• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olacak esime kim bakacak?

Ben olsam çok kötü hissederdim. Çocuğum yok belki ondan tam anlayamıyor olabilirim fakat çocuk olunca eş kendini ikinci plana atılmış hissederse bu ilişkinize olumsuz yansır bence zaman içinde. Anne için çocuğu her zaman önceliklidir evet ama eşler de ihmale gelmiyor. Kadın olmak zor kısaca işte napalim. İnşallah kolayca atlatırsınız bu süreci. İmkan varsa sıkıştikca müsait olan biri yardıma gelsin size gerekirse ama eşinizi göndermeye çalışmayın artık bence

Yorumunuz çok yanlış belki istiyor olmuyordur yada tercihi değildir. İnsanlara bukadar gaddar olmayın ..eşinize hastalıkta bile bakamayacaksanız neden evlendiniz..
Bakın benim yazdığım mesaj buydu en üste alintıladım. Empati yapmaya çalışmış üstüne iyi dileklerde bulunmuşum. Ve verdiği cvp ortada. Kendisine bu şekilde yaklaşan birine bile böyleyse Bi insan onun samimiyetinden merhametinden şüphe ederim. Bi insanı çocuk konusunda vurmaktan geri kalmıyor üstelik prematüre annesi yani zor günler geçirmiştir muhakkak evladı ile ilgili ve hala utanmadan birine bunları dalga geçerek söyleyebiliyor. Allah a havale ediyorum cunku evlat sahibi olmak icin ugrastigim su dönemde Rabbim biliyor neler hissettiğimi.
Özel hayatında kendini ispatlayamayan bazı kişiler "ben burdayım beni görün" demek için böyle platformlarda gelip ona buna çatıyor. Nasıl olsa yüzünü bile görmeyecek istediği gibi zorbalık yap öfkeni kus geç oh mis. Zarar yine kendisine ama farkında değiller. Allah ıslah etsin

Bakın benim yazdığım mesaj buydu en üste alintıladım. Empati yapmaya çalışmış üstüne iyi dileklerde bulunmuşum. Ve verdiği cvp ortada. Kendisine bu şekilde yaklaşan birine bile böyleyse Bi insan onun samimiyetinden merhametinden şüphe ederim. Bi insanı çocuk konusunda vurmaktan geri kalmıyor üstelik prematüre annesi yani zor günler geçirmiştir muhakkak evladı ile ilgili ve hala utanmadan birine bunları dalga geçerek söyleyebiliyor. Allah a havale ediyorum cunku evlat sahibi olmak icin ugrastigim su dönemde Rabbim biliyor neler hissettiğimi.
Özel hayatında kendini ispatlayamayan bazı kişiler "ben burdayım beni görün" demek için böyle platformlarda gelip ona buna çatıyor. Nasıl olsa yüzünü bile görmeyecek istediği gibi zorbalık yap öfkeni kus geç oh mis. Zarar yine kendisine ama farkında değiller. Allah ıslah etsin
Bacım kusura bakma ben olaylara hakim değilim sadece konu sahibinin konusuna yorum attım sonrada birine cocugun yok evet anlamıyosun gibi bi cvp vermiş ben ona extra yazdım belki sana demiş herhalde bende karıştırıyorum kim ne yazmış ama doğru değil yani empati yapamamak kötü.. yaralı yerinden vurmak kötü anlıyorum da seni :)

Su cevaptan bile nasıl Bi karakter olduğunuz aşikar. Ben sizi kırmadan yazmak için kılı kırk yarmışım halbuki. Çocuğum yok ve olsun diye uğraş veriyorum, bu süreçte dusuk de yaptım. Birsey yazarken siz de biraz düşünseniz keske. Başka bir üyeyi de bebek konusunda vuracak yorum yapmışsınız ve o uye de hamile. Siz böyle kalp kıra kıra yaşamaya devam edin sonra böyle daha çooook konu açarsınız işiniz de rast gitmez. Bi gün neden diye düşünürseniz aynaya bakın cevabı görürsünüz. O çocuk ve kocaya da Allah yardım etsin sabır versin gerçekten büyük imtihandalar sayenizde çünkü
Tekrar merhaba en çok sizin yorumunuzu önemsedim çünkü bu suçlamayı kabul etmen mümkün değil. Çok çok ağır bir şey bu söylediğiniz. İlk mesajinizda çocuğunu olmadığı için anlayamadığınızi siz kendiniz yazdiniz isterseniz açın okuyun tekrar. Ben size sadece evet çocuğunuz olmadığı için anlamamissiniz yazarak onay mesajı yazdım . Gerçekten çok kırılmışsınız ben yine de yanlış anladiginiz halde özür dilerim çünkü yaşadıklarınız çok hassas ve üzücü şeyler. Bu özrü inanın içten diliyorum. İnşallah kalbinizin istediği şekilde hayırlısıyla bebeğiniz olur hayırlı sağlıklı evlat sahibi olursunuz

Bacım kusura bakma ben olaylara hakim değilim sadece konu sahibinin konusuna yorum attım sonrada birine cocugun yok evet anlamıyosun gibi bi cvp vermiş ben ona extra yazdım belki sana demiş herhalde bende karıştırıyorum kim ne yazmış ama doğru değil yani empati yapamamak kötü.. yaralı yerinden vurmak kötü anlıyorum da seni :)
Evet onu yazdığı kişi benim. Bana yaptığı yoruma istinaden yazmışsın ben de tanımadığın halde empati yapıp bu şekilde yaklaştığın için içimi dökmüş bulundum işte 😅 teşekkür ederim bu arada 😊

Ben size ayrica mesaj yazdım siz okumadınız galiba . Siz kendiniz de söylemişsiniz çocuk konusunda hassas olduğunuz bir dönemden geçtiğiniz için alıngan ve kırılgansiniz belliki özellikle bu konuda benim çok zor günlerim oldu evladimin sağlığı ile alakalı yani kimseye burda çocuk konusunda kötü birşey yazıp mutlu olacak cinsten birisi değilim emin olun. Bu konuda herkes bana öfke kustu ben kimseye kusmadim neden kusayim? Özel hayatta var olmak kanıtlanmış olmak sizin için tam olarak neyi ifade ediyor bilmem ama bunlarla ilgili bir sorunum yok

Oğlum 15 aylıkken eşim apandisit ameliyatı olmuştu valla kayınvalideyi getirttim memleketten apar topar geldi refakatçı kaldı. Hatta ilk ameliyat olduğu gece tek bıraktım eşimi mecburen bebekle hastanede kalacağıma eşimin tek kalması daha mantıklıydı.
kv bizim evde baktı eşime. 3-4 gün sonra döndü. biraz da annem geldi o ilgilendi. Yani ben oğlum o aylardayken yetemiyordum her şeye. İhtiyaç duyuyordum açıkçası

Tekrar merhaba en çok sizin yorumunuzu önemsedim çünkü bu suçlamayı kabul etmen mümkün değil. Çok çok ağır bir şey bu söylediğiniz. İlk mesajinizda çocuğunu olmadığı için anlayamadığınızi siz kendiniz yazdiniz isterseniz açın okuyun tekrar. Ben size sadece evet çocuğunuz olmadığı için anlamamissiniz yazarak onay mesajı yazdım . Gerçekten çok kırılmışsınız ben yine de yanlış anladiginiz halde özür dilerim çünkü yaşadıklarınız çok hassas ve üzücü şeyler. Bu özrü inanın içten diliyorum. İnşallah kalbinizin istediği şekilde hayırlısıyla bebeğiniz olur hayırlı sağlıklı evlat sahibi olursunuz
Yazdiklarimdan sonra o mesajima biraktiginiz "Beğenmedim" emojinizi "muhtesem" emojisi ile değiştirip üstüne de o gaddarca yorumunuzu saf ayağına yatarak anlatıp bu mesajı yazmanız gerçekten çok samimi evet. Herkes inanmistir kesin🤣 Kendinizi kandırmaya devam edin zira ben inanmadım 😊 Allah kalbinizdekini önünüze çıkarsın. iyi geceler.

Oğlum 15 aylıkken eşim apandisit ameliyatı olmuştu valla kayınvalideyi getirttim memleketten apar topar geldi refakatçı kaldı. Hatta ilk ameliyat olduğu gece tek bıraktım eşimi mecburen bebekle hastanede kalacağıma eşimin tek kalması daha mantıklıydı.
Sonra da kv bizim evde baktı eşime. 3-4 gün sonra döndü kv biraz da annem geldi o ilgilendi. Yani ben oğlum o aylardayken yetemiyordum her şeye. İhtiyaç duyuyordum açıkçası
Ne guzel kvler var yahu, benim kocam bey 1.5 ay hastanede yatti bunu 2 haftasi yogun bakimdaydi, bu sirada 5 aylikti ilk kizim bende yuruyemedigim, ayakta duramadigim bir dogum sonrasi komplikasyonuyla ugrasiyordum, yani kendime ve cocuga zor yetiyordum, kv esimin yattigi hastaneye 2 km mesafede otururken birak hastanede ziyaret etmeyi zahmet edip bana telefon bile etmemisti.

Vallahi sahane ailelere dusmussunuz, Allah nazarlardan saklasın 💕 mutluluklar dilerim.

Abartmayın ya bakım için yardıma ihtiyaç duyulacak bir durum yok sadece biraz idare edeceksiniz, eşiniz çok mu mız mız anlayamadım basit bir operasyonda evden kovacaksınız neredeyse, ne tuhafsınız yahu :d anneside hayır falan demiş yazık ya adama asdfhjdk

Evet onu yazdığı kişi benim. Bana yaptığı yoruma istinaden yazmışsın ben de tanımadığın halde empati yapıp bu şekilde yaklaştığın için içimi dökmüş bulundum işte 😅 teşekkür ederim bu arada 😊
Üzülme herşeyde hayır vardır benimde evladım yok olmadı bizim gibi cekenler anlar anca seni..

Böyle iş mi olur kardeşim Allah aşkına ya . Canım kocam ameliyat olacak çiçek gibi bakarım ya. Annesine emanet falan edemem gözümün önünde olmasını isterim . Eş dediğiniz zaten en çok bu günlerde lazım . Eşinize kızgın falan misiniz acaba birşey mi yaşadınız niye böyle düşünüyorsunuz ?

Back