Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi ki sezaryen oldum diyen var mı ?
- Konu Sahibi gameover
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.846
- 3
- 89.133
- 528
- 18 Ekim 2017
- 6.142
- 38.575
- 548
- 33
Ben ikinci icin dr istersen normal de deneyebiliriz dedi. Dedim hic gerek yooooook. Gerçekten iyi ki olmuşum diyen var mı arkadaşlar
Hayırlı olsun bebeğiniz. Her vücut ayrı tabii ki. Ama normal doğum çok korkutucu geliyor sezaryen de kolay değildir muhtemelen ameliyat sonuçta. İsteğe bağlı mı oldunuz zorunlu mu ?Vajinal doğum tecrübem yok ama sezaryen doğumu rahat geçirenlerden biri olarak ben pişman değilim.
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
herkesın acı eşiği farklı tabi. ama ben daha ılk gunden yurudugum andan ıtıbaren oturmadım.) gayet guzel kolay gectı sıkıntı yasamadım. yaramda sorun olmadı. yanımda yatıran kaldıran olmamasına ragmen ıyı atlattım o donemı. korkma :) kotu ornekler okuyup da kafa bulandırma. allahım dogum yapacak olanlara yardım etsın . kolaylıklar versın. saglıkla alın bebıslerınızı kucagınıza :)Nasipse şubat ortası doğum olacak. İsteğe bağlı sezaryen istedim çünkü normal doğum yapabileceğimi düşünmüyorum panik atağım var bayılıyorum. Ama sezaryen için de hero kötü yorumlar duyuyorum. Gerçekten iyi ki olmuşum diyen var mı arkadaşlar
Yaaa valla hiç rastlamadım iyi ki diyene. Herkes öyle korkutuyor ki Allahım diyorum başıma ne gelecek.Ben ikinci icin dr istersen normal de deneyebiliriz dedi. Dedim hic gerek yooooook
- 12 Temmuz 2022
- 24.846
- 3
- 89.133
- 528
İkisi de aslında, kafası büyük normal doğum zor olur dedi doktor ama onu demeden önce ben zaten normal doğum istemiyorum demiştim bile. İşime geldi yani kafası da normaldi bence biraz doktorların abartması mı diyim ölçüm hatası mı diyim bilemiyorum normal doğursam doğurabilirmişimHayırlı olsun bebeğiniz. Her vücut ayrı tabii ki. Ama normal doğum çok korkutucu geliyor sezaryen de kolay değildir muhtemelen ameliyat sonuçta. İsteğe bağlı mı oldunuz zorunlu mu ?
Sağ olun bana yardımcı olacak da var. Ama yine de korkutucu geliyor daha doğrusu insanlar hep öyle anlatıyor. İster istemez etkileniyorum tabii bir de zaman da daralınca düşünmeden edemiyorumherkesın acı eşiği farklı tabi. ama ben daha ılk gunden yurudugum andan ıtıbaren oturmadım.) gayet guzel kolay gectı sıkıntı yasamadım. yaramda sorun olmadı. yanımda yatıran kaldıran olmamasına ragmen ıyı atlattım o donemı. korkma :) kotu ornekler okuyup da kafa bulandırma. allahım dogum yapacak olanlara yardım etsın . kolaylıklar versın. saglıkla alın bebıslerınızı kucagınıza :)
Bana da minyon bebek diyorlar ölçümler birebir çıkmayabiliyor ya. Sonrasında neler yaşadınız peki ? Yeni doğum yaptınız sanırım tam olarak kaç gün sürdü toparlanmanız ?İkisi de aslında, kafası büyük normal doğum zor olur dedi doktor ama onu demeden önce ben zaten normal doğum istemiyorum demiştim bile. İşime geldi yani kafası da normaldi bence biraz doktorların abartması mı diyim ölçüm hatası mı diyim bilemiyorum normal doğursam doğurabilirmişim
Doğru tabii ki. Vajinal doğum için de lanet okuyanları biliyorum. Ama genelde sezaryene karşı bu durum var :) aslında bi apndisit ameliyatı geçmişim de var ama yine de korkutuyor beni. İnsanlar da öyle konuşunca.Ben varım. Hiç pişman değilim şu an ikinci bebeğime hamileyim malum yine sezaryen olacak. Vajinal doğumun da sezaryene doğumun da kişiye özel olduğunu düşünüyorum herkesin tecrübesi farklı oluyor.
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
spınal anestezı ile oldum .amelıyathanede ıgneyı yaptılar uyusmaya basladım hemen zaten. benımle konusuyorlardı sohbet falan 10 dk olmadı yatalı ıngaaası geldı :)) daha basladıklarından haberım yoktu :)) uyusukluk gectıgınde ilk yat kalk kısmı sıkıntı sonrası duzelıyor tavsıyem becerebıldıgın kadar yuru. yataga baglı kalma. benım dr um yurursen daha kolay atlatırsın bu donemı demıstı .. cok etkısı var bence :) olursa bıdaha bebegım yıne sezaryen ısterım:))Sağ olun bana yardımcı olacak da var. Ama yine de korkutucu geliyor daha doğrusu insanlar hep öyle anlatıyor. İster istemez etkileniyorum tabii bir de zaman da daralınca düşünmeden edemiyorum
- 28 Mart 2023
- 1.757
- 1.359
- 53
- 31
İnsanları dinlemeyin, olumsuz olan hiçbir doğumu şekli ne olursa olsun dinlemeyin. Çünkü sizinkinin de öyle olacağının garantisi yok. Önemli olan rahat bir kafayla girmekti benim için ve en başından beri vajinal doğum isteyip aylarca doğum anksiyetesini yenemeyince özelde doktorumla görüşmem sonucunda kararımı verdim. bir rahatlama geldi ki sanki omuzumdan bir yük gitti. İnsanı belirsizlik korkutuyormuş. Şimdi de ikinci sezaryen zor deniyor ama hiç korkmuyorum çünkü bildiğim tanıdık bir süreç. Her şeyi unutuyoruz anne oluncaDoğru tabii ki. Vajinal doğum için de lanet okuyanları biliyorum. Ama genelde sezaryene karşı bu durum var :) aslında bi apndisit ameliyatı geçmişim de var ama yine de korkutuyor beni. İnsanlar da öyle konuşunca.
Evet herkes yürüyüşü tavsiye ediyor. Peki ameliyat anında sadece çekiştirmeler mi hissediliyor. Aslında canlı canlı yapılıyor olması bile kalp atışımın hızlanmasına sebep oluyor bir de kabızlık sorunu yaşadınız mı ?spınal anestezı ile oldum .amelıyathanede ıgneyı yaptılar uyusmaya basladım hemen zaten. benımle konusuyorlardı sohbet falan 10 dk olmadı yatalı ıngaaası geldı :)) daha basladıklarından haberım yoktu :)) uyusukluk gectıgınde ilk yat kalk kısmı sıkıntı sonrası duzelıyor tavsıyem becerebıldıgın kadar yuru. yataga baglı kalma. benım dr um yurursen daha kolay atlatırsın bu donemı demıstı .. cok etkısı var bence :) olursa bıdaha bebegım yıne sezaryen ısterım:))
Ağzı olan konuşuyor işte. Sormasan da yorum yapıyorlar. Siz de sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza.İnsanları dinlemeyin, olumsuz olan hiçbir doğumu şekli ne olursa olsun dinlemeyin. Çünkü sizinkinin de öyle olacağının garantisi yok. Önemli olan rahat bir kafayla girmekti benim için ve en başından beri vajinal doğum isteyip aylarca doğum anksiyetesini yenemeyince özelde doktorumla görüşmem sonucunda kararımı verdim. bir rahatlama geldi ki sanki omuzumdan bir yük gitti. İnsanı belirsizlik korkutuyormuş. Şimdi de ikinci sezaryen zor deniyor ama hiç korkmuyorum çünkü bildiğim tanıdık bir süreç. Her şeyi unutuyoruz anne olunca
- 7 Kasım 2019
- 5.671
- 1
- 5.317
- 198
yok zaten anestezılı bı ıslem sonrası bagırsaklara yuklenmemek lazım. her operasyonda boyle. ben corba falan içtim oyle ete gomuleyım borek yutayım demedım bı hafta o yuzden hıc sıkıntı cekmedım. cıkartırkn bı kere saga bı kere sola govdem sallandı ama ben o sarsıntıyı sankı bırı ayagımdan sallıyor gıbı hıssettım yanı dokunma temas yok karnında olan bıtenden haberın olmuyor :) belden asagısı sana aıt degılEvet herkes yürüyüşü tavsiye ediyor. Peki ameliyat anında sadece çekiştirmeler mi hissediliyor. Aslında canlı canlı yapılıyor olması bile kalp atışımın hızlanmasına sebep oluyor bir de kabızlık sorunu yaşadınız mı ?
Ay spinal çok korkutucu geliyor bana doktorum da öyle diyor iki kez sezaryen oldum bi daha olsa yine olurdum diyor.Ben iki kere sezaryen oldum. İki kere daha olsam olurum yani ilk gün zor. Sonra geçiyor.
Spinal olan genel anesteziden daha iyi oldu. Sonraki ayılma kısmı açısından. Bebeği hemen görmek vs.
Bir de uyuşmadım diyen oluyor öyle bir şey mümkün mü acaba yani tuhaf geliyor amayok zaten anestezılı bı ıslem sonrası bagırsaklara yuklenmemek lazım. her operasyonda boyle. ben corba falan içtim oyle ete gomuleyım borek yutayım demedım bı hafta o yuzden hıc sıkıntı cekmedım. cıkartırkn bı kere saga bı kere sola govdem sallandı ama ben o sarsıntıyı sankı bırı ayagımdan sallıyor gıbı hıssettım yanı dokunma temas yok karnında olan bıtenden haberın olmuyor :) belden asagısı sana aıt degıl