iyi ki böyle bir aileye ve erkek arkadaşa sahibim

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
bazılarınız bilir belki daha önce hastalığımla ilgili konu açmıştım okulumu dondurduğumdan bahsetmiştim,bilmeyenler konularımdan bakabilirler.çok şükür biraz daha iyiyim bu süreçte ailem benim için manisadan çanakkaleye taşındı sırf okuyabileyim diye,bütün düzenimizi bozup geldik 10 gündür buradayız ve herşey yolunda:nazar: ben hastalığımı anlattığımda bazılarınız iyi haberlerini paylaş demişti o yüzden haber vermek istedim... ve ayrıca benim sevgilim açık öğretimde okuyor çoğunuz bilirsiniz derslere girmek zorunlu değildir ve dersler ocakta başlar...ama erkek arkadaşımda kaydını buraya aldırdı ve bugün buraya geldi ev tuttu ocak ayına kadar çalışacak ocaktada derslere girecek...ailemde sevgilimde benim için çok büyük fedakarlık yaptı... bazı riskleri göze alarak buraya taşındılar sırf benim için...onları çok seviyorum...sizlerle de paylaşmak istedim bunu(söz vermiştim yazıcam diye)

O zaman gözyaşları içinde okumuştum hikayeni, inan o kadar sevindim ki .
Seni sevenleri daha iyi görmüş oldun bu zor zamanında, artık hep mutlu ol.

Ne güzel gelişmeler. Gerçekten de çok şanslısınız aile ve sevgili konusunda. Onlar yanınızda oldukça çözemeyeceğiniz sıkıntı yok.
Çok çok mutlu olmanızı dilerim. Öğrenim hayatınızda da başarılar.

Ne güzel gelişmeler. Gerçekten de çok şanslısınız aile ve sevgili konusunda. Onlar yanınızda oldukça çözemeyeceğiniz sıkıntı yok.
Çok çok mutlu olmanızı dilerim. Öğrenim hayatınızda da başarılar.

evet çok şanslıyım bunu bu gelişmeler sonucunda daha iyi anladım iyi dilekeleriniz içinde çok sağolun

Konunuzu okudum.Sizi gerçekten çok iyi anlıyorum.Aynı baş dönmelerini ben de yaşıyorum.İnsanı ne kadar etkilediğini çok iyi bilirim.
Her an korku içinde oluyorsun ya şimdi başım dönerse diye...
İyi haberlerinize çok sevindim
Çok sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim,geçmiş olsun:71::71:

Konunuzu okudum.Sizi gerçekten çok iyi anlıyorum.Aynı baş dönmelerini ben de yaşıyorum.İnsanı ne kadar etkilediğini çok iyi bilirim.
Her an korku içinde oluyorsun ya şimdi başım dönerse diye...
İyi haberlerinize çok sevindim
Çok sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim,geçmiş olsun:71::71:

Allah sizde acil şifalar versin :)

Back