• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi geceler bir derdim var :(

Sana gösterilen şiddetin şiddet olduğunu ayırt etmen için illa bir yerlerinin şişip patlaması mı gerekiyor ?

Hanımlar, 19 yaşında olduğunu söyleyip 24 yaş yazmış... :işsiz:
Screenshot_20180202-144753.png

Nolursa olsun görüşme bu çocukla hattını değiş gördüğünde kafanı çevir hiç konuşma yalnızda gezme bi süre. Sakın tehdit bile etse evlenme.hayat senin hayatın .bir sürü hatan da var ama bundan sonrasını düşünmelisim artık olan olmuş olmasaymış keşke ama bundan sonra onunla görüşmen daha büyük bir hata olur.korktuğunu belli ettikce korkutur diye düşünüyorum. Emin ol baban kardeşin öğrense onun sana yaptıklarını yapabileceklerini sana yaşatmazlar çocuklarısın çünkü.onda acıma duygusu yok olsaydı sana böyle yapmazdı

Çok aşık oldum öyle oldum böyle oldum, sen kendin etmişsin kızım ya, bu kafaları değiştirmezsen daha çok darbe yersin sen

Çok aşık oldum öyle oldum böyle oldum, sen kendin etmişsin kızım ya, bu kafaları değiştirmezsen daha çok darbe yersin sen
Pardon da ne dediğinizin farkında mısınız?Çocuk 13 yaşlarında yaşamış bunları.Ne aşkı ne sevgisi. O yaştaki çocuk ne bilir ki. Yazıklar olsun yaptığınız yoruma.

Pardon da ne dediğinizin farkında mısınız?Çocuk 13 yaşlarında yaşamış bunları.Ne aşkı ne sevgisi. O yaştaki çocuk ne bilir ki. Yazıklar olsun yaptığınız yoruma.
Asıl size yazıklar olsun okumadan laf olsun diye yorum yazıyorsunuz, 13 yaşında aşık olmuş 5 yıl boyunca bu adamla birlikte olmuş dayak yemiş türlü işkencceler yaşamış ne aşkı ya. Bir okuduğunuzu anlayın ona göte yorum yapın, bu kafayı değiştirmen lazım diyorum, aşık oldun diye 5 sene boyunca allahım psikopatı çekilir mi diyorum kafanı değiştir önce bitti bu kadar.

Asıl size yazıklar olsun okumadan laf olsun diye yorum yazıyorsunuz, 13 yaşında aşık olmuş 5 yıl boyunca bu adamla birlikte olmuş dayak yemiş türlü işkencceler yaşamış ne aşkı ya. Bir okuduğunuzu anlayın ona göte yorum yapın, bu kafayı değiştirmen lazım diyorum, aşık oldun diye 5 sene boyunca allahım psikopatı çekilir mi diyorum kafanı değiştir önce bitti bu kadar.
Sizin 13 yaşındaki kızınız birine aşık olduğunu söylese ve adam ona etmediği pisliği bırakmasa kızınızı mı suçlardınız acaba çok merak ettim?!

Sizin 13 yaşındaki kızınız birine aşık olduğunu söylese ve adam ona etmediği pisliği bırakmasa kızınızı mı suçlardınız acaba çok merak ettim?!
5 yıl boyunca Dayak yiyip işkenceye maruz kalmayı kabul etmesinin nedeni ne, adam özür diledi bende kabul ettim çok aşıktım diyor. 13 yaşjnda da aynı 18 yaşında da! Bende diyorum ki bu kafanı değiştir yoksa üzülürsün! ajitasyon yapıp durmayın konuyu anlamayıp yorum yapıyorsunuz.

annene hayret ettim hemde bukadar fedakar bir anneye gecen kizimin kolu tisortume takilip biraz kivrildi cok agladi nerdeyse kendi kafami duvara carpip kivilcim cikartacaktim canini yaktim diye anneniz nasil sustu

Back
X