Malesef istanbuldayız. 6000 tl den baslıyor diyorlar çekişmeli boşanmalarda ise dahada artıyormuş fiyatlar . Gecen sene evi verince kiracı koyduk kiracı bu ay cıktı Malesef şimdi tekrar geldik kiraya vermek için boş evde kalıyoruz ki kiraya verip gidelim diye ama cevreden duydu heralde bilemiyorum azönce arayıp ordan Çıkın ben tatile gelecem diye annemı aramıs utanmadan bağrış cagrış koptu arkadaşıma anlatırken dediki kadınlar kulubüne yaz oradan bilgi veren olur diye o yuzden acele bir şekilde girdim ve yazdım uzun uzun yazmaya fırsat bulamadığım için kısaca anlattım uzunca yazsam ağlanacak haldeyiz. Evliyim eşimle böyle sorun Yaşadıkça onunlada sorun yasıyorum nihayetinde bakmak zorunda değil kimseye zaten faturaları Boğaz masrafları okul masraflarını ödüyorum birde extra masraflar yüklemek istemiyorum çünkü serbest meslekte çalısıyor ve birsürü onunda borcu var borç ödüyor şuan işte yok tutunacak hiçbirşeyi yok Malesef . Kadın Facebook tan istediği küfürü ediyor biz cevap verince eve annemleri dövmeye geliyor adam iğrenç bi durum Aldı artık 20 yaşındaki kardeşim her kavgada bayılıyor eşim sen utanmıyor musun acımıyor mu işin Kızın bayılıyor küçük oğlun korkuyor dediğinde dönüp bakmıyor bile benı aramasınlar birşey yazmasınlar kadına diyor kadının yazdığını gösteriyoruz o yazdı diye yazdık diyoruz o yazmaz diyor bize yazdığını gösteriyoruz hayır diyor .kardşeim yerde baygın yatıyor ölsünler Banane diyor adam