- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Sizin tavsiyelerinizi çoğu zaman dikkate almaya çalışıyorum yine öyle yapıcam uzun olursa şimdiden kusura bakmayın , 2-3 gün önce başıma bi olay geldi babam sevgilimi öğrendi öğrenecek ev telefonundan aramistim sevgilimi dakikalar geçmiş faturaya yansımış babam da dokuman cikartacak ve yarın çıkıyo dokumanBabam çok sinirli birisi 2-3 gündür doğru düzgün evi aramıyor arasa da anneme kızıyor azarliyor kapatıyor benimle 1 kere konuştu kimle konuştun dedi bende kızlarla baba dedim. Eğer yalan söylüyorsan senı mahveder altından başka bişey çıkarsa da anneni de seni de yaşatmam dedi. Annem olayın üstüne gitme işte diyormus sende bişeyler biliyosun demek ki diye kadını azarliyormus. Ben kendime kızıyorum nasıl böyle bi hata yaptım diye. Ama artık yapacak bisey yok şimdi yarın babam dokümanı çıkarttığında zaten anlayacak herseyi çünkü gece konusulmus ve hep aynı numara. Bana soracak sayıp sovecek ben ne dcegimi bilmiyorum hala yok baba valla arkadaşım desem çok belli yalan olduğu sonra numarayı arayacak sevgilim de yarın çalışıyor hadi telefonu bi kıza verdi diyelim konuşsun diye babam onu da yemez onada sayar söver hadi anlattım biri var baba dedim e ondan da korkuyorum. Kabullenemez hemen, anneme eğer öyle bişey varsa defolsun gitsin diyormus . Ben çok gerginim sürekli evde suçlanıyorum haliyle sevgilimden ilgi bekliyorum ama oda ahh vah yapan bi insan değil tamam bunlar oldu ne yapabiliriz diyor mesela bende ,sinirleniyorum ben senin umrunda değilim diye ona soylenince sen iyi değilsin seni en çok umursayip düşünen insan benim hep böyle diyosun şimdi konusmayalim diyip kapatiyo telefonu bu defa da soylemicem babama bu adami mi anlatacam diyorum. Bide babam anneme bu işin altından ( çok özür dileyerek yazıyorum ) bi o.çocuğu çıkarsa varya demiş sevgilim baban ne demiş anlat dedi bunu da söyledim sinirden deliye döndü duyunca . Bende adam beni dövecek oldurcek diyorum başka ne dedi diyosun konu sana gelince kızıyosun hep kendini düşünüyosun dedim beni düşünen kimse yok gibi geliyor ve yarın hala napicagimi bilmiyorum ya düşünmekten deli oldum yemek yiyemem gözüme uyku girmez oldu babam eve gelecek diye aklım çıkıyor başka şehirde çalışıyo. Ağlamaktan helak oldum sevgilim ben hep yanındayım diyor söylesem dövecek diyorum o zaman söyleme diyor soylemesem de anlayacak gene dövecek diyorum çık gel o zaman ne diyeyim diyo onu da yapmam diyorum benden ne istiyosun peki söylesen de yanindayim arkandayim ailemi alırım çıkar geliriz istemeye diyo ee söylemesen de arkandayim ama anlayacak yine dövecek diyosun bem senin için napabilirim sürekli bana kizmaktan vazgeç diyo. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Zaten bin pisman oldum. Ben mecburiyetten evlenmek istemiyorum kimseyle. Ama kestiremiyorum ne olacağını babama söylesem ayrı dert hadi inkar ettim diyelim yine de anlayacak adam bide düşünüyorum sevgilim beni anlamıyor gibi geliyo daha kötü zamanlarim olacak babama söylersem o zaman da böyle yaparsa bin pisman olurumanne babanin dedigi sevgili yada kocaya SOYLENMEZ ...
olan olmus ama bu sevgilinle evlenmek zorunda kalmazsin umarim
Uzaktayiz cepten konuştum zaten dakikalar bitince bende bizim ev telinde bedava var diye aradım ama bunlar oldu. Babam 1 kere dövdü bildiğin yumruk attı adam heryerimi morartmistiCep yok mu? Ya arada da sevgilin arasaymis.
Hic dovdu mu baban? Yas kac? Is o boyuta gitmez ya...
Bir yalan uydursan, arkadasim dertli, anne babasi bosaniyor, ona destek oldum falan desen?
Ben kesinlikle babamı savunmuyorum zaten ama anneme bile senin dogurdugun böyle olur diyor neler neler diyor ben onlara sesimi cikaramazken daha tanimadigi sevgilime bunu dediği için ne diyebilirim adamaBaban çok yanlış düşünüyor. Nasıl evleneceksin sen ? Damadına o.çocuğu mu diyecek ? Torunu da olursa o.nun torunu diye sevmez umarım.
Şimdi sevgilim ve ben ayrı sehirdeyiz sevgilim yarın çalışıyo ver is yerinden ayrılması çok zor hadi 1 kıza verdi diyelim babam çok zeki kelime oyunları yapar gibi geliyor. Aslında dediğin iyi fikir babam ararsa numarayı bi kızla konusursa kız böyle diyebilir annem babam boşanmak üzere diye teşekkür ederimAl sevgilinin telefonunu ver bi kız arkadaşına baban geldiğinde o da yanında olsun.Kız ailesiyle kavga etmiş intihar edecekti falan bende onunla konuşup sakinleştirmeye vazgeçirmeye çalışıyordum dersin kızı dövecek hali yokya.valla aklıma bu geldi inş birşey olmaz
Töbe yarabbim.. allah yardimcin olsun yaş kaç canım ?Ben kesinlikle babamı savunmuyorum zaten ama anneme bile senin dogurdugun böyle olur diyor neler neler diyor ben onlara sesimi cikaramazken daha tanimadigi sevgilime bunu dediği için ne diyebilirim adama
Zaten babamın numarasi var sevgilim de verdim yani. Ama işte çalışırken bi kız bulup o anda kızı öğretip babamla konuştur mak çok riskli eğer yalan olduğunu anlarda kii anlar gibime geliyor sayar söver telefondaİnkar et.
Arkadaşımın numarası dersin, ismini ver mesela X olsun.
Sevgilin babanın numarasını kaydetsin başka bir kız arkadaşıyla konuştursun işte.
Baban başka numaradan arayıp da sevgilin çıkarsa telefona o zaman da "Ben X'in abisiyim , yabancı numara olunca ben açtım." der.
Yuh yani, nasil bir zihniyet! Rabbim korusun sizi, ona da merhamet versin insallah.Uzaktayiz cepten konuştum zaten dakikalar bitince bende bizim ev telinde bedava var diye aradım ama bunlar oldu. Babam 1 kere dövdü bildiğin yumruk attı adam heryerimi morartmistiasla unutamiyorum. 21 yaşındayim Ünv. Bitti 4 aydır çalışıyorum sevgilim de polis memuru ama babam 2 ay önce falan bak kelebek 24-25 yaşında kendine arkadaş yapabilirsin ancak oda o. Çocuğu olmasın adam gibi adam olsun dedi bian da kendi kendine dedi bunu. Şimdi yaşıma takık yani
Ordan herkes elini ayağıni çekmiş yazdım ama kimse donmedi. Evet annemde sizin gibi diyor anladı o zaten biliyo inadına iyice ortalığı karıştırmaya çalışıyo diyo. Babam başka şehirde ama atlar gelir sadece beni dövmekle kalmaz annemi de öyle evi birbirine katar ve bunu aylarca odetir bana. Ben 21 yaşındayim 15 yaşında söyledigim bi yalanı bile hala unutmamistir ve her kızdiginda yalancı köpek falan der banaBirkaç gün önce de konu açmıştın ordan devam etseydik
Benim anlamadığım bu kadar neden korkutuyor baban
Yaşın kaç yani sanki trilyonluk konuşmuşsun 30 tl için bu baskı fazla geldi
Sevgilini öğrenmek için yapıyor sanki
Uzaktaki adam ne yapabilir ne bekliyorsunuz adamın tepkilerini beğenmiyorsunuz baba sizin babanız huyunu suyunu siz bîlecek ona göre davranacaksın
Elin adamı baban hakkında ne desin kötü bir şey dese o benim babam dersin bu sefer de
21 yaşındayım 4 aydır çalışıyorum Ünv. Bitti çok da küçük değilimKaç yasindasin canım sen.....
Baban bu kadar sinirlendigine göre çok küçük olmalı yaşın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?