- 13 Mart 2015
- 4.170
- 7.597
- 158
- Konu Sahibi hepaklimdasin07
-
Ben inanmaması için elimden geleni yaptım çünkü ve o da bana inandı ayrıldık bana kızgındı böyle bi yalan söyledi dedim o da bana inanmayı tercih etti tabiki de
Doğum tarihini yanlış yazmıştır bu gayet doğal bence.
Özelden sordum taninmamak için yapmış
Pardon da ne dediğinizin farkında mısınız?Çocuk 13 yaşlarında yaşamış bunları.Ne aşkı ne sevgisi. O yaştaki çocuk ne bilir ki. Yazıklar olsun yaptığınız yoruma.Çok aşık oldum öyle oldum böyle oldum, sen kendin etmişsin kızım ya, bu kafaları değiştirmezsen daha çok darbe yersin sen
Asıl size yazıklar olsun okumadan laf olsun diye yorum yazıyorsunuz, 13 yaşında aşık olmuş 5 yıl boyunca bu adamla birlikte olmuş dayak yemiş türlü işkencceler yaşamış ne aşkı ya. Bir okuduğunuzu anlayın ona göte yorum yapın, bu kafayı değiştirmen lazım diyorum, aşık oldun diye 5 sene boyunca allahım psikopatı çekilir mi diyorum kafanı değiştir önce bitti bu kadar.Pardon da ne dediğinizin farkında mısınız?Çocuk 13 yaşlarında yaşamış bunları.Ne aşkı ne sevgisi. O yaştaki çocuk ne bilir ki. Yazıklar olsun yaptığınız yoruma.
Sizin 13 yaşındaki kızınız birine aşık olduğunu söylese ve adam ona etmediği pisliği bırakmasa kızınızı mı suçlardınız acaba çok merak ettim?!Asıl size yazıklar olsun okumadan laf olsun diye yorum yazıyorsunuz, 13 yaşında aşık olmuş 5 yıl boyunca bu adamla birlikte olmuş dayak yemiş türlü işkencceler yaşamış ne aşkı ya. Bir okuduğunuzu anlayın ona göte yorum yapın, bu kafayı değiştirmen lazım diyorum, aşık oldun diye 5 sene boyunca allahım psikopatı çekilir mi diyorum kafanı değiştir önce bitti bu kadar.
5 yıl boyunca Dayak yiyip işkenceye maruz kalmayı kabul etmesinin nedeni ne, adam özür diledi bende kabul ettim çok aşıktım diyor. 13 yaşjnda da aynı 18 yaşında da! Bende diyorum ki bu kafanı değiştir yoksa üzülürsün! ajitasyon yapıp durmayın konuyu anlamayıp yorum yapıyorsunuz.Sizin 13 yaşındaki kızınız birine aşık olduğunu söylese ve adam ona etmediği pisliği bırakmasa kızınızı mı suçlardınız acaba çok merak ettim?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?