak fal kutusunun falında mehtaba karşı oturmuş diye falın içeriğinde geçen cümle var mı iki fal dır mehtaba karşı oturduğum adam çıkıyor.:cool:

Get anam get fal kutusu deme bana :KK30: Bana da iki uc kere hemen hemen ayni fal geldi, copy past olmasa da belli kaliplari var degistire degistire onu yaziyorlar galiba :63: Gecen de green falini atmisti ona denilen bir paragrafi bana da demislerdi. Iyi dedik onlar da civitti :cry:

Get anam get fal kutusu deme bana :KK30: Bana da iki uc kere hemen hemen ayni fal geldi, copy past olmasa da belli kaliplari var degistire degistire onu yaziyorlar galiba :63: Gecen de green falini atmisti ona denilen bir paragrafi bana da demislerdi. Iyi dedik onlar da civitti :cry:
İşe giderken sabahın köründe attım gözlerimi açtı fal mehtap da mehtap :KK64:başka birşey yok. Ne beklenirdi ki hepsi aynı bunların :KK51:

ya bana da yazmıslardı onu :) ılk baslarda farklı yorumlar gelıyor bazen cıdden uyuyorda ama tekrar cumlelere rastgeldım hazır cumlelerı gonderıyolar :)

Yaa ama bana biri an icin inanilmaz dogru bakmisti, oyle faso fiso laf yoktu bi daha oyle bakan olmadi :cry: Inanmak istiyorum Ederun, inanmak istiyorum onlara :KK42:
Hele ben o son falında ki cümle yok mu kader senden yana hep torpilli davranacakmış 27 yaşına kadar çok torpilini görmedik inşallah bundan sonra görürüz:KK22:
ya bana da yazmıslardı onu :) ılk baslarda farklı yorumlar gelıyor bazen cıdden uyuyorda ama tekrar cumlelere rastgeldım hazır cumlelerı gonderıyolar :)
Evet son iki faldır farkettim canım ki ben işe giderken sabahın köründe attım 15 dk ya yorum geldiğine göre sistem tarafından geliyor.:KK20:

Selenaya baktırıpta Selenanın yakında dediği bir olay ne kadar yakın sürede oldu arkadaşlar :KK14:

çok uzak bir yakında olabilir, en kısa vaat bende , benimkinin sapmasına göre seninkinin saatte veya ayda ne kadar sarkabileceğini belki hesap ederiz e= mckare :):KK14:

çok uzak bir yakında olabilir, en kısa vaat bende , benimkinin sapmasına göre seninkinin saatte veya ayda ne kadar sarkabileceğini belki hesap ederiz e= mckare :):KK14:
Hangi birinin dedikleri vadede çıkıyo ki :KK51: ilk zamanlarımızı düşünüyorumda, bi fal atardık mesela 3 hafta derlerdi o üç haftanın neredeyse tamamında ağzımız kulaklarımızda gezerdik :KK70: sonra haftalar ayları, aylar yılları kovalayınca özümüze döndük :KK70: yakın deyince bilemedim ama dediğin gibi uzak vadede yakındır o kesin :KK30:

yazın canan hazar diye birine baktırmışım binnaz da ve falı çıkmış :eek: ama kadın artık bakmıyor sitede yok
canannn tatlım ne olur geri dönnn
Hadi be kaçırmışım :KK53: ben de eskileri dinlerken hirayı dinleyince resmen aferin kız hira halen dediğin gibi durum dedim :KK54: hatunun bana tespitleri çok doğruydu. o da sevgi vari bakıyo yani kartlarla hilser harmanlanmış. cerdiği vade de patlamamış henüz :KK53:

X