Evet aynen kızları o yasta kadın 47arkadaslar kadin 20-21 yasinda degil, kadinin 2 kizi varmis bu yaslarda yoksa annesi ile ayni yastalarmis.. Allah yardimciniz olsun sabir versin konu sahibi..
Evet aynen kızları o yasta kadın 47
Kadinin facebook uzerinden yazdigi seylere cevap yazmaniz dogru degil madem davalik olunacak.Malesef istanbuldayız. 6000 tl den baslıyor diyorlar çekişmeli boşanmalarda ise dahada artıyormuş fiyatlar . Gecen sene evi verince kiracı koyduk kiracı bu ay cıktı Malesef şimdi tekrar geldik kiraya vermek için boş evde kalıyoruz ki kiraya verip gidelim diye ama cevreden duydu heralde bilemiyorum azönce arayıp ordan Çıkın ben tatile gelecem diye annemı aramıs utanmadan bağrış cagrış koptu arkadaşıma anlatırken dediki kadınlar kulubüne yaz oradan bilgi veren olur diye o yuzden acele bir şekilde girdim ve yazdım uzun uzun yazmaya fırsat bulamadığım için kısaca anlattım uzunca yazsam ağlanacak haldeyiz. Evliyim eşimle böyle sorun Yaşadıkça onunlada sorun yasıyorum nihayetinde bakmak zorunda değil kimseye zaten faturaları Boğaz masrafları okul masraflarını ödüyorum birde extra masraflar yüklemek istemiyorum çünkü serbest meslekte çalısıyor ve birsürü onunda borcu var borç ödüyor şuan işte yok tutunacak hiçbirşeyi yok Malesef . Kadın Facebook tan istediği küfürü ediyor biz cevap verince eve annemleri dövmeye geliyor adam iğrenç bi durum Aldı artık 20 yaşındaki kardeşim her kavgada bayılıyor eşim sen utanmıyor musun acımıyor mu işin Kızın bayılıyor küçük oğlun korkuyor dediğinde dönüp bakmıyor bile benı aramasınlar birşey yazmasınlar kadına diyor kadının yazdığını gösteriyoruz o yazdı diye yazdık diyoruz o yazmaz diyor bize yazdığını gösteriyoruz hayır diyor .kardşeim yerde baygın yatıyor ölsünler Banane diyor adam
Malesef istanbuldayız. 6000 tl den baslıyor diyorlar çekişmeli boşanmalarda ise dahada artıyormuş fiyatlar . Gecen sene evi verince kiracı koyduk kiracı bu ay cıktı Malesef şimdi tekrar geldik kiraya vermek için boş evde kalıyoruz ki kiraya verip gidelim diye ama cevreden duydu heralde bilemiyorum azönce arayıp ordan Çıkın ben tatile gelecem diye annemı aramıs utanmadan bağrış cagrış koptu arkadaşıma anlatırken dediki kadınlar kulubüne yaz oradan bilgi veren olur diye o yuzden acele bir şekilde girdim ve yazdım uzun uzun yazmaya fırsat bulamadığım için kısaca anlattım uzunca yazsam ağlanacak haldeyiz. Evliyim eşimle böyle sorun Yaşadıkça onunlada sorun yasıyorum nihayetinde bakmak zorunda değil kimseye zaten faturaları Boğaz masrafları okul masraflarını ödüyorum birde extra masraflar yüklemek istemiyorum çünkü serbest meslekte çalısıyor ve birsürü onunda borcu var borç ödüyor şuan işte yok tutunacak hiçbirşeyi yok Malesef . Kadın Facebook tan istediği küfürü ediyor biz cevap verince eve annemleri dövmeye geliyor adam iğrenç bi durum Aldı artık 20 yaşındaki kardeşim her kavgada bayılıyor eşim sen utanmıyor musun acımıyor mu işin Kızın bayılıyor küçük oğlun korkuyor dediğinde dönüp bakmıyor bile benı aramasınlar birşey yazmasınlar kadına diyor kadının yazdığını gösteriyoruz o yazdı diye yazdık diyoruz o yazmaz diyor bize yazdığını gösteriyoruz hayır diyor .kardşeim yerde baygın yatıyor ölsünler Banane diyor adam
Ar namus olmayan bi insanı nasıl rezil edebilirsiniz ki . Yolda karşılaştık bide evimizin ıkı sokak ilerisinde oturuyorlar üstüne doğru kendımı tutamadım kadın Gülüyor elinizde tutamadıysanız Banane diyor evli adam diyorum Banane diyor kadın kimin yanında ona bakın imzanın ne Önemi var diyor sokakta . O yuzden kadın utanmazın teki zaten Ablasını bulup konuştuğumuzda bana ilk siz değilsiniz dedi yuva yıktığı . Avukat bulmam gerek çünkü ev annemin şuan kira ödememesi için tek yol. Annemın annesı babası vefat etti ve çocuklarından baska kımsesı yok o yuzden zaten sahipsiz diye bu kadar rahat bu adamda.gidecek yeri yok diye düşünüyor heraldeHer şeyden önce küfürlerin ekran çıktısını alıp doğru savcılığa
Bir dilekçe ile bilişim suçlarına şikayet edin, hiç bir masrafı yok
Bir karakola alınsın, silkelensin anlar ne bok yediğini
Eve kavgaya mı geliyor baban hemen arayın polisi gelsin zabıt tutsun, şikayetçi olun
Evi başkasına satış gösterme yoluna gitmeyin sakın, hileli satış tespiti isteyip işleri sarpa sardırabilir, evi mahkemede talep edin tazminat olarak. Savcılık şikayeti kısmından sonra kadına bir de tazminat davası açın görsün ebesinin kini, baro size bu konuda yardımcı olur. Zaten haklı bir dava çok iş bilir bir avukata gerek yok. Her iş bittikten sonra da verin üç beş kuruş birilerine eşek sudan gelinceye kadar dövsünler ikisini de , kemikleri kırılasıya kadar, pislik şeyler asabım bozuldu ya. Güçlü durun, karşısında geri adım atmayın, cümle aleme rezil edin, insan içine çıkacak halleri kalmasın, mübarek gün Rabbim yardımcınız olsun
Canım evlilikte edinilmiş mallar ortaktır. Kim dava acarsa karsı hak talep eder ama kadınada tazminat davası açablirsiniz. msjlar duruyosa hakaret davası, zina... yani kazanma ihtimalinz çok yüksek...Ama kendi isteğiyle önce notere geldi direk tapuyada gitmedik kardeşime vekalet verdi ve vekalette meziyet taş a kendı istegim üzerine satış yapılsın diye verdi genede açabilir mi ki dava bu sefer baskasının adına yapıncada Yarısı benimdi diyecek sattılar diyecek
Ar namus olmayan bi insanı nasıl rezil edebilirsiniz ki . Yolda karşılaştık bide evimizin ıkı sokak ilerisinde oturuyorlar üstüne doğru kendımı tutamadım kadın Gülüyor elinizde tutamadıysanız Banane diyor evli adam diyorum Banane diyor kadın kimin yanında ona bakın imzanın ne Önemi var diyor sokakta . O yuzden kadın utanmazın teki zaten Ablasını bulup konuştuğumuzda bana ilk siz değilsiniz dedi yuva yıktığı . Avukat bulmam gerek çünkü ev annemin şuan kira ödememesi için tek yol. Annemın annesı babası vefat etti ve çocuklarından baska kımsesı yok o yuzden zaten sahipsiz diye bu kadar rahat bu adamda.gidecek yeri yok diye düşünüyor heralde