İyi Değilim, Kafayı Yemek Üzereyim

babanda ne o oyle cahiliye devrinden kalma gibi ama sizde de hata var madem babanizi biliyosunuz neden yapiyosunuz

İnş inanır da sizde sorun yaşamazsınız Bi daha ki sefere daha dikkat

Ahhh inşallah dediğiniz gibi olur ama sevgilim de söyle gitsin artık diyor zaten aylardir ne zaman soylceksin artık söyle istemeye gelelim bi adi olsun iliskimizin sende kurtul surekli korkmaktan bende düşünmekten çaresizlik ten kurtulayim diyordu . Eminim o kıza da saydırir yapmak ya ben Salak miyim siz kimi kandiriyosunuz geri zekalı lar sende salaksın benim kızım gibi der daha der de der yani aklıma gelenler bunlar

Kiz korkma boşuna. .hic birsey olmaz. .ali kiran baş k esen degil ya..cok cok teyzen halan dayin yokmu doverse gidip kalırsın. .sakin kocaya kacmayi düşünme. .21 yaşında milleti kendine guldurme

İşte babamı tanıyorum bi kızla konuştuğun da da tatmin olcagini düşünmüyorum. O kıza da bağırır çağırir hakaret eder sevgilim konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum. Tamam beni seviyor düşünüyor ama benden çok sıkılmış bunalmış daralmis ben benim ruh halimi anlamasini bekliyorum anlıyorum diyor ben Hayır sana kolay geliyor deyince yeter artık ya hep dusunmedigim şeyleri düşünüyosun diyosun bana kapat telefonu iyi değilsin ben napayım diyip kapatıyor . Neymiş benim onunla böyle konusmamam lazımmış ben zaten gerginim korkuyorum ee ben napabilirim sana bütün aklıma gelen çözüm yollarini söylüyorum hepsine de ona olmaz buna olmaz ee ne olur diyip kiziyo

Yuh yani, nasil bir zihniyet! Rabbim korusun sizi, ona da merhamet versin insallah.
Faturayi odeseniz? Offf ya insallah baska seyler girer araya, tamamen unutur bu konuyu.
Kadina el kaldiran adam da kendinden cok daha guclusunden dayak yer umarim!
Cok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Ben ilgiyi üstüme çekmemek için baba kızlarla konuştum ben öderim ya niye kızıyosun dedim siye pezvnk miyim lan ben (Özür dilerim) ben parasın da miyim diye bağırdı telefonda

Bence bunların hepsı 30 tl için falan degıldır babanız bısıler sezmıs demekkı konusmasından bellı. Sevgılın daha ne desın gelıp ısterız demıs korkma hıc bırsey olmaz. Baktın durum kotuye gıdıyor yakın bı akrabana anlatırsın durumu o yardım eder sana konu kapanır gıder.

Hatirliyorum da suan 38 yasinda olan mahallemizdeki bi abla 20 yasindayken falan ev telefonuna fazladan fatura geldi diye dayak yemisti. Resmen nostalji yasattiniz bana.
Zaten babam hep böyle arkadan gelir beno dövdügünde lise mezuniyet günümdü akşam eve 5 buçuk arabasıyla değil de 6 buçuk arabasi ile geldim diye dövdü siz düşünün artık

Y
Kiz korkma boşuna. .hic birsey olmaz. .ali kiran baş k esen degil ya..cok cok teyzen halan dayin yokmu doverse gidip kalırsın. .sakin kocaya kacmayi düşünme. .21 yaşında milleti kendine guldurme
Asla kaçmak gibi bişey düşünmedim zaten. Benim üzüldügüm evdeki huzursuzluk ve babamdan korkup yanlış kararlar vermek hadi babama söylesem sevgilimi ya yarın bigün bu çocuk hep böyle umursamaz takılırsın umursamaz dediğim de olan oldu yapacak biseh yok peki şimdi napabiliriz kafasında. Bende öyle değilim işte. Şimdi soylemesem diyelim ki devam ettik sevgilim le yarın bigün mecbur soylcem. Ayrıca herkes korkuyo babamdan kimse bi sorumlulugu almaz

Anlamaz anlamaz ,1 kere arar sürekli arayacak hali yok ya.
Tut ki aradı sevgilin denk geldi "Ben abisiyim, sen kimsin de benim kardeşimi arıyorsun" deyip üste bile çıkabilir.
İnşallah tatsızlık çıkmadan atlatırsınız canım.

Sevgilim zaten aylardir söyle artık babana diye ısrar ediyordu şimdi tam zamanı söyle gitsin ben yanindayim diyor ama olacaklardan o kadar çok korkuyorum ki bana yapacaklarını geçtim annem kardeşlerim... Evdeki huzursuzluk hadi söyledim babama korka korka tamam istemeye gelsinler demez ki şimdiden defolsun gitsin öyle biri varsa diyormus söyleyince de dövecek sovecek ayrıl bile dmez

İnşallah böyle yazıldığı gibi kolay olur çok çok teşekür ederim

Sizin icin dua edicem. Rabbim babaniza oyle bir firsat vermesin.

A
canım sen kaç yaşındasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…