- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Babam yaşıma takılmış durumda 24 25 yaşında arkadaş yapabilirsin demişti önceden . Evdekiler de bana yükleniyor annem surat asiyor kardeşlerim Üzgün annem sabredemedin mi diyo hep benim yüzümden diye kahroluyor umşimdi arkadaşım bi kaç yorumunda da demişsin ya 21 yaşındayım 4 aydır çalışıyorum üni mezunuyum..babam bana çocuk gibi davranıyor filan işte bak alıntıladığım yorumunu bi daha oku.
çocuk gibi davranma seviyor musun sen bu çocuğu? adam seni gelip isteyelim adını koyalım ilişkinin diyor zaten daha ne desin? 21 yaşında koca kız olmuşsun çok üsteliyorsa baban çağır halanı dayını babanı anlat yaşının geldiğini seninle evlenmek istenildiğini.. görücü usulü mü düşünüyor baban nedir yani? korkma bu kadar sakin ol..annen ne diyor?
Cok teşekkür ederim inşallah yoluna gire herseysevgilin adam gibi adam sakın bırakma...bende polis eşiyim onlar meslek itibaryle daha çözüm odaklı yaşarlar ki sevgilinde her türlü çözümü sunmuş daha ne yapsın...
Adam şimdiden tanimadigi varlığını dahi bilmediği adama eğer bu işin altından bi o.c çıkarsa diye bahsediyor buna ki kızmazhiç bişeycikler söyleyemez merak etme onun borusu size ötüyor,,hoşuna bile gider kızına talip çıktı diye korkma sen
Tabiki sevdiği kız çabalıcak ama babanın öfkesi pik yapmış durumda şuanda söylenmesi çok mantıklı görünmüyor gibi geldi banaEstafurullah öyle demek istemedim ama kız çocuğa kendini düşünüyorsun deyince o da kızıyor haliyle benim anladığım da bu. Sonuçta çocuğun aile ile tanışmaktan bir çıkarı yok ki yine kız için çabalıyor.
Sevgilim ve ailesi farklı şehirde polis olduğu için memleketinde görev yapamıyorAevgiline söyle dokuma in geldigi gün telefonunu ablasina falan versin .... Baban aramak istediginde o ciksin telefona.....
Bende bu dusuncedeyimHerkesin aksine ben sevgilinin tutumunu yanlış buldum canım, şuan tek derdi ortalığı sakinleştirmek olmalı bide kendisi trip atarak seni dahada çok üzüyo farkında değil
Elbette orası tartışılır ama çocuğun elinden başka bir şey gelmiyor işte kızla birlikte ağlayıp zırlasa ne biçim erkeksin sen sahip çıksana olacaktı. Kıza konuş demek yerine kapıda ansızın belirecek o zaman yani :)Tabiki sevdiği kız çabalıcak ama babanın öfkesi pik yapmış durumda şuanda söylenmesi çok mantıklı görünmüyor gibi geldi bana
Evett yine benim için bizim için çabalıyor ama zamanı değil işte keşke babam böyle bir adam olmasaydı da kimseyi bu durumlara dusurmeseydimEstafurullah öyle demek istemedim ama kız çocuğa kendini düşünüyorsun deyince o da kızıyor haliyle benim anladığım da bu. Sonuçta çocuğun aile ile tanışmaktan bir çıkarı yok ki yine kız için çabalıyor.
Zaten o arıyordu beni ama dakikaları bitti bana avea hat almıştı kendi aramızda 5400 dk bedava vardı ama koyde çekmiyor siye mecbur turkcell geçtim ee bu defa o kampanyadan yararlanamaz olduk bizim dakikalar bitti bende evin bedavasi var diye böyle bir salaklik yaptım işteya madem baban böyle bir insan az dikkat et sen de ya, sevgilin polismiş 2500 lira para alıyor, avea polisler için gayet güzel kampanyalar yapıyor bir zahmet o arasaymış seni.
İnşallah kocadan yana şansın güler canım zor imtihan vallahi Allah bir çıkar yol gösterir umarım.Evett yine benim için bizim için çabalıyor ama zamanı değil işte keşke babam böyle bir adam olmasaydı da kimseyi bu durumlara dusurmeseydim
Onu da yapıcam diyo en sonunda ailemi alıp çat diye gelecem evden kovaya değil ya diyor bende kova dedimElbette orası tartışılır ama çocuğun elinden başka bir şey gelmiyor işte kızla birlikte ağlayıp zırlasa ne biçim erkeksin sen sahip çıksana olacaktı. Kıza konuş demek yerine kapıda ansızın belirecek o zaman yani :)
ya ne alakası var? annenizde bi alem doğrusu nasipten öte yol mu var bilmediğimiz? hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle ama ailenin tutumunu algılamam mümkün görünmüyorBabam yaşıma takılmış durumda 24 25 yaşında arkadaş yapabilirsin demişti önceden . Evdekiler de bana yükleniyor annem surat asiyor kardeşlerim Üzgün annem sabredemedin mi diyo hep benim yüzümden diye kahroluyor um
Zaten o arıyordu beni ama dakikaları bitti bana avea hat almıştı kendi aramızda 5400 dk bedava vardı ama koyde çekmiyor siye mecbur turkcell geçtim ee bu defa o kampanyadan yararlanamaz olduk bizim dakikalar bitti bende evin bedavasi var diye böyle bir salaklik yaptım işte
Gencligim hep babamdan korkarak geçti hep bi baskı azalama Bagiris cagiris artık rahat etmek istiyorum ama babamdan kurtulcam derken yanlış kararlar vermek istemiyorum. İnşallah Rabbim yardimcim olurİnşallah kocadan yana şansın güler canım zor imtihan vallahi Allah bir çıkar yol gösterir umarım.
O zaman bir kiz arkadasina falan versin telefonu...Sevgilim ve ailesi farklı şehirde polis olduğu için memleketinde görev yapamıyor
Zaten o fazlasıyla fatura parası ödedi 2 yıl boyunca aynı şehirdeydik bian da boşluğa düştük özellikle de ben. Sabah 6 buçuk da uyanıyorum akşam 7 buçuk da eve giriyorum zaten koyde yim çok sıkılıyorum tek yaptığım şey sevgilimle konuşmak evde annemde hep surat siz herseye sinirlenen bi yapısı varValla polis sevgilin faturasini asip ya da tl yukleyip arayamadi mi seni ? Bu adam gecen gun kirmadi mi seni? Bu adam icin babami karsima almali miyim diyordun ? Valla ben sizi anlayamadim o kadar ne konustunuz yahu. Allah yardimcin olsun bence evleneyim deme hemen.
ama işte dediğin gibi tanımıyor ki klasik baba tutumu,korkma sen,önce erkek arkadaşınla konuş isteme konusunda ne yapabilirsiniz nasıl olur ailesinin tutumu filan pattadanak olmaz böyle istemeler filan yangından mal kaçırır gibi :) oğlan tarafının haberi var mıyı evelden senden? sonra annenle otur konuş böyle böyle diyor diye annende ona göre şekillensin babanı ikna etsin bu işler böyledir zaten. sen boşver burda daha fazla vakit geçirme ailenle ilgilen aile büyüklerinle görüşAdam şimdiden tanimadigi varlığını dahi bilmediği adama eğer bu işin altından bi o.c çıkarsa diye bahsediyor buna ki kızmaz
Sevgilimin ailesi beni tanıyor çok da seviyorlar ama bizimkilere isteme falan çok uzak onun ailesi dünden razi ama benim annem hala benim yanımda telefon çalışıyo o arıyo başka odaya konuşmaya gidiyorsun saygısızsın diyor bana, başka odaya gidiyo olmam değil problem. Annemin yanında onun beni aramasiymis benim onunla konuşmammış şimdi benim annem mi gidip babama isyecekler ciddi birisi var diyecek 3 gündür senin yüzünden şöyle böyle diye evde yedi bitirdi beniama işte dediğin gibi tanımıyor ki klasik baba tutumu,korkma sen,önce erkek arkadaşınla konuş isteme konusunda ne yapabilirsiniz nasıl olur ailesinin tutumu filan pattadanak olmaz böyle istemeler filan yangından mal kaçırır gibi :) oğlan tarafının haberi var mıyı evelden senden? sonra annenle otur konuş böyle böyle diyor diye annende ona göre şekillensin babanı ikna etsin bu işler böyledir zaten. sen boşver burda daha fazla vakit geçirme ailenle ilgilen aile büyüklerinle görüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?