- 16 Ekim 2016
- 1.989
- 1.171
- 133
Ben olsam çok kötü hissederdim. Çocuğum yok belki ondan tam anlayamıyor olabilirim fakat çocuk olunca eş kendini ikinci plana atılmış hissederse bu ilişkinize olumsuz yansır bence zaman içinde. Anne için çocuğu her zaman önceliklidir evet ama eşler de ihmale gelmiyor. Kadın olmak zor kısaca işte napalim. İnşallah kolayca atlatırsınız bu süreci. İmkan varsa sıkıştikca müsait olan biri yardıma gelsin size gerekirse ama eşinizi göndermeye çalışmayın artık bence
Bakın benim yazdığım mesaj buydu en üste alintıladım. Empati yapmaya çalışmış üstüne iyi dileklerde bulunmuşum. Ve verdiği cvp ortada. Kendisine bu şekilde yaklaşan birine bile böyleyse Bi insan onun samimiyetinden merhametinden şüphe ederim. Bi insanı çocuk konusunda vurmaktan geri kalmıyor üstelik prematüre annesi yani zor günler geçirmiştir muhakkak evladı ile ilgili ve hala utanmadan birine bunları dalga geçerek söyleyebiliyor. Allah a havale ediyorum cunku evlat sahibi olmak icin ugrastigim su dönemde Rabbim biliyor neler hissettiğimi.Yorumunuz çok yanlış belki istiyor olmuyordur yada tercihi değildir. İnsanlara bukadar gaddar olmayın ..eşinize hastalıkta bile bakamayacaksanız neden evlendiniz..
Özel hayatında kendini ispatlayamayan bazı kişiler "ben burdayım beni görün" demek için böyle platformlarda gelip ona buna çatıyor. Nasıl olsa yüzünü bile görmeyecek istediği gibi zorbalık yap öfkeni kus geç oh mis. Zarar yine kendisine ama farkında değiller. Allah ıslah etsin