- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Sevgilimden Allah razı olsun bu aksam o kadar çok mahçup oldum ko ona da defalarca Özür diledi seni bu duruma ben düşürdüm aşkım affet sen nasıl istiyosan öyle olsun ben seni beklerim yeter ki sen iyi ol dedi sana çok haksızlık ettim babandan bana bahsetmene rağmen sonuçta baba o kadar da yapmaz diye düşündüm ama daha beno tanimadan öğrenmeden bunları yapıyorsa bekleyelim yeter ki size zarar gelmesin dedi. Bundan sonra o adama karsi gereken mesafemi gostercem ve numaraların ona kız arkadaslarim olduğunu inandircam pişman olmaz biliyorum ama ona daha fazla beni ezme zevkini yasatmicam taa ki tam anlamıyla kendi ayaklarimin üstünde durana dek . Şuan da annemi kardeslerimi alıp hadi gidiyoruz diyemiyorumAma şu an her şey daha farklı..Elinize mesleğinizi almışsınız koca insan olmuşsunuz artık lisede değilsiniz.İşte korku böyle bir şey sizi öylesine sindirmiş ki hepinizi bastırmış ilkel yaratık.Ama erkek olsanız her şey ne kadar farklı olurdu değil mi?Benim erkek oğlum kızlarla takılıyor can yakıyor olurdu eminim.
Bakın bence evlenme sürecinizi hızlandırın ve bu adamdan kurtulmaya bakın.
Sevgilimden Allah razı olsun bu aksam o kadar çok mahçup oldum ko ona da defalarca Özür diledi seni bu duruma ben düşürdüm aşkım affet sen nasıl istiyosan öyle olsun ben seni beklerim yeter ki sen iyi ol dedi sana çok haksızlık ettim babandan bana bahsetmene rağmen sonuçta baba o kadar da yapmaz diye düşündüm ama daha beno tanimadan öğrenmeden bunları yapıyorsa bekleyelim yeter ki size zarar gelmesin dedi. Bundan sonra o adama karsi gereken mesafemi gostercem ve numaraların ona kız arkadaslarim olduğunu inandircam pişman olmaz biliyorum ama ona daha fazla beni ezme zevkini yasatmicam taa ki tam anlamıyla kendi ayaklarimin üstünde durana dek . Şuan da annemi kardeslerimi alıp hadi gidiyoruz diyemiyorum
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim son 2-3 sayfaya bakarsaniz uzun uzun anlattım orda malesef durumlar boyleYalnizkelebek iki gundur okuyorum yazdiklarini merak ettim.noldu babanla durum nedir insallah aksi bir durum yoktur
Allah yardimcin olsun hakkinda hayirli olan bir kapi acsin insallah...İlgilendiğiniz için teşekkür ederim son 2-3 sayfaya bakarsaniz uzun uzun anlattım orda malesef durumlar boyle
Amin insallahAllah yardimcin olsun hakkinda hayirli olan bir kapi acsin insallah...
Hepsini anlattım aslında anlatmak durumunda kaldım ne kadar zor durumda olduğumu anlasin oda ona göre davransin diye , Şimdi iyiki de anlatmışım diyorum çünkü anlayışla karşıladı evlenelim söyle diyen adam sen nasıl iyi olcaksan öyle yap, yeter ki aile huzurunuz bozulmasın ben bılemedım böyle olacağını Özür dilerim hayatım 2 yilda olsa 5 yılda olsa beklerim ben babadir sınırlenır geçer diye dusundum ama daha öğrenmeden bile sizi böyle uzuyorsa sen hangi zamanin daha uygun olduğunu bilirsin dedi. Sağolsun . Olayı polise tasirsam hersey daha kötü olur suan da tek istegim o numaraları arayıp hepsinde telefona kızların çıkması ve azda olsa utanmasi tabi ki hiç birşey bana soylediklerini anneme söylediklerini telafi edemez unutmam unutamam.Sevgiline babanın söylediklerini söylemedin inşallah.Yarın öbür gün hepsini saymasın sana teker teker.Malesef genelde öyle oluyor.Polise şikayet edin eğer dövmeye kalkarsa , merkeze yürümeye gerek yok.Telefonunuz var 155 i arayacaksınız.Bu kadar hakarete de şiddete de dayanmak zorunda değilsiniz.Diklenen hesap soran yok ezdikçe eziyor.Allah yardımcınız olsun
Telefonda cok üstüme geldi mert olsana dürüst olsana hadi lan diye bi o.c ile konuştum desene diye. İyi ki de dememişim istediği oydu zaten ben kızlarla konuştum dedim elinde bi delil yok sadece varsayımlarla böyle kafayı yedi. Numaraların arkadaslarima ait olduğuna inandirabilirsem bi nebze olsun korkum azalır yakında eve gelecek napar bilmiyorum ama sürekli gözü bende olacak telefonumu kurcalayacak falan. Bu eziyete en fazla 10 gün dayanabiliyorum geldiğinde 10 gün duruyor yanımızda olsa ne yapardım buna da şükürUfff bu konuyu okuyorum 2 gündür ben buradan korktum yaa. Adam gelirse dövecek kimsenin elinden birşey gelmiyor
Benim arkadasimin babasi eve içkili gelip hepsini dövmustu annesini kardeslerini arkadaşım korkup polisi aramış Afedersiniz de bi bok da olmamış mahkemeye çıkmişlar sıradan bi mahkemeymis. Hem bizim burda geçtim dövecek diye polis çağırmayi geçen köyden bikaç serseri kız kardeşime takılmış lar baya dövecek olmuşlar gittim çocuklarla konuştum yaşlar 18 falan banada küfür ettiler bende polisi aradım. Sonra herkes beni ayıpladi polisi aradım diye annem iyi yapmışsın ama baban duymaz inşallah diyor sanki polis yolda gezen serseri. Kafalar burda böyle malesefTurkiyede insan haklari yok mu? Polisi arayin bir yardim alin eli kolu bagli oturup o adamin gelip sizi dovmesini mi bekleyeceksiniz ailecek?
Ailenin reisiyse reisligini bilsin asagilik adam. Kadina siddet uygulamakla ne saniyor kendini. Birilerinin ona haddini bildirmesi lazim.
Kimselere kızamıyorum çünkü gercek bu, sevgilime anlatıyorum mecburen herseyi onada yazık şimdiden önyargı oluştu adam da ya banada bu sekilde davranmaya kalkarsa ben onu çekemem o zaman. Ne olursa olsun senin baban tamam ama ben saygısızlık yapmadıgım halde banada bu sekilde konuşursa bana gelip de az sus katlan deme diyor bende şimdiden bunları düşünme dedim. Ne yapıcam ben bu babaylaAyyy yemin ediyorum babandan nefret ettim boyle adamlara her sey mustehak
Adam resmen insani cildirtir anlayissiz,kaba ,insanliktan nasibîni almamis
bunlari yazdigim icin kizma lutfen a ma Adam tam bir diktator
Masum karisîna kizina guc gosteririsi yaparak kendini birsey saniyor gicik oldum ya
Keşke üniversiteyi okuduğun yerde çalışma fırsatın olsaydı. Neyse ya inşallah babanın siniri geçmiş olur geldiğinde. Bir de memleket nere merak ettim.Telefonda cok üstüme geldi mert olsana dürüst olsana hadi lan diye bi o.c ile konuştum desene diye. İyi ki de dememişim istediği oydu zaten ben kızlarla konuştum dedim elinde bi delil yok sadece varsayımlarla böyle kafayı yedi. Numaraların arkadaslarima ait olduğuna inandirabilirsem bi nebze olsun korkum azalır yakında eve gelecek napar bilmiyorum ama sürekli gözü bende olacak telefonumu kurcalayacak falan. Bu eziyete en fazla 10 gün dayanabiliyorum geldiğinde 10 gün duruyor yanımızda olsa ne yapardım buna da şükür
Keşke öyle bi şansım olaydı sevgilim de orda zaten hersey daha güzel olablirdi ama babam yıne göndermezdi yaa, stajı bile orda yaptım diye hala laf eder aradan 2 yıl geçti. Memleketi özelden yazarım size :)Keşke üniversiteyi okuduğun yerde çalışma fırsatın olsaydı. Neyse ya inşallah babanın siniri geçmiş olur geldiğinde. Bir de memleket nere merak ettim.
Dengesiz yaa bildiğin dengesiz. Bugün aradı beni , isteydim bişey oldu sandım açtım ben seni mi aramisim yanlışlıkla aradım diyor bende tamam dedim ehliyet sinavindan kalmissin diyo bana şaka yapıyo kendince üstelik de bilerek aradı . Kendince pişman oldu galiba ispatlayamadi ya istediğine ulasamadi inkar ettim ya kızlarla konuştum diye ondan böyle . Ama naparsa yapsın şu saatten sonra bitti benim için . Ocak da eve gelecek asıl o zaman için korkuyorum ama yapacak da bişey yok malesefYalnizkelebek nedir durumlar? Iyisiniz degil mi bisey yapmadı babanız olacak adam?
Dengesiz yaa bildiğin dengesiz. Bugün aradı beni , isteydim bişey oldu sandım açtım ben seni mi aramisim yanlışlıkla aradım diyor bende tamam dedim ehliyet sinavindan kalmissin diyo bana şaka yapıyo kendince üstelik de bilerek aradı . Kendince pişman oldu galiba ispatlayamadi ya istediğine ulasamadi inkar ettim ya kızlarla konuştum diye ondan böyle . Ama naparsa yapsın şu saatten sonra bitti benim için . Ocak da eve gelecek asıl o zaman için korkuyorum ama yapacak da bişey yok malesef
İlginiz alakaniz için çok teşekkür ederim borclarimin bıtmesıne 5-6 ay var daha sonrasinda ilk yapacağım şey biriktirmek zaten . Hergün korkuyla yaşıyorum şu evdeLütfen para biriktir lütfen. Evdekilerden kimseye verme. Kardesine bile. Olası bir sıkıntıda kenarda paran olsun. Biriktirebildigin kadar biriktir. Dik durusuna devam et. Sinirlerine sahip çık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?