• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iyi bir bilgisyarcı lazm :((

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
365
1
46
İzmir
slm kızlar.. tanıdığınız iyi bir bilgisyarcı var mı? bir mail adresinin şifresini bulmam lazım yoksa sonumuz mahkemelik olacak :((

Canım eğer bazı seylerden eminsen bakmanı hiç ama hiç tavsiye etmem. O travmayı atlatman cok zor olur.

Belki başka sekilde yardımcı olabiliriz.

Anlatmak ister mısın?

şifresini almak istediğim adres büyük ihtimalle kullanılmıyodur sadece ordaki bana ait bilgiyi almam lazm..olaylar biraz karışık :(

şifremi unuttum sseçenğide bi işe yaramıyo..

bilgisyarcı yada hacker bilgisyardan anlayan biri kolaylıkla yapar diye düşünüyorum.. bn pek anlamadığım için :(

Yasal yollara başvurun eğer sizinle ilgili özel bir bilgi, belge varsa birinin elinde.
Böylece ceza da alır.

Siz "bilgisayarcı" değil, hacker işi istiyorsunuz..

Yasal olarak suç kapsamında iş yapan bir kimseyi, bu tür bir sosyal ağda paylaşmamızı beklemiyorsunuz sanıyorum :31:

Son düzenleme:
şifresini almak istediğim adres büyük ihtimalle kullanılmıyodur sadece ordaki bana ait bilgiyi almam lazm..olaylar biraz karışık :(

şifremi unuttum sseçenğide bi işe yaramıyo..

bilgisyarcı yada hacker bilgisyardan anlayan biri kolaylıkla yapar diye düşünüyorum.. bn pek anlamadığım için :(

sana ait ne bilgisi var?

Biraz daha açabilir misin ?

Ne mahkemesi.

Facebook, Msn veya E-posta adreslerini illegal olarak ele geçirmenin (hacklemenin) cezası vardır suçtur .Bu sebeple konu açarken aha dikkatli olalım
konuyu daha fazla uzatmayalım ;kapatıyorum

Back