H Hayal73 Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2023 2 0 51 1 Nisan 2023 Konu Sahibi Hayal73 #1 İzmirde önerebileceğiniz en iyi kadın doğumcu varmı neslihan gürbüz'ü önermişlerdi tanıyan varmı nasıl iyimi?
İzmirde önerebileceğiniz en iyi kadın doğumcu varmı neslihan gürbüz'ü önermişlerdi tanıyan varmı nasıl iyimi?
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.659 4.878 30 2 Nisan 2023 Konu Sahibi Hayal73 #2 Hayal73 .!.: İzmirde önerebileceğiniz en iyi kadın doğumcu varmı neslihan gürbüz'ü önermişlerdi tanıyan varmı nasıl iyimi? Genişletmek için tıkla... Mehmet Bal iyidir kendisinde doğum yaptım çok keyifli bir süreçti. Tüp bebek içinde nurettin ersöz inceyi tavsiye ederim ilk denemede hamile kaldım ve çok açıklayıcı bir doktordur.
Hayal73 .!.: İzmirde önerebileceğiniz en iyi kadın doğumcu varmı neslihan gürbüz'ü önermişlerdi tanıyan varmı nasıl iyimi? Genişletmek için tıkla... Mehmet Bal iyidir kendisinde doğum yaptım çok keyifli bir süreçti. Tüp bebek içinde nurettin ersöz inceyi tavsiye ederim ilk denemede hamile kaldım ve çok açıklayıcı bir doktordur.