- 7 Mayıs 2012
- 658
- 623
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen böyle işte Dediğiniz cok doğruKadın zaten yolun yolcusu sizin babanız gibi enayileri bulmuş kaz gibi yoluyor onun işi o zaten...o yüzden şaşırmayın yani.
Babanız olacak adam müsveddesine dava açmaktan başka çareniz yok
Öğretmeni cagırdı gittik hiç konuşmuyor içine kapanık ÖĞRETMEN neden böyle dedi durumu kısaca Anlattık adam bile şaşırdı. Yazık çocuğa dedi . Pedegoga götürdük önce kekelemeye basladı doktora anlattık durumu o bile şaşırdı daha değişik travmalar oluşturabilir dedi ardından uç dört ay geçti zapzayıf olan çocuk hiçbirşey yememesine rağmen 10 yasında ve 70 kılo oldu Bianda . Şimdi görüntüsünden de utanıyor Düşünebiliyor musunuz onun yaşadıklarını ben abla olarak tırnaklarımı kadınında o adamın etlerine geçirmek istiyorum Kardeşimi her gördüğümde ama Malesef durduruyorlar suçlu olursun diyorlar hıncımı alamıyorum içime ata ata verem olacam. Ama iyi bir avukat bulursam makul fiyata en azından evi Alıp tazminat davalarını kazanıp nafakalarını baglatırsam ve o kadınıda Tazminatı kazanırsam kardeşimin gözüne baka baka söylediği Lafı ona yediricem AL TEPE TEPE KULLAN ŞIMDI DIYIP SURATINA TĞKÜREBİLSEM hep bunu umut ederek sakin kalmaya calısıyorumKardeşinizi bir pedagoga götürün. çocuğun psikolojisini bozduğu için de ayrıca dava açılabilir belki pedagogdan rapor falan alınarak. manevi tazminat davası. çok geçmiş olsun. doğru avukatıda bulmak zor çoğunun dini imanı para olmuş. umarım iyilerle karşılaşırsınız.
sakin kalmanız güzel, çünkü yapacağınız herhangi bir şey karşı tarafın elini güçlendirmekten başka işe yaramaz. İstanbul barosuna ulaşıp durumunuzu anlatırsanız size en azından yol gösterebilirler. Googleda şu numarayı buldum yerleri Beyoğlundaymış +90 (212) 251 63 25.Öğretmeni cagırdı gittik hiç konuşmuyor içine kapanık ÖĞRETMEN neden böyle dedi durumu kısaca Anlattık adam bile şaşırdı. Yazık çocuğa dedi . Pedegoga götürdük önce kekelemeye basladı doktora anlattık durumu o bile şaşırdı daha değişik travmalar oluşturabilir dedi ardından uç dört ay geçti zapzayıf olan çocuk hiçbirşey yememesine rağmen 10 yasında ve 70 kılo oldu Bianda . Şimdi görüntüsünden de utanıyor Düşünebiliyor musunuz onun yaşadıklarını ben abla olarak tırnaklarımı kadınında o adamın etlerine geçirmek istiyorum Kardeşimi her gördüğümde ama Malesef durduruyorlar suçlu olursun diyorlar hıncımı alamıyorum içime ata ata verem olacam. Ama iyi bir avukat bulursam makul fiyata en azından evi Alıp tazminat davalarını kazanıp nafakalarını baglatırsam ve o kadınıda Tazminatı kazanırsam kardeşimin gözüne baka baka söylediği Lafı ona yediricem AL TEPE TEPE KULLAN ŞIMDI DIYIP SURATINA TĞKÜREBİLSEM hep bunu umut ederek sakin kalmaya calısıyorum
Yok yazmadı bende avukat bulabilmek için sesimi duyurmaya calısıyorum ama bulamadım Sağolsun herkes destek olup yorumlarını paylasıyorlar öyle daralmıştım ki hepinize tşk ederim cok Allah Razı olsun bu Ramazan ayındaM Mutlak Butlan avukat, yardımcı olabilir, yazmıştır belki de tamamını okumadım konunun
Ben izmirdeyim. Ayrıca boşanma, ceza ve icra artık almıyorum. Hukuki bilgi verebilirim tabi de aynı şeyleri yazıp duruyorum en iyisi hukuk köşesinde sormanız.
Yazdım ama yapılacak çok işlem var. Barodan yardım almalılar. Bu konularda uzman meslektaşlarımız yürütüyor zaten davaları. Adli yardım için ayrıca eğitim alıyorlar.canım hemen de yazmış, bilgi versen yol yordam göstersen bile yeter