• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi geceler bir derdim var :(

Peki. O zaman sana sadece şunu söyleyeceğim: Zamanında bir hata yapmış olman çok normal. Hata dediğim şey biriyle birlikte olman değil. Küçük yaşta birlikte olman. Yarın bir gün ekonomik özgürlüğünü eline aldığında , olgunlaştığında tabi ki , “sevgisinden ve sana verdiği değerden emin olduğun biriyle” birlikte olabilirsin. Ama cinsellik bence bir kadın için 25’ten sonra daha yerinde oluyor. O zamana kadar okulunu oku, sinemaya git, gez vs.

Bence sen geçmişteki o olayı unut. Sadece okuluna bak. Herkese kanma.
Asla ve asla evlilik yaşıma gelene kadar kimseyle hayatıma almayı bırak, konuşmuyorum bile çünkü herkesin tek bir derdi var onu da ben yapmam

Asla ve asla evlilik yaşıma gelene kadar kimseyle hayatıma almayı bırak, konuşmuyorum bile çünkü herkesin tek bir derdi var onu da ben yapmam

İşte benim dediğim de o. Ben 25 dedim ama 27-28e kadar yolu var :)
Herkesin tek derdi o değil. Karşına seni gerçekten sevecek biri mutlaka çıkacaktır. Ama senin de onayladığın gibi baya zaman var bu denilenlere.
Öncelik eğitim ve öğretim hayatın :)

Genelde okadar küçük yaşta birlikte olduğunuza göre çokta doğum kontrol yöntemlerini bilmiyorsunuzdur diye düşünüyorum..bu tarz şiddet eğilimli sapik çocuğunda dikkat ettiğini sanmıyorum.iyiki hamilelik durumu olmamış diyorum.

Konu hiç inandırıcı gelmiyor
:KK14:
Annen hadi cinsellik olmadığıan inandı diyelim. Kaşın dudağın patlamış hala mı bişey demedi. Gece kaçmışsın fln..
Kadın sizin için evini ayırmamış seni öyle başıboş bırakıcak ha? Hiç sanmam :işsiz:

Konu hiç inandırıcı gelmiyor
:KK14:
Annen hadi cinsellik olmadığıan inandı diyelim. Kaşın dudağın patlamış hala mı bişey demedi. Gece kaçmışsın fln..
Kadın sizin için evini ayırmamış seni öyle başıboş bırakıcak ha? Hiç sanmam :işsiz:
Annemin sorunları vardı annemle babam evini ayırınca benimle ilgilenemedi psikolojik tedavi görüyordu ciddi olarak ama o kaşımın dudağımın patladığı zaman annem yoktu yanımda. Konuyu tam olarak anlatamadım lütfen devamını okuduktan sonra karar verin.

Çocuk yaşta sevgili derdine düşmenin doğal sonucları. Kınamıyorum ama nasıl bir ailede yetiştin merak ediyorum. Arkadaşların evcilik oynayıp kitap okurken sen düzenli şiddet görmüşsün.

Ve eminim kendine reva gorduklerin yüzünden eğitimin de bitik durumdadır. Zira o kadar arabeske bağlamışsın ki okumamak için bir-çok bahanen vardır!!

Böyle bir konu da neden yalan söylemek gibi bi şizofrenlik yapayım? Annem polise gitseydi eğer bir şekilde babam ve abim de öğrenicekti durumu 18 yaşından küçük olduğum için ama o her zaman benim yanımda oldu önemli olan benim psikolojimdi çünkü elinden gelen her şeyi yaptı

Fakat sizde piskoloji diye birşey kalmaması lazım bu durumda ?
Yaşadığınız normal şeyler değil ki!
Öğrenirlerse öğrensinler yani !
Binkere öleceğinize bir kere ölün....

Siz kucuksunuz diye kiyamayip evi ayırmayan anne , birinin gelip çocuk yaşta kızınla birlikte olduk demesine etkisiz mi kalacak ?

E anlat anlat devamını bekliyorum

Yine bir sözlük hikayesicisi ile karşı karşıyayız sanırım.
Bir aralar çok modaydı bu arkası yarın klasikleri.
Artık yemiyoruz .

Back
X