- 8 Ocak 2015
- 6.057
- 19.032
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben. Tekrar doğurmayı düşünmüyorum ama doğuracak olsam sezaryen isterdim. Kendi isteğimle sezaryen oldum ama bebeğimin iri olacağını biliyordum risk almak istemedim zaten doktorum da sen istemesen de sezaryen olurdu kafası büyük dedi. Evet zorlayıcıydı ameliyat sonrası birkaç gün ama geçti işte. Bebeğim sağlıklı ben de öyle. Ameliyat anı çok güzeldi bu arada tekrar tekrar yaşıyorum kafamdaNasipse şubat ortası doğum olacak. İsteğe bağlı sezaryen istedim çünkü normal doğum yapabileceğimi düşünmüyorum panik atağım var bayılıyorum. Ama sezaryen için de hero kötü yorumlar duyuyorum. Gerçekten iyi ki olmuşum diyen var mı arkadaşlar
Merhaba 2 kez sezeryan oldum 1. kist ameliyatı 2. DoğumduNasipse şubat ortası doğum olacak. İsteğe bağlı sezaryen istedim çünkü normal doğum yapabileceğimi düşünmüyorum panik atağım var bayılıyorum. Ama sezaryen için de hero kötü yorumlar duyuyorum. Gerçekten iyi ki olmuşum diyen var mı arkadaşlar
sanırım o anestezi uzmanının hatasındandır. zaten uyusmayınca diri diri keserler mı :)) uyusup uyusmadıgını kontrol edıyorlar. oyle konulara o kadar kotu olaylara komplikasyonlara bakma okuma. uyustugunu sen anlıyorsun zaten kalcan uyusuyor ilk bacaklar da yok oluyor hızlıca:)) ıyı seyler dusun :)Bir de uyuşmadım diyen oluyor öyle bir şey mümkün mü acaba yani tuhaf geliyor ama
Ay bana da doğum anı ürkütücü geliyor ama mecbur kalmadıkça genel anestezi vermiyorlar sanırım.Ben. Tekrar doğurmayı düşünmüyorum ama doğuracak olsam sezaryen isterdim. Kendi isteğimle sezaryen oldum ama bebeğimin iri olacağını biliyordum risk almak istemedim zaten doktorum da sen istemesen de sezaryen olurdu kafası büyük dedi. Evet zorlayıcıydı ameliyat sonrası birkaç gün ama geçti işte. Bebeğim sağlıklı ben de öyle. Ameliyat anı çok güzeldi bu arada tekrar tekrar yaşıyorum kafamda
Valla bende sizin gibi sürekli sezaryen olsun ben normal doğuramam diyordum ilk günden beri doktorum çok erken bebeğin gelişimi her şey normal ne sezaryeni diye erteliyordu 37. Haftada bile oralı olmadı daha erken dedi 38+3 te sancılandım doktora gittik kapısında suyum geldi 2 cm açılmam olmuş ona rağmen hala açılmazsam sezaryene alinn diyordum o kadar korkuyorum ama doktorum ve ebelerin telkini ile birazda şansımdan sanırım 10.30 da yatisim yapildi 13.09 da pamuğum kucagimdaydi çok hızlı ve rahat bi doğum geçirdim Allah’ıma bin şükür şimdi gene olsa gene normal dogurmak isterim tabi sancılarım arttığı an çataldan kaçmaya çalışmıştım ahahha ayaklarımı indirecektim beni sezaryene alın diyordum hala olayın paniği ile ebe sacmalama çocuğun kafası gözüküyor demişti şimdi düşünüyordum da fazla panikten gerildim yoksa korkulacak hiçbir sey yok doktoru dinleyip doğru yerde nefes alıp doğru yerde ikinirsaniz mis gibi çıkıyorsunuz bende kesi de atilmadi sadece doğal yırtıklar vardı 2-3 dikis onlarda hiç belli değil kendiliğinden atmıştı gayet güzel rahat doğurdum benNasipse şubat ortası doğum olacak. İsteğe bağlı sezaryen istedim çünkü normal doğum yapabileceğimi düşünmüyorum panik atağım var bayılıyorum. Ama sezaryen için de hero kötü yorumlar duyuyorum. Gerçekten iyi ki olmuşum diyen var mı arkadaşlar
Değişiyordur tabii de çok çok kötü bir şeymiş gibi anlatılıyor yani ne kadar kötü olabilirMerhaba 2 kez sezeryan oldum 1. kist ameliyatı 2. Doğumdu
Çok rahat geçti benimki 2. Gün araba sürerek çocugu dr götürdüm ve 40 gün sonra işe başladım
Ama kişiye göre değişir diye düşünüyorum.
Yok ya niye genel anestezi olasın çok güzel bi imkan spinal. Harikaydı o doğum anıAy bana da doğum anı ürkütücü geliyor ama mecbur kalmadıkça genel anestezi vermiyorlar sanırım.
Tamamdır çok teşekkür ederim :)sanırım o anestezi uzmanının hatasındandır. zaten uyusmayınca diri diri keserler mı :)) uyusup uyusmadıgını kontrol edıyorlar. oyle konulara o kadar kotu olaylara komplikasyonlara bakma okuma. uyustugunu sen anlıyorsun zaten kalcan uyusuyor ilk bacaklar da yok oluyor hızlıca:)) ıyı seyler dusun :)
Hahaha ben uyuşmadığımı iddia ettim anestezi doktorunu çıldırttım ama yok yani uyuşuyor zamanla zaten uyuşmadan başlamıyorlarBir de uyuşmadım diyen oluyor öyle bir şey mümkün mü acaba yani tuhaf geliyor ama
Tamamdır çok teşekkür ederim :)sanırım o anestezi uzmanının hatasındandır. zaten uyusmayınca diri diri keserler mı :)) uyusup uyusmadıgını kontrol edıyorlar. oyle konulara o kadar kotu olaylara komplikasyonlara bakma okuma. uyustugunu sen anlıyorsun zaten kalcan uyusuyor ilk bacaklar da yok oluyor hızlıca:)) ıyı seyler dusun :)
İşte ben o ağrı esnasında bayılıyorum sıkıntı orda diş ağrısına dayanamayıp iyi bari bayılayım o zaman deyip bayılmıştımValla bende sizin gibi sürekli sezaryen olsun ben normal doğuramam diyordum ilk günden beri doktorum çok erken bebeğin gelişimi her şey normal ne sezaryeni diye erteliyordu 37. Haftada bile oralı olmadı daha erken dedi 38+3 te sancılandım doktora gittik kapısında suyum geldi 2 cm açılmam olmuş ona rağmen hala açılmazsam sezaryene alinn diyordum o kadar korkuyorum ama doktorum ve ebelerin telkini ile birazda şansımdan sanırım 10.30 da yatisim yapildi 13.09 da pamuğum kucagimdaydi çok hızlı ve rahat bi doğum geçirdim Allah’ıma bin şükür şimdi gene olsa gene normal dogurmak isterim tabi sancılarım arttığı an çataldan kaçmaya çalışmıştım ahahha ayaklarımı indirecektim beni sezaryene alın diyordum hala olayın paniği ile ebe sacmalama çocuğun kafası gözüküyor demişti şimdi düşünüyordum da fazla panikten gerildim yoksa korkulacak hiçbir sey yok doktoru dinleyip doğru yerde nefes alıp doğru yerde ikinirsaniz mis gibi çıkıyorsunuz bende kesi de atilmadi sadece doğal yırtıklar vardı 2-3 dikis onlarda hiç belli değil kendiliğinden atmıştı gayet güzel rahat doğurdum ben
Evet sütün geç geldiğini de söyledi doktorum. Gelsin de o o sorun değil tek sıkıntı o olsun.Ben de sezaryen oldum ve hiç pişman olmadım. Çok güzel geçti süreç. Tek problem sezaryende süt biraz geç geliyor. Ben tam anlamıyla doğumdan 10 gün sonra falan güzel sütüm gelmeye başlamıştı. Normal doğumda suni sancı falan veriyorlar ya aslında verdikleri şey oksitosin. Süt gelimini tetikliyor tabii. Ama sezaryenden sonda da hallediliyor bu kısım. Sonrasında hemen bol bol hurma yemeye başlarsınız, ilk zamanlar mama desteği alırsınız.
Hahaha ben uyuşmadığımı iddia ettim anestezi doktorunu çıldırttım ama yok yani uyuşuyor zamanla zaten uyuşmadan başlamıyorlarBir de uyuşmadım diyen oluyor öyle bir şey mümkün mü acaba yani tuhaf geliyor ama
Kesin ben de iddia ederim ağlarım falanHahaha ben uyuşmadığımı iddia ettim anestezi doktorunu çıldırttım ama yok yani uyuşuyor zamanla zaten uyuşmadan başlamıyorlar
Evet sütün geç geldiğini de söyledi doktorum. Gelsin de o o sorun değil tek sıkıntı o olsun.
Kıyamam o zaman hiç riske atmayın boşverin sizin için ve bebeğiniz için en sağlıklısı neyse o olsun rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsinTamamdır çok teşekkür ederim :)
İşte ben o ağrı esnasında bayılıyorum sıkıntı orda diş ağrısına dayanamayıp iyi bari bayılayım o zaman deyip bayılmıştım
Ben kendimden beklemediğim şeyler yaptım yani belki de öyle olmaz sizin deKesin ben de iddia ederim ağlarım falan
Allah razı olsun amin inşallahKıyamam o zaman hiç riske atmayın boşverin sizin için ve bebeğiniz için en sağlıklısı neyse o olsun rabbim sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin
Yok bende de o potansiyel var doktoru da bezdirdim bi doğursan da kurtulsak diyor artıkBen kendimden beklemediğim şeyler yaptım yani belki de öyle olmaz sizin de
Beeeennnn.Nasipse şubat ortası doğum olacak. İsteğe bağlı sezaryen istedim çünkü normal doğum yapabileceğimi düşünmüyorum panik atağım var bayılıyorum. Ama sezaryen için de hero kötü yorumlar duyuyorum. Gerçekten iyi ki olmuşum diyen var mı arkadaşlar