Iyi bir evlilik iliski nasil olur ?

Şuana kadar binlerce yanlış yaptım. Hayatımdaki insanları boğdum sıktım telefonlarini kurcaladim bunlarda buna karşılık ya aldattı yada da gittiler. Doğru bir ilişki evlilik nasıl oluyor.

Bence en önemlisi evlendiğiniz kişinin en yakın arkadaşınız olması. Ortak şeylerden zevk alabilmek, ilgi alanları ve arada farklılıklar için de birbirinize mesafe tanıyabilmek. Hem birbirinizin en yakın arkadaşı olacaksınız hem de başka arkadaşlarınızla ayrı ayrı da vakit geçirmeyi bileceksiniz.

Haklısınız

Saygı uyum ve rahatlık ile olur.Azami kıskançlık azami takıntı birlikte eğlenmek dost olmak ekip olmak birbirini desteklemek birbirini yüreklendirmek ile olur.Bu arada moduna enerjine içine dışına kendi elektriğini hiç kimse için değil sadece kendin için iyi hissederek olur.Klasik değil birazda ruhsal birazda ilgi alanları olarak yakın olmak iyidir Şahsen zıt kutuplar hayat yolunda birbirine batarBu sadece fizikte geçerli .Ne kadar aynı pencereden bakmak zevkli ise bir o kadar ayrı dünyaların birleşmesi yorucudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…