- 21 Ocak 2018
- 8.379
- 20.662
- 348
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar hanımlar size birşey danışmak istiyorum. Üst kat komşumun bi kızı var okula gitmiyor sürekli tlelfon ve tv den çizgi film izliyor interneti kotalı alıyorlarmış. Bizim Wi-Fi onların evinden tam çekiyor komşum da bildiği için 2 kez Wi-Fi şifresini istedi bugün de Wi-Fi şifresini istedi kotaları dolmuş kendi interneti de azmış. Verdim ama hem tv den hem telefonlarından Wi-Fi ye bağlanacaklarından dolayı benşm internet hızım vs düşerse diye biraz verdikten sonra acaba vermesemiydim diye düşündüm. Uzun süre bizden kullanacaklarını ve her internetleri bittiğinde bizden bağlanacaklarına biliyorum siz olsanız ne yapardınız
Bir tanıdığımız wifi şifresini sadece bir kişiye söylemiş. Sonra şifre kulaktan kulağa tüm köye yayılmış. Tanıdık, tüm köyün şifreyi bildiğini ev ahalisi olarak internete giremediklerinde ancak öğrenmiş.Güvenilir insanlardır ama bu devirde insan babasının oğluna güvenmiyor. Bunları yazmasanız hiç aklıma gelmezdi o zaman ben eşime söyleyeyim değiştirsin. Komşum ararsa da dediğiniz gibi arada kırgınlık olmadan eşimin oyunu kastıgını söyledi değiştirdi derim
Kotamız doldu artık kullanmasanız olur mu deyinİyi akşamlar hanımlar size birşey danışmak istiyorum. Üst kat komşumun bi kızı var okula gitmiyor sürekli tlelfon ve tv den çizgi film izliyor interneti kotalı alıyorlarmış. Bizim Wi-Fi onların evinden tam çekiyor komşum da bildiği için 2 kez Wi-Fi şifresini istedi bugün de Wi-Fi şifresini istedi kotaları dolmuş kendi interneti de azmış. Verdim ama hem tv den hem telefonlarından Wi-Fi ye bağlanacaklarından dolayı benşm internet hızım vs düşerse diye biraz verdikten sonra acaba vermesemiydim diye düşündüm. Uzun süre bizden kullanacaklarını ve her internetleri bittiğinde bizden bağlanacaklarına biliyorum siz olsanız ne yapardınız