Üslubunuz çok yanlış bende bı anneyim neden böyle kötü konusuyosnz ki benim size ne zararım olduçocukları çocuk esirgeme yurduna verip kadın sığınma evine gideceksin
boşanıp iş bulup çalışacaksın maaşınla nafakanla çocukları alacaksın
ama yemez dimi
Bende bı kadınım anneyim lütfen böyle kötü yorumlar yapmayın benim yaşadıklarım bana zor glyoken bide siz biyle kalp kırmayın ölümlü dünya ben size tek bı kotu kelime etmemişken sizin böyle bı yorumunjz çok üzücüçocukları çocuk esirgeme yurduna verip kadın sığınma evine gideceksin
ama yemez dimi
En kötü evin kirası bile 15 bin tl. Hiçbir kurum size ev tutacak kadar yardım bağlamaz. Çocuklarla beraber kadın sığınma evine gidebilirsiniz. Başka bir çözüm yok maalesef. Ordan burdan gelen cici bebe, erzak yardımı vs en fazla günü kurtarırİşte gidicek yerim yok bı yerden bı yardım baglansa en azından evimi tutarim ederim hiç bı gelirim olmadığından ev tutamıyorum edemiyorum
Ben son defa bı gideyim en azından kreş gibi bı yer soyleseler banada bı iş imkanı verirseler son kez şansımı deneyim Allah'ım büyükEn kötü evin kirası bile 15 bin tl. Hiçbir kurum size ev tutacak kadar yardım bağlamaz. Çocuklarla beraber kadın sığınma evine gidebilirsiniz. Başka bir çözüm yok maalesef. Ordan burdan gelen cici bebe, erzak yardımı vs en fazla günü kurtarır
Arkadaşlarin dedigibi çözüm yollarına başvur annesin Allah yardım eder inşallah sana pes
Ne sacmaliyorsun senin zirvaliklarini kadin cekmek zorunda mi 5 aylik ana kuzusunu vermek zorunda mi faydasiz insançocukları çocuk esirgeme yurduna verip kadın sığınma evine gideceksin
ama yemez dimi
Buyuk cocuklari duzenini kurana kadar yurda verebilir. Yurtta kalsalar daha iyi gibi, yeterli beslenemiyorlar bu sekilde.Eğer eşinizden umut yoksa ilinizde bulunan baroya giderseniz size avukat atarlar boşanma davası açarsınız. Belki adam da boşanmak isterse hemen boşanırsınız böylece destek alabilirsiniz belki nafaka da bağlanır. İşiniz çok zor Allah yardımcınız olsun ama adam dönmeyecek gibiyse etraftan da destek yoksa kadın sığınma evinden başka çare yok orada da erkek çocukları büyük ikisini de alırlar mı, nasıl oluyor bilmiyorum.
Ne yapacaksın bu saatten sonra dik durup çalışıp çocuklarına bakacaksın. Sosyal yardımlara başvur. Kadın sığınma evlerine gitİyi geceler arkadaşlar benim bı derdim var ben 3 buçuk yıllık evliyim 5 aylık oğlum var size kısa ve öz gecicem ailem var ama yok çok şeyler yaşadım ama bana destek yada sahip çıkanım olmadı en büyük darbeyi üvey babamdan yedimeşimle çok severek evlendim ağzından cikcak bı kelimeye Bakan bı insandm ama şuan öyle değilim pskolejm mahvoldu kızlar amacım akıl alıp bı yol göstermeniz akıl akildan üstündür derler ya 28 yaşındayım bu yaşıma kadar cekmedigim hiç bişi kalmadı artık kimsem olmadığı için buraya yazdım benim 2m evliligim ilk esimden şiddetten dolayı bosandm iki oğlum var babam olcak öz babam evlendirdi cahildim 16 yaşında mahkemeye çıktık evlendirdiler iki oğlum oldu bacagmdan bicklndm kafam delindi ben ailemden hiç sevgi görmedim kafama koydum bosancm die bosandm merdiven yıkadım ettim çocuklarımı okutup büyüttüm hamileyken sandalye sırtımda kırıldı o günleri asla unutamam boşandıktan belli sure sonra ev sahibi oğlum gircek bu eve dedi çaresizliğim orda başladı şuan ki eşimle tanıştık ailemden eski eşimden hiç sevgi görmedim ya evet dedim başak cefa cektin şimdi sefa surceksin o kadar güzel inandm ki evlendik ettik hiç bı hatası yok kendi yagimizda kavruluyoruz hamile olduğumu öğrendim 4 yada 5 aylıkken eşimin telefonuna bakmak için geldi içimden bakmaz olsaydım o gün başladı bütün herşey evden kovmalar küfürler hakaretler hata üstüne hata aslında hataları varmış fakat ben hiç yakalamadigim için yani güvenim olduğu için hiç bişey görmemişim icralık olduk ettik bebeğimin mamasını bile kizilaydan aldılar şimdi mamayla başa cikamiyom cici bebe süt kullanmaya basladm eskiden 1 gün bensiz duramayan adam 12 gün oldu yanıma dahi gelmiyo nasıl yapıyo nabiyo bilmiyorum içime ata ata mahvoldum hastalık sahibi oldum her yönden destek oldum hep ama hiç bı zaman yaranamadım nabcm blmiyorm gitcek tek yerim yok evladimin cici bebe sütünü Kızılay aldı aşısı vardı geçen ay ne kullaniyosun dediler cici bebe süt dedim durumumum bozuk olduğunu anlamışlar onlarda aldılar herşeyi düşünen benim yan taraftaki binada durumu iyi aile var onların evini temizledim onlar karşılığında doğalgazımi ödediler ne olur akıl verin ben napcm gitmek istesem gitcek bı kapım yok 3 tane oğlum var biri 12 yaşında biri 8 biri 5 aylık her gece ağlıyorum bu sabah çocuklarımın önüne kahvaltılık olmadığı için makarna koydum hiç bişey umrunda değil nolursunuz akıl verin bana yalvarırım
fikrinizi sormadımNe sacmaliyorsun senin zirvaliklarini kadin cekmek zorunda mi 5 aylik ana kuzusunu vermek zorunda mi faydasiz insan
"Caktın" ile biten kelimeler fuzuli şuan.üç çocuk yapmayacaktın mesela
nasıl
Kadın STK kurumlarına yazın, onlar yönlendiriyorKafayı yicem artık ben çocuklarımı bu zamana kadar kimseye muhtaç etmedim büyük oğlumun öğretmeni bile halime acıdı o kadar yağmurda yırtık spor ayakkabıyla gittim toplantıya okul toplantısına yemedim yedirdim içmedim icirdim ama artık gücüm kalmadı çok yoruldm gözlerimin altı çöktü artık bıktım aglamadigim tek bı günüm yok
Durumunuz çok üzücü, çok üzüldüm. Hele çocukların böyle bir hayata kendi istekleri dışında doğmuş olmaları beni ayrıca üzüyor.İyi geceler arkadaşlar benim bı derdim var ben 3 buçuk yıllık evliyim 5 aylık oğlum var size kısa ve öz gecicem ailem var ama yok çok şeyler yaşadım ama bana destek yada sahip çıkanım olmadı en büyük darbeyi üvey babamdan yedimeşimle çok severek evlendim ağzından cikcak bı kelimeye Bakan bı insandm ama şuan öyle değilim pskolejm mahvoldu kızlar amacım akıl alıp bı yol göstermeniz akıl akildan üstündür derler ya 28 yaşındayım bu yaşıma kadar cekmedigim hiç bişi kalmadı artık kimsem olmadığı için buraya yazdım benim 2m evliligim ilk esimden şiddetten dolayı bosandm iki oğlum var babam olcak öz babam evlendirdi cahildim 16 yaşında mahkemeye çıktık evlendirdiler iki oğlum oldu bacagmdan bicklndm kafam delindi ben ailemden hiç sevgi görmedim kafama koydum bosancm die bosandm merdiven yıkadım ettim çocuklarımı okutup büyüttüm hamileyken sandalye sırtımda kırıldı o günleri asla unutamam boşandıktan belli sure sonra ev sahibi oğlum gircek bu eve dedi çaresizliğim orda başladı şuan ki eşimle tanıştık ailemden eski eşimden hiç sevgi görmedim ya evet dedim başak cefa cektin şimdi sefa surceksin o kadar güzel inandm ki evlendik ettik hiç bı hatası yok kendi yagimizda kavruluyoruz hamile olduğumu öğrendim 4 yada 5 aylıkken eşimin telefonuna bakmak için geldi içimden bakmaz olsaydım o gün başladı bütün herşey evden kovmalar küfürler hakaretler hata üstüne hata aslında hataları varmış fakat ben hiç yakalamadigim için yani güvenim olduğu için hiç bişey görmemişim icralık olduk ettik bebeğimin mamasını bile kizilaydan aldılar şimdi mamayla başa cikamiyom cici bebe süt kullanmaya basladm eskiden 1 gün bensiz duramayan adam 12 gün oldu yanıma dahi gelmiyo nasıl yapıyo nabiyo bilmiyorum içime ata ata mahvoldum hastalık sahibi oldum her yönden destek oldum hep ama hiç bı zaman yaranamadım nabcm blmiyorm gitcek tek yerim yok evladimin cici bebe sütünü Kızılay aldı aşısı vardı geçen ay ne kullaniyosun dediler cici bebe süt dedim durumumum bozuk olduğunu anlamışlar onlarda aldılar herşeyi düşünen benim yan taraftaki binada durumu iyi aile var onların evini temizledim onlar karşılığında doğalgazımi ödediler ne olur akıl verin ben napcm gitmek istesem gitcek bı kapım yok 3 tane oğlum var biri 12 yaşında biri 8 biri 5 aylık her gece ağlıyorum bu sabah çocuklarımın önüne kahvaltılık olmadığı için makarna koydum hiç bişey umrunda değil nolursunuz akıl verin bana yalvarırım
Canım Esra Erol’a çıksana hem sana yardım gelir hem başını sokacak evin düzenin olur hem de en rahat şekilde boşanırsınDüzelmiyo hiç bı şekilde ilk zamanlar böyle değildi ben ailemden bir yudum sevgi görmedim hep ondan bekledim yeri geldi eşim yeri geldi annem babam yerine koydum ufacık şeyde evden kovuyo beni gitcek yerim olmadığı için bliyo çünkü gidemem 2 hafta önce evden kovdu beni mahllede kuytu yer buldum çenem titrmeye başladı o soğukta yalvardım yakardım öle aldı beni iceri
Vicdan desem onedir ulan diycek insanlar görmek ne acıçocukları çocuk esirgeme yurduna verip kadın sığınma evine gideceksin
ama yemez dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?