- 2 Şubat 2018
- 9
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi hepaklimdasin07
-
Asla ve asla evlilik yaşıma gelene kadar kimseyle hayatıma almayı bırak, konuşmuyorum bile çünkü herkesin tek bir derdi var onu da ben yapmamPeki. O zaman sana sadece şunu söyleyeceğim: Zamanında bir hata yapmış olman çok normal. Hata dediğim şey biriyle birlikte olman değil. Küçük yaşta birlikte olman. Yarın bir gün ekonomik özgürlüğünü eline aldığında , olgunlaştığında tabi ki , “sevgisinden ve sana verdiği değerden emin olduğun biriyle” birlikte olabilirsin. Ama cinsellik bence bir kadın için 25’ten sonra daha yerinde oluyor. O zamana kadar okulunu oku, sinemaya git, gez vs.
Bence sen geçmişteki o olayı unut. Sadece okuluna bak. Herkese kanma.
Asla ve asla evlilik yaşıma gelene kadar kimseyle hayatıma almayı bırak, konuşmuyorum bile çünkü herkesin tek bir derdi var onu da ben yapmam
Olayları bilmeden yorum yapmayın bence devamını da yazacak kız dahaÇocuk istismarı söz konusu iken, annen polise gitmedi mi ? Ne yalancısın ya.
Hangi anne gitmez ? Hele ki, siz küçüksünüz diye evleri ayırmayacak kadar fedakar olanı !
Annemin sorunları vardı annemle babam evini ayırınca benimle ilgilenemedi psikolojik tedavi görüyordu ciddi olarak ama o kaşımın dudağımın patladığı zaman annem yoktu yanımda. Konuyu tam olarak anlatamadım lütfen devamını okuduktan sonra karar verin.Konu hiç inandırıcı gelmiyor
Annen hadi cinsellik olmadığıan inandı diyelim. Kaşın dudağın patlamış hala mı bişey demedi. Gece kaçmışsın fln..
Kadın sizin için evini ayırmamış seni öyle başıboş bırakıcak ha? Hiç sanmam
Böyle bir konu da neden yalan söylemek gibi bi şizofrenlik yapayım? Annem polise gitseydi eğer bir şekilde babam ve abim de öğrenicekti durumu 18 yaşından küçük olduğum için ama o her zaman benim yanımda oldu önemli olan benim psikolojimdi çünkü elinden gelen her şeyi yaptı
100 beğeni den sonra yayınlar sanırım.Devamı için yalvartcan mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?