Iyi bir Boşanma avukatı yaşadıklarımız artık şaka gibi :(((

Kardeşinizi bir pedagoga götürün. çocuğun psikolojisini bozduğu için de ayrıca dava açılabilir belki pedagogdan rapor falan alınarak. manevi tazminat davası. çok geçmiş olsun. doğru avukatıda bulmak zor çoğunun dini imanı para olmuş. umarım iyilerle karşılaşırsınız.

Biliyorum edinilmiş mallar ortak o yuzden iyi bir avukat olursa 1.5 Yıldır eve gelmeyen kirasını faturalarını evin hiçbir masrafını ödemeyen cocuklaranıa bakmayan bir adamı her türlü ıspatlayabildigimiz bu Söylediklerimi kadının yaptıkları cabası ve onunla birlikte arabayı satıp yemesi emekli tazminatını ve birikmiş olan tüm Parasını yemesi Karşılığında dahi olsa bile mi evin Yarısı onun sayılıyor Boşanma aşamasında evde 300 civarında yanı yarı yarıya verildiği taktirde ne bi ev geliyor İstanbul'da ne de yaşamlarını sürdürebilirler satılırsa . O yuzden merak ettiğim bunları yapan bi adama Karşılık mahkemede gene adalet Yarısı onun mu diyecek bana bunu hayır demez alırız evi çocuklara nafaka bağlatırız Kadından da tazminat kazanabiliriz diyecek bi avukat Lazım . Çünkü eğer yarısını alırsa kadının ekmegine yağ sürmüş Olacaz ve kadın onuda mı yesin kardeşlerim annem sürünürken annemın 30 yıllık emeginide mi verelim kadın sonra gene oh oldu desin. Daha önce 10 yaşındaki kardeşimin gözüne baka baka ohhh baban annemın boşayacak benı alacak diyen kadına bi fırsat daha vermek bizi kahreder. Sak'ın yanlış anlamayın ev peşindeler diye düşünmeyin kirayı ödemeyince ev sahibi Kapıya geldiginde Banane senın probleminden çık diyor benimde Herşeyi Karşılama gücüm yok Malesef bi ev olunca kapıya gelen giden olmadı mı insan evin içinde SOĞAN ekmek yer kımseye ihtiyacı olmaz 30 yılın emeğini uç kuruşluk insan yememeli

Kardeşinizi bir pedagoga götürün. çocuğun psikolojisini bozduğu için de ayrıca dava açılabilir belki pedagogdan rapor falan alınarak. manevi tazminat davası. çok geçmiş olsun. doğru avukatıda bulmak zor çoğunun dini imanı para olmuş. umarım iyilerle karşılaşırsınız.
Öğretmeni cagırdı gittik hiç konuşmuyor içine kapanık ÖĞRETMEN neden böyle dedi durumu kısaca Anlattık adam bile şaşırdı. Yazık çocuğa dedi . Pedegoga götürdük önce kekelemeye basladı doktora anlattık durumu o bile şaşırdı daha değişik travmalar oluşturabilir dedi ardından uç dört ay geçti zapzayıf olan çocuk hiçbirşey yememesine rağmen 10 yasında ve 70 kılo oldu Bianda . Şimdi görüntüsünden de utanıyor Düşünebiliyor musunuz onun yaşadıklarını ben abla olarak tırnaklarımı kadınında o adamın etlerine geçirmek istiyorum Kardeşimi her gördüğümde ama Malesef durduruyorlar suçlu olursun diyorlar hıncımı alamıyorum içime ata ata verem olacam. Ama iyi bir avukat bulursam makul fiyata en azından evi Alıp tazminat davalarını kazanıp nafakalarını baglatırsam ve o kadınıda Tazminatı kazanırsam kardeşimin gözüne baka baka söylediği Lafı ona yediricem AL TEPE TEPE KULLAN ŞIMDI DIYIP SURATINA TĞKÜREBİLSEM hep bunu umut ederek sakin kalmaya calısıyorum

Forma yeni katıldığım için kullanmasını pek bilmiyorumda kusura bakmayın :KK43: acaba bu avukat istegimi farklı bir yerde mi paylaşmam gerekiyordu

40 ından sonra azanı teneşir paklarmış allah ıslah etsin

sizinde allah yardımcınız olsun

Öğretmeni cagırdı gittik hiç konuşmuyor içine kapanık ÖĞRETMEN neden böyle dedi durumu kısaca Anlattık adam bile şaşırdı. Yazık çocuğa dedi . Pedegoga götürdük önce kekelemeye basladı doktora anlattık durumu o bile şaşırdı daha değişik travmalar oluşturabilir dedi ardından uç dört ay geçti zapzayıf olan çocuk hiçbirşey yememesine rağmen 10 yasında ve 70 kılo oldu Bianda . Şimdi görüntüsünden de utanıyor Düşünebiliyor musunuz onun yaşadıklarını ben abla olarak tırnaklarımı kadınında o adamın etlerine geçirmek istiyorum Kardeşimi her gördüğümde ama Malesef durduruyorlar suçlu olursun diyorlar hıncımı alamıyorum içime ata ata verem olacam. Ama iyi bir avukat bulursam makul fiyata en azından evi Alıp tazminat davalarını kazanıp nafakalarını baglatırsam ve o kadınıda Tazminatı kazanırsam kardeşimin gözüne baka baka söylediği Lafı ona yediricem AL TEPE TEPE KULLAN ŞIMDI DIYIP SURATINA TĞKÜREBİLSEM hep bunu umut ederek sakin kalmaya calısıyorum
sakin kalmanız güzel, çünkü yapacağınız herhangi bir şey karşı tarafın elini güçlendirmekten başka işe yaramaz. İstanbul barosuna ulaşıp durumunuzu anlatırsanız size en azından yol gösterebilirler. Googleda şu numarayı buldum yerleri Beyoğlundaymış +90 (212) 251 63 25.

Yarin bi gun o adsm yataklara duscek altina isiycek de o kadin donup bakmiycak bilr yrni koca bulup onu ds kapiya koycak. İste o gun evlatlari oldugu aklina gelicek rezil herif. Kizi yasinda kadinla utanmadan ailesinin gozune soka soka beraber yasiyo. Ah keske avukat tanidigim olsaydi da yardim edebilseydim :KK43:

babana da o kadına da donlarına kadar alacak şekilde davalar açın sakın acımayın

M Mutlak Butlan avukat, yardımcı olabilir, yazmıştır belki de tamamını okumadım konunun
Yok yazmadı bende avukat bulabilmek için sesimi duyurmaya calısıyorum ama bulamadım Sağolsun herkes destek olup yorumlarını paylasıyorlar öyle daralmıştım ki hepinize tşk ederim cok Allah Razı olsun bu Ramazan ayında

Ben izmirdeyim. Ayrıca boşanma, ceza ve icra artık almıyorum. Hukuki bilgi verebilirim tabi de aynı şeyleri yazıp duruyorum en iyisi hukuk köşesinde sormanız.

Iyi bir avukat bulabilirsem baba denen bu adama ve o kadına tazminat Davası acıp kazanabilirmişim galiba formlarda cok okudum çünkü ıspatlayacak birçok şeyim var zina yaptıklarını. Kardeşlerimin ikiside Okuduğu için nafaka baglanıyormus heralde gerçi suanda hiçbir şeyi kalmadı calısmıyor da bi emekli maaşı var anneme devrettiği ev var sadece onada göz diktiler satıp yeme konusunda. Anneme de Boşanma Davası süresince iştirak nafakası alabiliyor musuz bunları ögrendim fakat annemın üzerine devrettiği evin yarısını istediği taktirde nasıl olacak annemın baska evi yok bu zamana kadar Kadınla satıp yedikleri yanına kar kaldığı gibi birde evin yarısını Alıp yiyecek mi bunu kesinleştirmem gerek öncelikle sonrada tabi bunların üstesinden gelebilecek vicdan sahibi bi avukata :KK43:

Biz evi kiraya vermek için geldik tapu annemın üzerine bizi arayıp Orayı terkedin ben gelecem demeyi cok rahat yapabiliyor gelirse burada ne yapabiliriz eve almazsak sonuçta daha resmi nikahlılar ıkısınıde almak durumunda mı kalacaz

Yazlığın tapuda devri yapılmadıysa barodan adli yardım talebinde bulunabilirsiniz. Zaten annenin başka bir şeyi yokmuş. Bulunduğunuz ilçenin bağlı bulunduğu adliyeye gidip baroyu sorun orada sizi yönlendireceklerdr. Nafaka talepleri olacak tabi. Kadına manevi tazminat davası açabilirsiniz hem küfürler hem babanla birlikte olmasından dolayı. Hakaretler için suç duyurusunda bulunun. Edinilmiş mal paylaşımına gelince babanız acaba annenize bağışta mı bulndu? Noterde imzaladığınız sözleşmeyi görmem gerek kesin bir şey yazabilmem için.

Oncelikle yazlik evi de satamasin diye aile serhi koydurun. Tapu dairesinde bir dilekce ile yapilabiliyor. evin uzerince serh konulunca satamaz. Ikincisi evi siz satarsaniz hileli satisa girer. Onu yapmayin. Bosanmadan da nafaka isteyebilirsiniz. Bosanmadan da kadina tazminat davasi acabilirsiniz. Bosanma davasinda babamizin odeyecegi tazminata karsilik yazlik evi isteyebilirsiniz. Mallar yari yariya ortak paylasiliyor ama tazminati odeyemezse evi istersiniz. Bu arada altinlar annenizin hakki onlari da isteyebilirsiniz. Babaniz annenize zarar veriyorsa eve 50 metreden fazla yaklasamama karari cikartabilirsiniz. O kadina da birsey yazmayin aleyhinize kullanilir. Maalesef bu tipler cirkwf oluyor. Babanizin da gozu perdelenmis ama cok ah diyecek de is isten gecmis olacak. Allah yardimciniz olsun. Bi avukata danisin. Sart degil o kisiyi avukat olarak tutmaniz ama ona herseyi sorabilirsiniz.
Allah yardimciniz olsun.

Boşanma davası açmadan da babanızın evin giderlerine katılması için dava açabilirsiniz. Boşanmayı hemen açacaksanız tedbir nafakası talep edebilirsinz dava süresince. Tabi boşanma dilekçenizi ben yazıyor olsam ziynet eşyaları, ortak kullanımda olan eşyalar, dava sonuçlanıncaya kadar tedbir nafakası, iştirak nafakası, yoksulluk nafakası, yüklü miktarda manevi tazminat isterdim. Kadına suç duyurusunda bulunur, evlilik birliğini zedelemesinden ve hakaretlerinden dolayı manevi tazminat davası açardım. Taşınmazın durumu şimdiye kadar yaptğınız işlemlere bağlı.

Tapudan devri yapıldı geçen sene vekaletide tapu Aldı. Kardeşime noterde vekalet verdi su ada parsel pafta yanı adreste bulunan daireyi meziyet taş a satması için babam kardeşime vekalet verdi içeriğinde bağışla ilgili birşey yoktu galiba :KK43:(((((( aile şerhinide tek basına koyduramıyormussun beraber gidilip konduruluyormuş ve o zamanda kiraya verirken falan hep imzası olması gerekiyormus

X